رئیس جمهوری ایران از مردم این کشور بابت قطعی برق گسترده در شهرهای مختلف این کشور عذرخواهی کرد. - خبرگزاری آناتولی 06.07.
2021 تهران/ خبرگزاری آناتولی حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران امروز سهشنبه 6 ژوئیه با اشاره به قطعی برق گسترده در سراسر ایران گفت: «از مردم که دچار مشکل شدهاند، عذرخواهی میکنم. از مردم میخواهم همکاری و همراهی کنند چون چارهای نداریم. شاید برخی تصور کنند وزارت نیرو مقصر بود اما وزارت نیرو مقصر نیست ولی باید بیاید برای مردم توضیح دهد. وزیر در رادیو و تلویزیون مشکل را به مردم بگوید و راه حل مشکل را هم باید پیدا، اجرایی و عملیاتی کنیم».
وی با بیان اینکه اگر به قطعی برق نیاز است ساعات آن حتماً باید برای مردم مشخص شود تا مردم در رنج فراوان نباشند، ادامه داد: «در این چند روز که مردم با کمبرقی و بیبرقی یا اختلال در برق مواجه شدند، نشان میدهد که سرمایهگذاری چقدر مهم است.
روایت سالی که 3 فصل « بهار، تابستان و زمستانی طولانی» داشت | وحیده کریمی
روزهای پایانی سال 1400 با امید به احیای برجام تمام شد. در یکقدمی امضای توافق برای رفع تحریمها و بازگشت آمریکا به میز مذاکرات، روسیه اثری منفی بر برجام گذاشت تا تبعات حمله نظامیاش به اوکراین را به حداقل برساند. اینگونه شد که جنگ روسیه و اوکراین که درواقع باید بیربطترین واقعه به ایران 1401 میبود، از همان لحظات قبل از تحویل سال سایه سنگین خود را بر منافع ملی انداخت و تا روزهای پایانی سال هم ایران یک متضرر برای «هیچ» در این نبرد دور از مرزهای خود شد. از یک سو روسیه و از سوی دیگر تندروهای داخلی چنان ریشه برجام را زدند که در روزهای پایانی اسفند، امیدها برای توافق برای رفع تحریمها به کمترین حد ممکن رسید و احتمال فعالشدن مکانیسم ماشه جدیتر از همیشه شد. ادامه مطلب >>