روحانی با رئیس جمهوری ارمنستان دیدار کرد

08/07/1398 10:09:00 ب.ظ

روحانی که برای حضور در اجلاس سران اتحادیه اقتصادی اوراسیا که به ارمنستان سفر کرده است، با رئیس جمهوری این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد

رئیس جمهوری اسلامی ایران که جهت حضور در اجلاس سران اتحادیه اقتصادی اوراسیا که به ارمنستان سفر کرده است، با رئیس جمهوری این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد. در دیدار روسای جمهور ایران و ارمنستان طرفین درباره موضوعات دو جانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کردند.

در دیدار روسای جمهور ایران و ارمنستان طرفین درباره موضوعات دو جانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کردند.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »
Loading news...
Failed to load news.

۴۲ هزار نفر در معرض خطر سیل در پی تخریب سد کاخوفکا؛ عملیات تخلیه در جریان است

سد و نیروگاه آبی «کاخوفکا» واقع در جنوب اوکراین بامداد روز سه‌شنبه ۶ ژوئن بر اثر انفجاری تخریب و آب پشت سد به مناطق پیرامون آن سرازیر شد. سیل بسیاری از شهرها و روستاهای منطقه خرسون را درنوردیده و زندگی هزاران نفر مختل شده است. ادامه مطلب >>

رئیس جمهوری به ارمنستان سفر می ‌کندرئیس جمهوری اسلامی ایران به دعوت رسمی نخست وزیر ارمنستان، عصر دوشنبه ۸ مهر ماه جاری به این کشور سفر می کند.

فراز و فرود روابط ژاک شیراک، رئیس جمهوری فقید فرانسه با ایرانژاک شیراک در ۲۱ سال حضور مداوم به عنوان نخست وزیر و رئيس جمهوری فرانسه، روابط نسبتا گرمی با سیاستمداران جمهوری اسلامی ایران برقرار کرد.

رئیس جمهور فردا به ارمنستان سفر می‌کندروحانی فردا به ارمنستان سفر می‌کند رئیس جمهور ایران به دعوت رسمی نخست وزیر ارمنستان، عصر دوشنبه ۸ مهر ماه جاری به این کشور سفر می‌کند.

ماجرای عکس سلفی رئیس جمهوری ۳۸ ساله السالوادور موقع سخنرانی در سازمان ملل چه بود🔺ماجرای عکس سلفی رئیس جمهوری ۳۸ ساله السالوادور موقع سخنرانی در سازمان ملل چه بود ⚡️نجیب ابوکیله، رئیس جمهوری السالوادور، سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد را با گرفتن یک عکس سلفی با گوشی موبایل خود آغاز کرد.

ترامپ: جاسوسی علیه رئیس جمهوری پیامدهای سنگینی دارد | DW | 30.09.2019دونالد ترامپ خواستار دیدار با ماموری شده که پرده از مکالمه تلفنی او با رئیس جمهور اوکراین برداشته است. رسانه‌های آمریکا او را مامور سازمان سیا اعلام کرده‌اند. ترامپ این فرد را جاسوس خوانده و او را تهدید کرده است.

انتخابات ریاست جمهوری افغانستان: گفتگو با سرپرست وزارت داخلهمسعود اندرابی، سرپرست وزارت داخله/کشور افغانستان می‌گوید برگزاری انتخابات ریاست جمهوری امروز از نظر امنیتی یک موفقیت بزرگ برای نیروهای امنیتی افغانستان بود.