روایت‌های همسر و پسر مصطفی خمینی؛ پدر و پسری که مثل بقیه آخوندها نبودند

01/08/1400 09:23:00 ب.ظ

حسین خمینی، فرزند «مصطفی_خمینی» در مصاحبه با هفته‌نامه حریم گفته است که پدرش «با بقیه آخوندها فرق داشت» و « شاید بخشی از ارتفاعی» که آیت‌الله خمینی «گرفته بود به خاطر وجود پدرم بود؛ چون هر دو روی هم اثر می‌گذاشتند.» راستی_آزمایی گزارش EhsanMehrabi7

معصومه حائری، همسر مصطفی خمینی که خود فرزند «مرتضی حائری یزدی»، فرزند «عبدالکریم حائری یزدی»، موسس حوزه علمیه قم بود نیز می‌گوید که همسرش با دیگر روحانیان تفاوت داشته و بر خلاف دیگر روحانیان به او نمی‌گفته که پوشیه بیندازد.

گفته است معصومه حائری تاکید کرده که همسرش به او می‌گفته است:« وقتی بیرون می‌آییم، چادر را بردار و روسری به سر کن و خوب و محکم ببند و لباس مناسب بپوش تا راحت باشی و به‌راحتی تردد کنی.» روایت‌های مربوط به زندگی آیت‌الله خمینی و فرزندان او همواره با سانسور همراه است و از آنان چهره‌ای مقدس ساخته می‌شود. با این حال در میان برخی خاطرات نمونه‌هایی از رفتار خاص آنان نیز بیان می‌شود.

به گفته معصومه حائری، آیت‌الله خمینی «خیلی منظم و دقیق بود و همیشه دقیقا سر وقت غذا می‌خورد» و یک بار که در نجف تنها بوده، مصطفی خمینی پیش پدرش می‌رفت و با او غذا می‌خورد و یک روز که مصطفی کمی دیرتر رفته، پدرش غذایش را سر وقت و مطابق معمول خورده و منتظر او نمانده است. headtopics.

ادامه مطلب:
ایران وایر »
Loading news...
Failed to load news.

اردوغان از سرخوشی آواز خواند!

اردوغان با آواز خوانی پیروزی خود در انتخابات را جشن گرفت. ادامه مطلب >>

آمریکا: مذاکرات اتمی وین باید از جایی که متوقف شد ادامه پیدا کندند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده، با تاکید بر ضرورت از سرگیری مذاکرات وین گفت، رایزنی‌های اتمی با ایران باید در ادامه دور ششم مذاکرات باشد.ند گوه خورد مادرجنده ، ریدم_به_اسلام ریدم_به_جمهوری_اسلامی

آمریکا: مذاکرات برجام باید از ‌جایی که متوقف شد ادامه یابد | DW | 23.10.2021به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، این کشور و همپیمانانش دیپلماسی را موثرترین راه برای جلوگیری از دسترسی ایران به تسلیحات هسته‌ای می‌دانند. ند پرایس گفت که مذاکرات وین باید از همان‌جا که متوقف شد، ادامه یابد. ۴۲ سال هست که این راه را رفته اید ؛ باز ادامه بدهید ببینید به کجا میرسید خسارت وارده به ایرانیان عملاً این حرف را غلط و مستعمرانه میداند. تسلیحات هسته ای ایران به هیچ کشوری ربط ندارد. ریاکاری در مورد تسلیحات هسته ای اسرائیل غرب را به انزوال نزدیکتر میکند. دیپلماسی؟؟؟ که طرف مقابلش ، چُماقِ کفتارانِ اِشغالگرِ ایرانمان بر سر ملتمان هستش. این دیپلماسی نیست، این اصلِ تروریست پروریست!!!

آماری که از بودجه می‌دهند واقعی نیست/چطور ۵ سال دیگر با آمار غلط زندگی کنیم؟در حضور مسئولان سازمان برنامه و بودجه و مرکز آمار ایران، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با انتقاد از وضعیت آمارهای نادرست گفت که قریب به اتفاق آمار بودجه‌ای که به دست مان می‌رسد واقعی نیست و به همین دلیل مصوبات مجلس هم دقیق نیست.

جوانی که ۵۰ هزار دلار پول را به صاحبش بازگرداند «سفیر درستکاری» شدجوانی که ۵۰ هزار دلار پول را به صاحبش بازگرداند «سفیر درستکاری» شد جزئیات بیشتر🔽

اضافه خدمت سربازی که به کودک کار دیکته می‌گفت، بخشیده شد

درد مشترک؛ داستان دو یهودی ساکن آمریکا که به کمک مردم افغانستان شتافتند