روسیه دفاتر چند بنیاد آلمانی و سازمان بین‌المللی را بست | DW | 09.04.2022

20/01/1401 10:02 ق.ظ

روسیه فعالیت چند بنیاد آلمانی و سازمان بین‌المللی در این کشور را ممنوع کرد. بنیادهای نزدیک به احزاب آلمان و سازمان‌های عفو بین‌الملل و دیده‌بان حقوق بشر از جمله سازمان‌هایی‌ هستند که در این فهرست قرار گرفته‌اند.

روسیه فعالیت چند بنیاد آلمانی و سازمان بین‌المللی در این کشور را ممنوع کرد. بنیادهای نزدیک به احزاب آلمان و سازمان‌های عفو بین‌الملل و دیده‌بان حقوق بشر از جمله سازمان‌هایی‌ هستند که در این فهرست قرار گرفته‌اند. بنیاد هاینریش بل، فریدریش ابرت، کنراد آدناور و فریدریش ناومان از جمله‌ بنیادهای آلمانی‌اند که فعالیتشان در روسیه ممنوع اعلام شده است.

سازمان‌های عفو بین‌الملل و دیده‌بان حقوق بشر و همچنین چند سازمان غیردولتی نیز به"نقض قوانین فدراسیون روسیه" متهم شده و از این پس نمی‌توانند در روسیه فعالیت کنند.

دویچه وله فارسی را در اینستاگرام دنبال کنید اتهام‌های سنگین علیه پوتین کارل ـ هاینس پاکه، رئیس بنیاد فریدریش ناومان می‌گوید: «کسی که در روسیه در حمایت از شهروندان و حقوق بشر برمی‌آید مجازات می‌شود، تهدید می‌شود و آزار می‌بیند.»

او معتقد است که"تجاوز‌های" ولادیمیر پوتین‌، رئیس‌جمهور روسیه علیه"ارزش‌های آزادی‌خواهانه و دموکراتیک از اوکراین فراتر رفته است." پاکه گسترش اقدامات روسیه علیه سازمان‌های مدنی را"گامی دیگر در مسیر اقتدارگرایی و تمامیت‌خواهی" این کشور دانست. headtopics.com

بسیار خوب کار کرده ، از تعداد پیدایش دفاتر حقوقی ما حق خود را گم کردیم. همه اینها دزد حق ما اند و بس.

دمشون گرم

ادامه مطلب:
dw_persian »

عضویت روسیه در شورای حقوق بشر سازمان ملل تعلیق شدعضویت روسیه در شورای حقوق بشر سازمان ملل تعلیق شد مجمع عمومی سازمان ملل با ۹۳ رأی موافق، ۲۴ رأی مخالف و ۵۸ رأی ممتنع، عضویت روسیه را در شورای حقوق بشر به حالت تعلیق درآورد.

رای منفی ایران به تعلیق عضویت روسیه در شورای حقوق بشر سازمان مللاز ۱۹۳ کشورعضو مجمع عمومی سازمان ملل، ۹۳ کشور به قطعنامه پیشنهادی ایالات متحده برای تعلیق عضویت روسیه در شورای حقوق بشر رای مثبت دادند. ۲۳ کشور از جمله ایران، چین، بلاروس، سوریه، مالی، زیمبابوه، کوبا به این قطعنامه رای منفی دادند. تعلیق_روسیه نتیجه چی شد؟

عضویت روسیه در شورای حقوق بشر سازمان ملل تعلیق شد؛ ایران رای منفی دادبه غیر از خود روسیه، تنها ۲۳ کشور از جمله ایران، چین، بلاروس، سوریه، مالی، زیمبابوه، کوبا و کشورهای آسیای مرکزی به این قطعنامه رای منفی دادند و ۵۸ کشور نیز رای ممتنع دادند. مبارک است و بفال نیک میگیریم تا دست جنایتکاران از کسب این کرسی ها کمتر و کمتر شود. بامید گرفتن حق وتو از روسیه و یتیم کردن ملاعلی. بزرگترین دمکراسی جهان ـ هند ـ در این مضحکه شرکت نکرد! واقعاً آتلانتیست‌ها پیروزی بزرگی به دست آوردند! رای منفی ۲۳ تا رو میفهمم ولی رای ممتنع اون ۵۷ رو درکی ندارم

سازمان ملل: تاکنون دست‌کم 1611 غیرنظامی در اوکراین طی حملات روسیه جان باختندسازمان ملل: تاکنون دست‌کم 1611 غیرنظامی در اوکراین طی حملات روسیه جان باختند سازمان ملل اعلام کرد که در جریان جنگ روسیه-اوکراین دست‌کم 1611 غیرنظامی جان باخته و 4 میلیون و 319 هزار و 494 نفر به کشورهای همسایه پناه برده‌اند.

