فارغ از نظر عموم مردم و اقبال آنها به انتخابات 'ویژگی رئیسجمهور آینده ایران' بحث جدی بین تمام گروهها و احزاب سیاسی است. از آیتالله خامنهای که مایل است یک 'دولت جوان انقلابی' روی کار بیاید تا محسن رضایی که از ضرورت 'وحدت کبیر' با محوریت 'بچههای انقلاب' سخن گفته است. صادق خرازی: باید به خاطر رئیسجمهور اجارهای توبه کنیم و بپذیریم که اشتباه کردیم "ویژگی رئیس جمهور آینده ایران" یک بحث جدی بین تمام گروهها و احزاب سیاسی است.
از آیتالله خامنهای، رهبر ایران، که مایل است یک "دولت جوان انقلابی" روی کار بیاید تا محسن رضایی (دبیر تشخیص مصلحت نظام) که از ضرورت "وحدت کبیر" با حضور تمام نیروهای انقلابی و شکلگیری یک دولت با محوریت "بچههای انقلاب" سخن گفت؛ و در سوی دیگر جریانهای سیاسی، در بین اصلاحطلبان، صادق خرازی، دبیرکل حزب ندای ایرانیان، که در مخالفت با روی کار آمدن"رئیس جمهور اجارهای" سخنرانی کرد.
از هر طرف که نگاه کنی، این نظرات نقد عملکرد حسن روحانی و دولتش، به عنوان یک معیار برای ویژگی رئیس جمهور بعدی است و گروهها تلاش میکنند نسبت معناداری با این دولت داشتهباشند تا بتوانند رئیس جمهور پیشنهادی خودشان را به اصطلاح به مردم بفروشند.
رئیس جمهور اجارهای یا اجازهای از انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ که اصلاحطلبان با میانهروها بر سر "کلید" آقای روحانی، به توافق رسیدند، عملکرد حسن روحانی هم به پای آنها نوشته میشود. منتقدان حسن روحانی در بین گروههای اصلاحطلب کم نیست. headtopics.
Just Ridiculous!!! گور بابای انقلابی حزب اللهی اُمت شهید پرور و جدو و آباد این رژیم. دیگه تموم ماجرا 🤚👎🇮🇷 رای_بی_رای فقط خدا بلایی که سر آمریکا آورد رو هر چه زودتر سر شما بیاره با این خباثت و پلیدی تون 🤲🤲🤲🤲 بجای اینکه تیتر بزنی برا انتخابات ایران مواظب باش کروناانگلیسی نگیری هرچی که باشه مثل حسن روحانی واداده ومنفعل عمل نمیکند!بلکه میزند توی دهان مجریان افغانی وهابی مسلک مواجب بگیر آلیهودعربستان سعودی و رژیم صهیونیستی کودک کش در شبکههای ضدایرانی بی_بی_سی و یهودی_اینترنشنال_سعودی که درراستای اهداف آلیهودونابودی افغانستان وایران فعالیت میکنند!
قطعا نظامی. مشنگ و دروغگو
لقب حروم زاده ترین فرد داده میشه یه اونی که سال بعد بره رأی بده. صیغة اجارهای بریتانیا و مستعمرات سابقش ( چین و ایالات متحد!)
توضیح تصویر،
صادق خرازی: باید به خاطر رئیسجمهور اجارهای توبه کنیم و بپذیریم که اشتباه کردیم
"ویژگی رئیس جمهور آینده ایران" یک بحث جدی بین تمام گروهها و احزاب سیاسی است. از آیتالله خامنهای، رهبر ایران، که مایل است یک "دولت جوان انقلابی" روی کار بیاید تا محسن رضایی (دبیر تشخیص مصلحت نظام) که از ضرورت "وحدت کبیر" با حضور تمام نیروهای انقلابی و شکلگیری یک دولت با محوریت "بچههای انقلاب" سخن گفت؛ و در سوی دیگر جریانهای سیاسی، در بین اصلاحطلبان، صادق خرازی، دبیرکل حزب ندای ایرانیان، که در مخالفت با روی کار آمدن"رئیس جمهور اجارهای" سخنرانی کرد.
از هر طرف که نگاه کنی، این نظرات نقد عملکرد حسن روحانی و دولتش، به عنوان یک معیار برای ویژگی رئیس جمهور بعدی است و گروهها تلاش میکنند نسبت معناداری با این دولت داشتهباشند تا بتوانند رئیس جمهور پیشنهادی خودشان را به اصطلاح به مردم بفروشند.
رئیس جمهور اجارهای یا اجازهای
از انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ که اصلاحطلبان با میانهروها بر سر "کلید" آقای روحانی، به توافق رسیدند، عملکرد حسن روحانی هم به پای آنها نوشته میشود. منتقدان حسن روحانی در بین گروههای اصلاحطلب کم نیست.
حزب ندای ایرانیان که در سال ۹۳ با مجوز وزارت کشور به عنوان حزب سیاسی تشکیل شده و اعضایش از ستاد ملی جوانان اصلاحطلب و شماری مشاوران محمد خاتمی (رئیس جمهور پیشین) تشکیل شده، یکی از همین گروههای منتقد دولت است.
این حزب در بین احزاب و گروههای این طیف، از نفوذ بالایی برخوردار نیست و مشی صادق خرازی با مذاق بسیاری از اصلاحطلبان خوش نمیآید و معمولا با استقبال رسانههای اصولگرا روبرو میشود. او در مجمع عمومی حزب به عنوان دبیرکل حزب گفته معتقد است در نتیجه تشخیص غلط و اشتباه، اوضاع کشور به این حال و روز افتاده: "باید به خاطر رئیسجمهور اجارهای (حسن روحانی) توبه کنیم و بپذیریم که اشتباه کردیم".
او میگوید مشکل کشور این است که کسی مثل ماهاتیر محمد، نخستوزیر مالزی ندارد؛ کشوری که مردمش روی درخت میخوابیدند اما اکنون شرایط مالزی نسبت به ایران قابل مقایسه نیست.
در وبسایت حزب ندای ایرانیان چند سخنرانی و مصاحبه از اعضای حزب به چشم میخورد که همگی تاکید دارند صادق خرازی گزینه این حزب برای انتخابات ریاست جمهوری است. آقای خرازی پس از انتخابات جنجالی سال ۸۸ فاصله معناداری با اصلاحطلبان و معترضان به نتیجه انتخابات گرفت.
محمدرضا عارف (نماینه سابق مجلس) در همین مجمع حزب ندای ایرانیان از سخنان آقای خرازی انتقاد کرد و گفت "متاسفانه رفتار برخی اصلاح طلبان و برخی فرصت طلبان که لباس اصلاح طلبی می پوشند موجب وارد شدن ضربههایی به جریان اصلاح طلبی شده است. مطرح کردن کاندیدای اجاره ای توهین به جریان اصلاحات است چراکه ما نیروهای کارآمدی در جریان اصلاح طلب داریم".
در میان اصلاحطلبان کسان دیگری هستند که معتقدند آنها "چوب" عملکرد آقای روحانی را می خورند و کسانی هم هستد که "چشم خطاپوش" به عملکرد حسن روحانی دارند و می گویند او حق داشته کابینهاش را به اختیار خودش ببندد و نیازی نبوده که از ما "اجازه" و استعلام بگیرد.