روایت مجید انصاری از فشار به رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام

12/10/1398 01:15 ب.ظ

انصاری: *یک ستاد معین فرمان بمباران پیامکی به اعضای مجمع را صادر می‌کند *از حوزه علمیه خدیجه تا حوزه علمیه فلان شهر پیامک می‌زنند *چه بساطی است که کانون فشار درست می‌کنند *به آنها می‌گوییم ما مشاور رهبری هستیم اما آنها می‌گویند رهبری تنها و مظلوم هستند

یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اعمال فشار به اعضای مجمع تشخیص مصلحت در بررسی لوایح Fatf، گفت: رئیس مجمع تشخیص مصلحت در محاصره فشار شاگردان درس فقه قرار گرفته و اعلام می‌کند صددرصد مخالف تصویب هستم. وی ادامه داد: امام خمینی بر اساس تحلیلی درست از وضعیت جامعه اعلام کرد که نظام جایگزین چیزی جز جمهوری اسلامی نمی‌تواند باشد و با قاطعیت بر جمهوری اسلامی نه یک کلمه کمتر و یک کلمه بیشتر تاکید کردند.

امام معتقد بودند که اگر مردم پشتیبان نظام باشند هیچ عاملی حتی جنگ تحمیلی و ترور مسئولان نمی تواند نظام را متزلزل کند. امام پایه های استقرار نظام را بر رای مردم استوار کرد. این بینش کارآمدی خود را نشان داد، اما اندیشه مردم ستیز و قیم مآب در حال بازتولید است، در حالیکه رهبری بارها بر محوریت رای مردم تاکید دارند اما نمی دانم عده ای که ادعای ولایت مداری دارند از کنار این مواضع رهبری راحت عبور می کنند. رهبری گفتند حتی مخالفان نظام هم حق شرکت در انتخابات را دارند اما جریانی در حال توسعه بوده و معتقد است که مجلس در راس نظام نیست و رای مردم تزئینی است.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: باید به ناامید شدن مردم از صندوق رای توجه کرد. اگر مردم از نظام فاصله بگیرند، قدرت نظامی هیچ کاری به پیش نمی برد. با این حال جریان قیم مآب با اعمال فشار سعی می‌کنند تا تصمیم گیران نظام را منفعل کنند.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

جنجال پیامکی و فشار به اعضای مجمع تشخیص در آستانه تعیین تکلیف CFT🔻اعتمادآنلاین گزارش می دهد: پیامک‌های تهدیدآمیز به مجمع تشخیص مصلحت نظام رسید/امام زمان و حضرت زینب را در نظر بگیرید که اگر رأی دهید از شما راضی نیستند/تصویب این لوایح خیانت به شهدا و امام است/این لایحه ننگین را تصویب نکنید این مطلب را اینجا_بخوانیم👇 ننگ بر هر که موافق اینه که ایران بره تو سازمانی که اسرائیل عضو و ناظرش هست و همچنین عربستان . دولت جنگ رسانه ای رو ول کنه و به معیشت مردم برسه . این دولت فقط زنده نگهمون داره پیشرفت مملکت پیشکش

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: اقدام اخیر FATF مشکوک استمحسن رضایی: *اقدام اخیر FATF مشکوک است *اینکه یگ گروه بین‌المللی پر رو شود و در مسائل داخلی ما دخالت کند، این بیانگر ضعف داخلی ما نیست؟ *نظارت مجمع نباید باعث عصبانیت دولت شود *نظارت باعث کاهش هزینه‌ها و جلوگیری از خسارت‌ها می‌شود میرقائد استاد جریانات مشوک و لو رفته س !

