روسیه گزارش گوترش درباره ایران را اواخر ژوئن ارزیابی‌ می‌کند

29/03/1399 08:06 ق.ظ

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه با انتقاد از گزارش اخیر دبیرخانه سازمان ملل پیرامون ایران، خبر داد که کشورش این گزارش را در اواخر ماه میلادی جاری در شورای امنیت ارزیابی خواهد کرد

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری تاس، ماریا زاخاروا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که کشورش روز ۳۰ ژوئن گزارش آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل درباره توافق هسته‌ای را در جلسه شورای امنیت ارزیابی خواهد کرد.زاخارووا در این‌باره گفت: روسیه روز ۳۰ ژوئن در روندی مرتبط، تحلیلی مفصل درباره گزارش دبیرکل ارائه خواهد داد. همان‌طور که پیش‌تر می‌دانیم، مذاکرات در این‌باره آسان نخواهد بود.

زاخارووا در این‌باره گفت: روسیه روز ۳۰ ژوئن در روندی مرتبط، تحلیلی مفصل درباره گزارش دبیرکل ارائه خواهد داد. همان‌طور که پیش‌تر می‌دانیم، مذاکرات در این‌باره آسان نخواهد بود. او اظهار کرد که این گزارش را به ندرت می‌توان «متعادل و مطابق واقعیات» تلقی کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در این‌باره ادامه داد: می‌توان راجع به عدم بی‌طرفی و فقدان کامل اسناد و شواهدی که پشتیبان اتهامات علیه ایران باشند، گفت‌وگو کرد. هیچ مدرک قانع‌کننده‌ای مبنی بر تخطی ایران تا کنون به اعضای شورای امنیت ارائه نشده است.

زاخارووا همچنین غیرمحتمل ندانست که «کسانی که مشتاق هستند خطای ایران را به هر قیمتی ثابت کنند» ممکن است «دستی در ترکیب‌بندی این گزارش داشته باشند». او علاوه بر این مطرح کرد: نگرانی ویژه‌ای در این باره وجود دارد که بخشی از مدارک علیه ایران بر اساس سد کردن راه برخی شناورهای آب‌های بین‌المللی توسط نیروی دریایی آمریکا و استرالیا باشد.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

ظریف: شرایط بین‌المللی ضرورت رایزنی‌های ایران و روسیه را دوچندان کرده است🎥 ظریف: شرایط بین‌المللی ضرورت رایزنی‌های ایران و روسیه را دوچندان کرده است | وزیر خارجه ایران: شرایط ویژه بین المللی در زمان کنونی باعث می شود که ضرورت برای رایزنی های ایران و روسیه دو چندان شود حالا که ممکنه ادلب آزاد بشع ؟؟ در زمان قاجار بین ایران وروسیه هم رایزنیهای بیشماری انجام شد ، نتیجه : بردن نصف خاک ایران وضمیمه بخاک روسیه احتمالا اقای وزیر تاریخ مناسبات ایران وروسیه در صدسال اخیر را نخوانده اند ، بتوپ بستن مجلس مشروطه وسیله لیاخوف ، جسارت بحرم مطهر امام هشتم و ...‌‌‌... مردم ایران «شرایط ویژه در زمان کنونی» را سالهاست که می شناسند. نتیجه اش چیزی جز «پوچ» نبوده است. بی_تدبیری حرف_مفت

بایرن مونیخ برای ۳۰مین بار قهرمان بوندس‌لیگا شد • گزارش تصویری | DW | 17.06.2020بایرن مونیخ در هفته ۳۲ بوندس‌لیگا توانست با تک‌گل‌ روبرت لواندوفسکی، ملی‌پوش لهستانی‌ به عنوان قهرمانی بوندس‌لیگا دست یابد. سرخ‌پوش‌های مونیخ با این موفقیت مجموعا ۳۰ بار قهرمان فوتبال باشگاهی آلمان شده‌اند.

گزارش ایسنا از مراسم خاکسپاری محمد علی کشاورز + فیلم و عکسجمعی از هنرمندان، سید عباس صالحی وزیر ارشاد و مردم ( ۲۷ خرداد ماه) با حضور در بهشت زهرا (س) برای بدرقه پیکر محمد علی کشاورز حاضر شدند و حوالی ساعت ۱۱:۱۵ دقیقه در قبرهای جدید قطعه هنرمندان، این بازیگر قدیمی سینما، تئاتر به خاک سپرده شد.

بیانیه مشترک ایران و روسیه؛ سندی که هر دو کشور ناقض مفاد آن هستند

هفدهمین گشت‌زنی مشترک ترکیه و روسیه در ادلبهفدهمین گشت‌زنی مشترک ترکیه و روسیه در جاده «ام-‌4» ادلب سوریه انجام شد. - خبرگزاری آناتولی

ابراز نگرانی ناتو از حضور روسیه در سوریه و لیبیدبیر کل ناتو از افزایش حضور نظامی روسیه در شرق مدیترانه به ویژه سوریه و لیبی ابراز نگرانی کرد. - خبرگزاری آناتولی

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری تاس، ماریا زاخاروا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که کشورش روز ۳۰ ژوئن گزارش آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل درباره توافق هسته‌ای را در جلسه شورای امنیت ارزیابی خواهد کرد.