جنگ اوکراین؛ مجمع عمومی سازمان ملل به تعلیق عضویت روسیه در شورای حقوق بشر رای دادرئیس کمیسیون اتحادیه اروپا روز جمعه به کی‌یف سفر می‌کند جزئیات بیشتر را در صفحه پوشش زنده خبرهای حمله روسیه به اوکراین در وب‌سایت یورونیوز بخوانید: خیلی زحمت کشیدن. مگر جنایتهای رنگارنگی که تشگیلات فاشیسم شئونیزم‌ فارسی ایرانشهری شرکای اشرار فرقه فارسیسم اشغالگر ایران سالهاست بر ملتهای ایرانیان میکند کمتر از جنایتهای روسیه به اوکراین است چرا صلیبچیهای ناتو بیش از ۱۰۰ ساله خاموشی اختیار کردند اکنون هم با فاشیسم به مذاکره نشسته اند؟!!!... عربستان در زمان ریاست شورا بزرگترین مراسم اعدام خودش رو برگزار کرد آمریکا چرا کاری برای تعلیقش نکرد؟

سازمان ملل: دست‌کم 1626 غیرنظامی در اوکراین طی حملات روسیه جان باخته‌اندسازمان ملل اعلام کرد که در جریان جنگ روسیه-اوکراین دست‌کم 1626 غیرنظامی جان باخته و 4 میلیون و 382 هزار و 316 نفر به کشورهای همسایه پناه برده‌اند. - خبرگزاری آناتولی

وزارت دادگستری روسیه چند بنیاد نزدیک به احزاب آلمان و سازمان بین‌المللی حقوق بشری را ممنوع اعلام کرد.

بنیاد هاینریش بل، فریدریش ابرت، کنراد آدناور و فریدریش ناومان از جمله‌ بنیادهای آلمانی‌اند که فعالیتشان در روسیه ممنوع اعلام شده است. سازمان‌های عفو بین‌الملل و دیده‌بان حقوق بشر و همچنین چند سازمان غیردولتی نیز به"نقض قوانین فدراسیون روسیه" متهم شده و از این پس نمی‌توانند در روسیه فعالیت کنند.

دویچه وله فارسی را در اینستاگرام دنبال کنید

اتهام‌های سنگین علیه پوتین

کارل ـ هاینس پاکه، رئیس بنیاد فریدریش ناومان می‌گوید: «کسی که در روسیه در حمایت از شهروندان و حقوق بشر برمی‌آید مجازات می‌شود، تهدید می‌شود و آزار می‌بیند.»

او معتقد است که"تجاوز‌های" ولادیمیر پوتین‌، رئیس‌جمهور روسیه علیه"ارزش‌های آزادی‌خواهانه و دموکراتیک از اوکراین فراتر رفته است."

پاکه گسترش اقدامات روسیه علیه سازمان‌های مدنی را"گامی دیگر در مسیر اقتدارگرایی و تمامیت‌خواهی" این کشور دانست.

به کانال دویچه وله فارسی در تلگرام بپیوندید

بنیاد هاینریش بل نیز گفته است، بیش از ۳۰ سال در راه"روسیه‌ای آزاد و دموکراتیک" فعالیت کرده اما"متأسفانه سال‌هاست که رهبری روسیه با هدایت پوتین این کشور را به مسیری دیگر کشانده است."

انیس کالامار، دبیرکل سازمان عفو بین‌الملل در توییتی اعلام ممنوعیت در مسکو را تأییدی بر درستی راه این سازمان‌ها دانسته است.

سازمان عفو بین‌الملل نیز اعلام کرده که همچنان به تحقیق در مورد نقض حقوق بشر در روسیه ادامه خواهد داد.

فعالان حقوق بشر و خبرنگاران روسیه نیز از سرکوب دولت مستثنی نیستند. تا کنون چندین سازمان مدنی به عنوان"عوامل بیگانه" رده‌بندی شده‌اند.

در ماه مارس در روسیه قوانینی تصویب شد تا کسانی را که به زعم آن‌ها، اقدام به انتشار"اخبار نادرست" در مورد درگیری‌ها می‌کنند با زندان و مجازات شوند.

در دسامبر سال گذشته، دیوان عالی روسیه به ممنوعیت فعالیت سازمان غیردولتی"مموریال اینترنشنال" حکم داد. در اواخر فوریه این حکم تأیید شد.

قوی‌ترین و مهم‌ترین سازمان حقوق بشری روسیه نیز به نقض"قانون عوامل بیگانه" این کشور متهم شده است.

تاریخ