به گزارش خبرنگار ایلنا، شرایط و ماهیت بازار کار به صورت مداوم تغییر میکند. داشتن تحصیلات آکادمیک تنها ملاک ورود به بازار کار نیست بلکه داشتن مهارت و تخصص در این روزها مورد توجه قرار گرفته است. بسیاری از کشورهای جهان از این رو به سمت تخصصگرایی حرکت میکنند.
پیشرفت علم و صنعت، پیچیدگی و دگرگونی دائم دنیای مشاغل و تقاضاهای روزافزون برای ورود به برخی حرفهها، ورود برخی از مشاغل را امری دشوار ساخته است. هدف نظام آموزشی این بود که کارمندان خوبی پرورش دهد ولی تغییر ماهیت بازار کار سبب شد تا آموزشهای تئوریک نقشی برای حضور در یک فرصت شغلی نداشته باشند. مهارتآموزی یکی از برنامههایی است که مورد توجه نظام آموزشی کشورها قرار گرفته است و به عنوان یکی از راهحلهای اساسی برای رسیدن به اشتغال کامل و کاهش بیکاری به ویژه بیکاری جوانان شناخته میشود.
این کارشناس کار باور دارد که؛ اگر کارگران نتوانند خود را به سطوح مهارتی جدید برسانند از بازار کار حذف خواهند شد. به گفته وی، ماشینها در این روزها جای نیروی انسانی را گرفتهاند و تنها کارگرانی که توانایی کار با ماشینآلات را داشته باشند، میتوانند در این بازار دوام بیاورند. بنابراین در شغل خبازی، مهارتهایی مثل چونهگیری، ورد دادن خمیر و شاطری به هیچ وجه پاسخگوی نیاز کار فعلی نیست.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »