رئیس جمهور کسب عنوان نایب قهرمانی جهان از سوی کشتی گیران ایران را تبریک گفت

18/07/1400 10:13:00 ب.ظ

رئیس جمهور کسب عنوان نایب قهرمانی جهان توسط کشتی گیران ایران را تبریک گفت

رئیس جمهور در پیامی با تبریک کسب عنوان نایب قهرمانی جهان از سوی کشتی گیران فرنگی کار ایران در مسابقات جهانی نروژ، تاکید کرد: این حضور مقتدرانه و امید بخش نشانه ای دیگر بر گام ‏های بلند ملتی پویا و توانمند بر فتح قله‏ های افتخار و شایستگی جوانان لایق و سرزنده این مرز و بوم بود. بسم الله الرحمن الرحیم درخشش تاریخی و ماندگار کشتی گیران فرنگی کشورمان و کسب عنوان نایب قهرمانی با چهار مدال طلا و دو مدال برنز در مسابقات کشتی قهرمانی جهان در نروژ ۲۰۲۱، شعف و شادمانی ملت عزیز ایران را دوچندان کرد.

این حضور مقتدرانه و امید بخش نشانه ای دیگر بر گام ‏های بلند ملتی پویا و توانمند بر فتح قله‏ های افتخار و شایستگی جوانان لایق و سرزنده این مرز و بوم بود و جایگاه واقعی قهرمانان باغیرت کشورمان را در جهان به نمایش گذاشت.

اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دست اندرکاران و مربیان پرتلاش تیم های ملی کشتی، همت والای همه کشتی گیران عزیز کشور را می ستایم و از درگاه خداوند متعال برای ملت قهرمان پرور ایران در تمامی میادین ورزشی عزت و سربلندی مسالت دارم. headtopics.com

دولت، مجلس ما کارکنان ارتش از سایرکارمندان دولت حقوقمون ضعیف تره،درصورتیکه طبق قانون باید20درصداز سایر کارمندان دولت بیشتر باشد.باید درراستای عدالت بااین تورم افسارگسیخته برای حقوق های ما نیز فوق العاده خاص را مثل بقیه باضریب 3 اعمال کنید.به امیدرفع تبعیض و برقراری عدالت

سیدابراهیم رئیسی

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »
Loading news...
Failed to load news.

ابوالحسن بنی‌صدر، اولین رئیس جمهور ایران درگذشت | DW | 09.10.2021ابوالحسن بنی‌صدر اولین رئیس جمهور ایران در سن ۸۸ سالگی در تبعید درگذشت. او در سال ۱۳۶۰ پس از صدور رأی عدم کفایت در مجلس شورای اسلامی، از سوی روح‌الله خمینی از مقام خود عزل شد. بنی‌صدر در پاریس زندگی می‌کرد. FEREEON بره از جنتی یاد بگیره که هنوز زندس. 😂 امیدوارم روحش همیشه در عذاب باشه ..مردک خیانتکار به درک واصل شد

تسلیت رئیس جمهور به مناسبت شهادت و جراحت جمعی از مردم افغانستان در یک اقدام تروریستیرئیس جمهور در پیامی با تسلیت شهادت و جراحت جمع زیادی از مردم بی گناه افغانستان در یک اقدام تروریستی، تاکید کرد: این جنایت که با هدف اختلاف افکنی بین مسلمانان انجام شد به دست کسانی صورت پذیرفت که ماهیت ضد انسانی و ضد دینی آنها بر همگان آشکار است.

انتخابات جمهوری چک؛ ابهام دربارۀ دولت آینده پس از بستری شدن رئیس جمهوربر اساس قانون اساسی جمهوری چک، تعیین نخست‌وزیر جدید بر عهده رئیس جمهور است و حتی قبل از رای گیری، میلوش زمان که طرفدار روسیه است، اشاره کرده بود که آندره بابیش را برمی‌گزیند.

جو بایدن اولین رئیس جمهوری ایالات متحده که روز گرامیداشت بومیان آمریکا را اعلام کردجو بایدن رئیس جمهوری ایالات متحده روز جمعه ۱۶ مهر با انتشار اعلامیه‌ای، به عنوان نخستین رئیس جمهوری آمریکا، رسما یک روز را برای گرامیداشت بومیان کشور تعیین و اعلام کرد. بر اساس اعلامیه پرزیدنت بایدن که در وبسایت کاخ سفید منتشر شده است، روز بومیان آمریکا ۱۱ اکتبر هر سال، مقارن با روز کریستف... وقتی سرخپوستان وَحشی آن‌زمان با تَبَر و تیرکَمان و نیزه ب جان مهاجرهای تازه وارد می افتادن، ب مهاجرهای تَلاشگر حَمله و تَجاوز میکردند،جو بایدن ناراحت نمیشد! ولی وقتی مردم مهاجر ب سرعت پیشرفت کرده و بر جامعه عقب مانده بومیان پیروز شدند و موجب پیشرفت آمریکا آن مهم نیست!🤔😏 اگر مهاجرها و امثال کلمب نبودند آمریکایی وجود نداشت. مُشتی بومی لُخت با نیزه و تَبَر بر این قاره حاکم بودند.‌پیشرفت آمریکا از نُخبگان وایت (سفید پوست) مهاجر میباشد. بیشتر دانشمندان آمریکا را مردم کنجکاو سفید پوست تشکیل میدهند ن قشر سیاه پوست یا بومیان.بایدن و حزب او مُرَخص اند😏 بایدن چرتی شل مغز نمیتونه تولد خودشو بیاد بیاره چه برسه به روزهای مهم.

رئیس جمهوری تایوان می‌گوید کشورش تسلیم فشارهای پکن نخواهد شدسخنان خانم اینگ-ون در واکنش به گفته‌های روز شنبه شی جین‌پینگ، رئیس جمهوری چین، است که در آن بدون ذکر مستقیم استفاده از نیروی نظامی، وعده تحقق «اتحاد مجدد مسالمت‌آمیز» با تایوان را داده بود.

رئیس جمهوری تایوان: تسلیم فشارهای چین نمی‌شویمپکن بارها تهدید کرده است که در صورت رسمیت یافتن اعلام استقلال این جزیره، برای پس گرفتن آن از زور و نیروی نظامی استفاده خواهد کرد. آره دو بار .... 😂😂😂 جهان از تاوان حمایت خواهد کرد با عرض پوزش قبل از پایین كشيدن پرچم بريتانيا در هونگ کونگ آنها هم همچي گوه خوریهايي ميكردن تا اينكه متوجه جدي شدن كه ممکنه ارتش چین هر لحظه وارد هونگ کونگ بشه بریتانیا سریع کنار آمد و بدون آبرو ریزي جشن پایین کشیدن پرچم بریتانیا در حضور پرینس charles و چینیها انجام گرفت