رئیس مجلس عراق: باید به مطالبات مردم رسیدگی شود

13/07/1398 12:00 ق.ظ

رئیس مجلس عراق خواستار رسیدگی به مطالبات مردم این کشور شد. - خبرگزاری آناتولی

رئیس مجلس عراق خواستار رسیدگی به مطالبات مردم این کشور شد. - خبرگزاری آناتولی وی با بیان اینکه نیروهای امنیتی باید به شکل متفاوت با معترضین رفتار کنند، گفت: ما نیز بر لزوم حفاظت از اموال عمومی تاکید و از خواسته های معترضان حمایت می کنیم.

الحلبوسی با اشاره به اینکه مردم عراق از فساد اداری و تروریسم رنج می برند تصریح کرد: می خواهم مردم برای محاکمه افراد فاسد در کنار دولت بایستند.

گفتنی است مردم عراق از یکم اکتبر جاری تاکنون در اعتراض به فساد، بی‌کاری و کمبود خدمات عمومی در بغداد و مناطق جنوبی این کشور تظاهرات ضددولتی برپا می کنند.

ادامه مطلب:
aa_persian »

کصشرهای تکراری سران ایرانی😃🤣باید به مطالبات مردم رسیدگی شوددد🤣🤣

ولی‌عهد سعودی با اهدای شال ملک عبدالعزیز از رئیس صندوق سرمایه‌گذاری روسیه تقدیر کردشاهزاده محمد بن سلمان ولی‌عهد، نائب رئیس شورای وزیران و وزیر دفاع پادشاهی عربی سعودی شامگاه جمعه 4 گاو شیرده داره شیردوش عوض میکنه؟ یعنی بجای ایران عربستان را میخواد بدوش؟یا جفتشون؟ فقط ریخت بن سلمان تو عکس🤣🤣🤣🤣 ای بیچاره مادر مرده 🤣🤣🤣

«مجلس عوام» بنکسی رکورد شکستتهران- ایرنا- چند روز مانده به خروج احتمالی انگلیس از اتحادیه اروپا، یک نقاشی از «بنکسی» هنرمند خیابانی انگلیس که مجلس عوام این کشور را در تصرف شامپانزه‌ها به تصویر کشیده است در یک حراجی به مبلغ ۱۱ میلیون و یکصد هزار یورو به فروش رسید. خب ؟!

نعمت احمدی: جداسازی سازمان زندان‌ها از قوه قضاییه آن را در مقابل مجلس پاسخگو می‌کندنعمت احمدی‌، وکیل پایه‌یک دادگستری، گفت: در دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که بهترین شیوه اداره این است که دادستانی زیرمجموعه قوه مجریه باشد. حالا تا دادستانی ما جزو قوه مجریه شود، راه طولانی در پیش داریم. اما بهتر است که سازمان زندان‌ها زیر مجموعه قوه مجریه باشد.

وجود ۱۰۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان/ ایران از برجام عقب‌نشینی نکرده است/ طرح افزایش سن ازدواج در مجلس پذیرفته نشدرئیس فراکسیون زنان مجلس با بیان اینکه والدینی که با وجود توانایی مالی اجازه تحصیل به فرزندان‌شان را نمی‌دهند مرتکب جرم شده اند، گفت: در حال حاضر شاهد تعداد قابل توجهی کودک بازمانده از تحصیل در شهرهای کشور هستیم بطوریکه حدود ۱۰۰ هزار دانش ‌آموز بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان وجود دارد.

تظاهرات عراق.. مقتدی صدر خواستار انتخابات زود هنگام و استعفای دولت عبدالمهدی شدمقتدی صدر روحانی شیعه و رهبر گروه موسوم به جریان صدری در عراق شامگاه جمعه 4 اکتبر در واکنش به ادامه نقشی مه اصلاحطلبان رژیم جمهوری اسلامی در ایران بازی کردند حالا در عراق به مقتدی صدر واگذار شده است. سوپاپ_اطمینان این حروم زاده منبع بدختیه در عراق مقتدا صدر نبايد و نميتواند سخنگوي جوانان احرارالعراق باشد..او نميتواند و صلاحيت اظهار نظر درباره اينده جنبش مردمي عراق را ندارد.. كسوت عاخوند مانند پوست گرگ است هركسي بپوشد گرگ ميشود مانند همين مكار گرگ زاده! خبيث الوجه

آمریکا و اسرائیل از بازگشایی گذرگاه القائم عصبانی هستند، چرا؟بازگشایی گذرگاه مرزی القائم علاوه بر بهبود اقتصاد عراق و سوریه، می‌تواند به مثابه دروازه‌ای برای صدور کالاهای ایرانی به سوریه و حتی لبنان و مدیترانه مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.

رئیس مجلس عراق خواستار رسیدگی به مطالبات مردم این کشور شد.04.10.2019محمد الحلبوسی٬ رئیس مجلس عراق در یک برنامه زنده از ساختمان پارلمان خواستار رسیدگی به مطالبات مردم این کشور شد.

وی با بیان اینکه نیروهای امنیتی باید به شکل متفاوت با معترضین رفتار کنند، گفت: ما نیز بر لزوم حفاظت از اموال عمومی تاکید و از خواسته های معترضان حمایت می کنیم.

الحلبوسی با اشاره به اینکه مردم عراق از فساد اداری و تروریسم رنج می برند تصریح کرد: می خواهم مردم برای محاکمه افراد فاسد در کنار دولت بایستند.

گفتنی است مردم عراق از یکم اکتبر جاری تاکنون در اعتراض به فساد، بی‌کاری و کمبود خدمات عمومی در بغداد و مناطق جنوبی این کشور تظاهرات ضددولتی برپا می کنند.

نیروهای امنیتی عراق در برخورد با این معترضان گاه گاهی از گلوله‌های واقعی و گاز اشک‌آور استفاده می کنند. بر اثر مداخله خشونت‌آمیز نیروهای امنیتی در این اعتراضات 60 نفر جان باخته و حدود 2500 تن دیگر مصدوم شدند.