روس‌ها برای دور زدن سانسور درباره اخبار جنگ اوکراین به وی‌پی‌ان روی آورده‌اند

19/12/1400 10:09:00 ق.ظ

در حالی‌که اخبار جنگ در اوکراین در روسیه به شدت سانسور می‌شود، بسیاری از شهروندان این کشور برای دسترسی به اطلاعات تحریف نشده و اتصال به منابع خبری مستقل از وی‌پی‌ان استفاده می‌کنند.

در حالی‌که اخبار جنگ در اوکراین در روسیه به شدت سانسور می‌شود، بسیاری از شهروندان این کشور برای دسترسی به اطلاعات تحریف نشده و اتصال به منابع خبری مستقل از وی‌پی‌ان استفاده می‌کنند. هفته گذشته قانون جدیدی با عنوان «مقابله با اطلاعات غلط» تصویب شد که براساس آن متخلفانی که «برای...

هفته گذشته قانون جدیدی با عنوان «مقابله با اطلاعات غلط» تصویب شد که براساس آن متخلفانی که «برای بی‌اعتبار کردن ارتش روسیه» و اشاعه «اخبار دروغ» تلاش می‌کنند، به تا ۱۵ سال حبس محکوم می‌شوند. تنها کاربرد واژه «جنگ» به جای «عملیات ویژه نظامی» به‌منظور توصیف حمله روسیه به اوکراین برای مجرمیت براساس این قانون کافی است.

همزمان با تشدید سانسور، شمار بیشتری از شهروندان روسی برای دسترسی به اطلاعات خارج از مرزهای روسیه به وی‌پی‌ان (شبکه‌های مجازی خصوصی: virtual private networks) روی می‌آورند. وی‌پی‌ان چیست؟ وی‌پی‌ان‌ها گونه‌ای نرم‌افزار هستند که تونل‌‌های رمزگذاری شده میان کاربر و یک سرور از راه دور را درست می‌کنند. با استفاده از این نرم‌افزارها، شناسه واحد (آی‌پی) کاربر پشت شناسه سرور پنهان می‌شود.

ادامه مطلب:
euronews فارسی »

جای خالی عاشقانه‌ها | علی دهقان

... گاهی اوقات ساده بودن بهترین اتفاقی است که می‌شود به آن تکیه داد و با خیالی آسوده هر چه در درون می‌چرخد، کلمه کرد و در هوا رهایش ساخت. امروز و اینجا که نامش نوشته‌ای برای روزهای پایانی سال، یا روزهای نخستین یک سال جدید است، می‌خواهم این‌گونه باشم. مثلا فارغ از همه بگومگوهایی که در روزهای متعدد چنگی شد و بر صورت‌مان نشست، بنویسم که وقتی به عقب نگاه می‌کنم مخدوش‌ترین صورت، چهره سیاست است. شاید ساده‌تر هم بگویم بهتر باشد. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

به کلوپ ایرانیان در چهل سال گذشته خوش اومدید

تعداد مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا در جهان از ۶ میلیون نفر گذشتآخرین آمارها نشان می‌دهد تعداد افرادی که در سراسر جهان در پی ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جان خود را از دست داده‌اند به بیش از ۶ میلیون نفر افزایش رسیده است. ویروس کرونا ۶ میلیون نفر از عزیزان ما گرفت. بیش از دو سال اقتصاد جهانی را نیمه تعطیل کرد. بیش از ۱۰ هزار میلیارد دلار به اقتصاد دولت‌ها و بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد دلار به اقتصاد جهانی ملت‌ها ضرر وارد نمود. باید از خوابی که سازمان‌های اطلاعاتی ما را در آن فرو برده‌اند بیدار شویم.

آتش‌بس موقت برای تخلیه غیرنظامیان در 5 شهر اوکراین از جمله کی‌یف آغاز شدآتش‌بس موقت برای تخلیه غیرنظامیان در 5 شهر اوکراین از جمله کی‌یف آغاز شد

آتش‌بس موقت اعلام شده برای تخلیه غیرنظامیان در 5 شهر اوکراین از جمله کی‌یف آغاز شدآتش‌بس موقت اعلام شده برای تخلیه غیرنظامیان در 5 شهر اوکراین از جمله کی‌یف آغاز شد

یورواستات: زنان اروپایی سهم بیشتری از مردان در حفاظت از محیط زیست دارنداداره آمار اتحادیه اروپا، یورواستات، همزمان با روز جهانی زنان گزارشی منتشر کرد که در آن می بینیم سهم زنان شاغل در زمینه حفاظت از محیط زیست از مردان بیشتر است. دلم میخواد دستم به پدر و مادر این دخترهٔ چندش آور برسه. خودش که عقلش نمیرسه چکار میکنه

دبیرکل ناتو: گزارش‌هایی از حمله روسیه به غیرنظامیان در گذرگاه‌های انسانی وجود دارددبیرکل ناتو تاکید کرد، گزارش‌هایی از حمله روسیه به غیرنظامیان اوکراینی در گذرگاه‌های انسانی وجود دارند و این اقدامات به منزله جنایت جنگی بوده و غیرقابل قبول هستند.

در ستایش گفت‌وگذار؛ برداشتی آزاد از کتاب «به نام آزادی»«به نام آزادی» روایت شخصی فرح کریمی است که در سال‌های جوانی مخالف سیاسی جمهوری اسلامی بود، و بعدتر سیاستمدار و فعال مدنی که در زمان انتشار کتاب، سناتوری سبز در مجلس سنای هلند است.