رییس پلیس تهران: انتقاد به گرداندن متهمان در خیابان ژست روشنفکری است | DW | 12.10.2020

21/07/1399 07:13:00 ب.ظ

فرمانده انتظامی تهران بزرگ انتقاد و اعتراض به نمایش متهمان در خیابان‌ها و تحقیر آنها را 'جوسازی' و 'اداهای روشنفکری' خواند. او این اقدام را مبتنی بر حکم قضایی دانست و تاکید کرد که پلیس از این رویکرد کوتاه نخواهد آمد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ انتقاد و اعتراض به نمایش متهمان در خیابان‌ها و تحقیر آنها را 'جوسازی' و 'اداهای روشنفکری' خواند. او این اقدام را مبتنی بر حکم قضایی دانست و تاکید کرد که پلیس از این رویکرد کوتاه نخواهد آمد. رییس پلیس تهران: انتقاد به گرداندن متهمان در خیابان ژست روشنفکری است فرمانده انتظامی تهران بزرگ...

رییس پلیس تهران: انتقاد به گرداندن متهمان در خیابان ژست روشنفکری است فرمانده انتظامی تهران بزرگ انتقاد و اعتراض به نمایش متهمان در خیابان‌ها و تحقیر آنها را"جوسازی" و"اداهای روشنفکری" خواند. او این اقدام را مبتنی بر حکم قضایی دانست و تاکید کرد که پلیس از این رویکرد کوتاه نخواهد آمد.

عکس از آرشیو حسین رحیمی، فرمانده پلیس تهران از گرداندن مجرمان و متهمان در سطح شهر دفاع کرد و از هماهنگی با قوه قضاییه در این زمینه خبر داد. رحیمی هم‌زمان گفت که این رویکرد شامل همه افراد متخلف نمی‌شود: « تنها افرادی که اقدام به قدرت نمایی و زورگیری و سلب آرامش و آسایش مردم کرده و بر جرم خود اصرار داشته باشند اینطور خواهند شد.

ادامه مطلب:
DW فارسی »

عراق موجودیت خود را از ایران دارد

محمد صدر: با بالا گرفتن جنگ های داخلی عراق در سالهای پس از سقوط صدام، این کشور با اعلام موجودیت گروهی با نام «داعش» در خاک خود مواجه شد که به نام برپایی تعالیم و قوانین اسلامی، ظالمانه ترین رفتار را در برخورد با مردم عراق به ویژه زنان این کشور دنبال می کردند(البته شاخه سوری این گروه، سال‌ها قبل فعالیت خود را در سوریه آغاز کرده بود) اینکه در نهایت چگونه ماهیت این گروه به نابودی انجامید و برخورد دولت عراق با ناجیان این کشور در سال‌های پس از سقوط داعش چه بود. گفت‌وگو کامل را اینجا بخوانید: https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-873529 ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

باید به فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: شما یک وحشی داعشی هستی که تحت نظر یک خونخوار بنام رئیسی قاضی‌القضات مشغول جنایت و خونریزی هستید. از دار و دسته جنایتکاران‌ بیش از این نمی‌توان انتظار داشت. دستتون درد نکنه، خیلی هم عالیه؛ ولی به یک شرط ! بشرطی که اون حرومزاده هایی که هزاران میلیارد پول مردم ایران رو میدزدند، مفسد اقتصادی یا اختلاسگر خطاب نکنید! خیلی صریح و روشن بهشون بگین دزد!!!!!

حالا پس فردا همینارو اعدام کنن، متاسفانه مردم میرن تماشا. خانه از پای بست ویران است.

رئیس پلیس تهران: گرداندن اراذل و اوباش در خیابان با حکم قضایی است - BBC News فارسیرئیس پلیس تهران در واکنش به انتقادها از گرداندن و کتک زدن برخی متهمان در خیابان که با عنوان 'طرح گرداندن اوباش و اراذل' شناخته می‌شود، گفت که این اقدامات با 'حکم مرجع قضایی' انجام می‌شود و پلیس در اجرای این طرح 'اسیر جوسازی‌ها نخواهد شد.' بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی این کار پلیس را 'تحقیرآمیز' می‌دانند و وکلا و کارشناسان درباره غیرقانونی بودن آن هشدار داده‌اند.

ده‌ها نفر با چماق و میله آهنی به یک مرکز پلیس در فرانسه حمله کردندبه گفته وزارت کشور فرانسه نیمه شب شنبه زمانی که دو افسر پلیس در حال سیگار کشیدن در محوطه بیرونی ساختمان بودند حدود ۴۰ نفر با چماق و میله آهنی به مرکز پلیس حمله‌ور شدند. بیشتر شبیه فیلم هندیه که یه عده با چماق به مرکز پلیس حمله کنن!

چهل نفر به یک مرکز پلیس در فرانسه حمله‌ور شدندگروه چهل نفره‌ای به مرکز پلیس در شهر «سامپینی-سور-مارن» واقع در جنوب شرقی پاریس پایتخت فرانسه با پرتاب ترقه و مواد آتش‌بازی حمله‌ور شدند. - خبرگزاری آناتولی گروه چهل نفره‌ای به مرکز پلیس در شهر «سامپینی-سور-مارن» واقع در جنوب شرقی پاریس پایتخت فرانسه با پرتاب ترقه و مواد آتش‌بازی حمله‌ور شدند.

حمله پلیس بلاروس به معترضان با خودروی آب پاش و نارنجک صوتی - BBC News فارسیپلیس در بلاروس برای متفرق کردن معترضان به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری از خودروی آب پاش و نارنجک صوتی استفاده کرده است. معترضان که به پیروزی آلکساندر لوکاشنکو در انتخابات ماه اوت اعتراض دارند، در ۹ هفته گذشته در روزهای یکشنبه در مینسک، و دیگر شهرهای عمده بلاروس تظاهرات کرده اند. بر اساس گزارش های منتشر شده، دست کم ۱۴۰ نفر از شرکت کنندگان در تظاهرات یکشنبه بازداشت شدند.

رئیس بانک مرکزی ایران برای پیگیری مطالبات تهران به عراق رفترئیس کل بانک مرکزی ایران برای پیگیری مطالبات کشورش راهی عراق شد. - خبرگزاری آناتولی

سه مامور پلیس افغانستان طی حمله طالبان کشته شدند