مطهری: داوری مجمع تشخیص بین نظر خودش و مجلس شیوه درستی نیستعلی مطهری: *دست و پای مجلس بسته شده است *جای لاریجانی بودم پالرمو و CFT را ابلاغ می‌کردم *با رودربایستی مشکلات حل نمی شود *یکی از موارد تضعیف مجلس،بدعت جدید مجمع است *داوری مجمع تشخیص بین نظر خودش و مجلس شیوه درستی نیست *مجمع مانند سنا شود هیچ اشکالی ندارد از افراد بیسواد بیشتر ازین توقعی نیست حیف جایگاهی که اینهمه سال اشغال کردن

رضایی: پاسخ دولت به مجمع درباره FATF قانع‌کننده نبوددبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: قبلا یازده سوال در مورد FATF مطرح بود که دولت آنها را پاسخ داد ولی بعضی از پاسخ‌ها قانع‌کننده نبودند. :)))))))) به درک رد کنید تا به .... برید یوخ بابا

جلسه بی‌نتیجه مجمع؛ بررسی لوایح پولشویی به بعد موکول شد | DW | 01.01.2020کمیسیون مشترک مجمع تشخیص، تصمیم گیری درباره لوایح اف‌ای‌تی‌اف را در حالی به جلسه دیگری موکول کرد که پیامک‌هایی بازدارنده به اعضا ارسال شده بود. صادق لاریجانی، رئیس مجمع می‌گوید پالرمو و سی‌اف‌تی برای امنیت کشور خطرناکند. بله چون دیگر از پولشویی و هزینه تروریست ها ممنوع میشوند هر روز به دلیل جدید میارن 😂بله، رکود اقتصادی بیشتر برای امنیت خیلی بهتره. مثلا ۶۲ حساب حاجی که هیچوقت تن به توضیحش نداد با FATF, شفاف میشه خوب نیست واسه امنیت ایشون. کلیه جلسات آقایون عبارت بوده از هم نشینی یک عده غیر مسئول که چهل ساله بدون نتیجه به دولت بعدی موکول شده

وزارت خارجه و اقتصاد به ابهامات درباره FATF پاسخ دهندمحسن رضایی: در جلسه امروز کمیسیون مشترک مجمع از وزارتخانه‌های اقتصاد و امور خارجه خواستیم به پرسش‌ها و ابهامات اعضا درباره پیوستن به FATF پاسخ دهند، به همین علت در جلسه امروز رای گیری نشد و مقرر شد بررسی‌ها ادامه یابد

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری صبح امروز در هجدهمین کنگره حزب مردم سالاری، اظهار کرد: بعد از اینکه نشانه‌های قطعی پیروزی انقلاب نمودار شد و دیرباوران پذیرفتند می شود با اسلام انقلاب کرد و به خیل مردم پیوستند و مساله استقرار نظام مطرح شد، دو اندیشه جمهوریت و حکومت اسلامی مطرح شد.

وی ادامه داد: امام خمینی بر اساس تحلیلی درست از وضعیت جامعه اعلام کرد که نظام جایگزین چیزی جز جمهوری اسلامی نمی‌تواند باشد و با قاطعیت بر جمهوری اسلامی نه یک کلمه کمتر و یک کلمه بیشتر تاکید کردند. امام معتقد بودند که اگر مردم پشتیبان نظام باشند هیچ عاملی حتی جنگ تحمیلی و ترور مسئولان نمی تواند نظام را متزلزل کند. امام پایه های استقرار نظام را بر رای مردم استوار کرد. این بینش کارآمدی خود را نشان داد، اما اندیشه مردم ستیز و قیم مآب در حال بازتولید است، در حالیکه رهبری بارها بر محوریت رای مردم تاکید دارند اما نمی دانم عده ای که ادعای ولایت مداری دارند از کنار این مواضع رهبری راحت عبور می کنند. رهبری گفتند حتی مخالفان نظام هم حق شرکت در انتخابات را دارند اما جریانی در حال توسعه بوده و معتقد است که مجلس در راس نظام نیست و رای مردم تزئینی است.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: باید به ناامید شدن مردم از صندوق رای توجه کرد. اگر مردم از نظام فاصله بگیرند، قدرت نظامی هیچ کاری به پیش نمی برد. با این حال جریان قیم مآب با اعمال فشار سعی می‌کنند تا تصمیم گیران نظام را منفعل کنند.