زاخارووا در این‌باره گفت: روسیه روز ۳۰ ژوئن در روندی مرتبط، تحلیلی مفصل درباره گزارش دبیرکل ارائه خواهد داد. همان‌طور که پیش‌تر می‌دانیم، مذاکرات در این‌باره آسان نخواهد بود.

او اظهار کرد که این گزارش را به ندرت می‌توان «متعادل و مطابق واقعیات» تلقی کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در این‌باره ادامه داد: می‌توان راجع به عدم بی‌طرفی و فقدان کامل اسناد و شواهدی که پشتیبان اتهامات علیه ایران باشند، گفت‌وگو کرد. هیچ مدرک قانع‌کننده‌ای مبنی بر تخطی ایران تا کنون به اعضای شورای امنیت ارائه نشده است.

زاخارووا همچنین غیرمحتمل ندانست که «کسانی که مشتاق هستند خطای ایران را به هر قیمتی ثابت کنند» ممکن است «دستی در ترکیب‌بندی این گزارش داشته باشند».

او علاوه بر این مطرح کرد: نگرانی ویژه‌ای در این باره وجود دارد که بخشی از مدارک علیه ایران بر اساس سد کردن راه برخی شناورهای آب‌های بین‌المللی توسط نیروی دریایی آمریکا و استرالیا باشد. این گزارش کلمه‌ای درباره این نمی‌گوید که این اقدام، که در ظاهر به راهزنی دریایی شباهت دارد، فراتر از عرف به رسمیت شناخته‌شده در همکاری بین ایالت‌ها و کشورها و قوانین بین‌المللی است.

بر اساس این گزارش، اظهارات زاخارووا دراین باره در پی این مطرح می‌شود که هفته گذشته وزارت امور خارجه کشورمان، بیانیه‌ای را در رد ادعاهای اخیر دبیرخانه سازمان ملل متحد علیه ایران منتشر کرده و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن رد ادعاهای دبیرخانه سازمان ملل متحد که به نظر می رسد تحت فشارهای سیاسی رژیم های آمریکا و عربستان صورت گرفته، مراتب نگرانی عمیق خود را در قبال استفاده ابزاری از دبیرخانه سازمان ملل متحد برای اهداف سیاسی ابراز می‌دارد.

وزارت امور خارجه کشورمان همچنین مطرح کرد: در حالی که دبیرخانه بر اساس تفسیر غیرمعمول از قطعنامه ۲۲۳۱ تاکنون از گزارش موارد متعدد نقض برجام توسط آمریکا و کشورهای اروپایی خودداری کرده و حتی با خروج آمریکا از برجام که نقض آشکار قطعنامه ۲۲۳۱ است در نهایتِ تسامح و ابهام برخورد کرده است؛ اما در موضوعی که دبیرخانه طبق ترتیبات مرتبط با اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ اساسا اختیاری در آن ندارد ورود کرده و اقدام به تهیه گزارش به اصطلاح تخصصی می‌کند. جالب‌تر آن که گزارش دبیرخانه همزمان با اقدام آمریکا در ارائه پیش نویس قطعنامه خطرناکی برای تمدید غیرقانونی محدودیت‌های تسلیحاتی علیه ایران منتشر می‌شود و مفاد آن دو هفته قبل از انتشار توسط آمریکا مورد استناد قرار گرفته و این شائبه را تقویت می‌کند که این گزارش به سفارش آمریکا و برای بهره‌برداری توسط آن کشور در شورای امنیت علیه ایران تهیه شده است.

درادامه این بیانیه آمده است: متهم سازی دولت‌ها با فرایندهای خودساخته و ضوابط خودسرانه بدعت خطرناکی است که مورد تایید جامعه بین المللی نیست. اینچنین فرایندهای سفارشی شدیدا به اعتبار سازمان ملل متحد لطمه وارد خواهد ساخت. تهیه گزارش با انگیزه‌های سیاسی، تغییردهنده حقایق نبوده و بر همگان روشن است که وضعیت امروز منطقه نتیجه مستقیم سیاست‌های غلط آمریکا و رژیم کودک کش عربستان است. چگونه است که هیچ توجهی به فروش سلاح های مرگبار به عربستان که استفاده از آن‌ها علیه مردم بی دفاع یمن بر همگان چون روز روشن است، نمی شود اما تیم های تحقیقاتی برای جستجو در زباله های عربستان اعزام می شوند تا مگر مدرکی برای ادعاهای بی پایه آمریکا ساخته شود؟ بی تردید، چنین گزارش هایی نه تنها به صلح و امنیت در منطقه و اجرای قطعنامه های شورای امنیت کمکی نخواهد کرد، بلکه اعتبار و آبروی سازمان ملل متحد را نیز یکسره نابود می کند.