انصاری با اشاره به اعمال فشار به اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دو لایحه از Fatf به مجمع تشخیص مصلحت نظام آمد. الان مهلت یک‌ساله مجمع برای بررسی این لوایح تمام شده است و طبق آیین نامه مجمع تشخیص مصلحت باید نظر شورای نگهبان حاکم شود. هیات نظارت مجمع تشخیص مصلحت به پالرمو اشکال وارد کرده است. از نظر من شورای نگهبان پالرمو را تایید کرده است، اما گفتند نظر هیات نظارت از طریق شورای نگهبان به مجلس اعلام شده است؛ بنابراین این لایحه رد است.

وی با بیان اینکه لایحه cft یک موضوع به شدت پیچیده، فنی، حقوقی و دیپلماتیک است و هیچ موضوعی تا الان آنقدر حساس نبوده است، گفت: در طی یک سال و نیم گذشته در مجمع تشخیص مصلحت ده ها جلسه برگزار و تمام نظرات مخالفان گرفته شده است. نظرات نهادهای اطلاعاتی، نظامی، دانشگاهی و ... را گرفته ایم و صدها بار آن ها را بررسی کرده ایم. رهبری درباره نامه های مسئولان دولتی گفته اند که نظر خاصی ندارند و مجمع آنها را بررسی کند و رای دهد. این فرایند خیلی طولانی شده است و هنوز در دستور کار کمیسیون مشترک دولت و مجمع قرار دارد و قرار است بررسی ها ادامه یابد.

انصاری تصریح کرد: اما کانون های خاص که اعتباری برای نهادهای مردمی قائل نیستند، به خود حق می دهند که اعلام کنند نظر دولت و مجلس شورای اسلامی اندیشه های آمریکایی و صهیونیستی است. آنها از یک ستاد معین فرمان بمباران پیامکی به اعضای مجمع را صادر می کنند. مدام به موبایل من و اکثر اعضای مجمع پیامک می آید. این پیامک متن های ثابتی دارد اما از حوزه علمیه خدیجه تا حوزه علمیه فلان شهر پیامک می زنند و حتی تلفن می کنند؛ البته آنها غرض خاصی ندارند و می گویند ما خانواده شهید هستیم و شما به خون شهدا خیانت نکنید. من می گویم شما اصلا این لوایح را مطالعه کرده اید؟ می‌گویند نخوانده ایم و به ما گفته اند تصویب این لوایح خیانت است.

انصاری ادامه داد: چه بساطی است که کانون فشار درست می کنند و حتی رئیس مجمع تشخیص مصلحت در محاصره فشار شاگردان درس فقه قرار گرفته و اعلام می کند صد در صد مخالف تصویب هستم. همین پشت صحنه ها می گویند می خواهیم برویم در مجلس، تحول ایجاد کنیم.

وی همچنین اظهار کرد: این خطر وجود دارد که اندیشه های مردم گریز در کانونهایی به نام مردم دنبال‌ شود. مردم هنوز امید دارند که با زبان رای، از کشور خود دفاع کنند. رهبری با این فشارها به نهادها مخالف هستند و بررسی این مسائل را به ما سپرده است. به آنهایی که به ما تلفن می زنند، می گوییم ما مشاور رهبری هستیم اما آنها می گویند رهبری تنها و مظلوم هستند. این چه حرفی است که رهبری آنقدر تنها شده‌اند که مشاورین رهبری در مجمع تشخیص مصلحت مخالف نظر ایشان هستند.

وی در پایان گفت: اگر احزاب مراقب نباشند، میراث انقلاب یعنی نهاد انتخابات تضعیف می شود. مجلس خانه مردم است و نباید صدای خلاف صدای مردم از مجلس بلند شود.