رئیس‌جمهور «قانون تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی» را ابلاغ کرد

28/05/1398 06:49 ب.ظ

رئیس جمهور در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران 'قانون تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی' را برای اجرا به نهاد ریاست جمهوری و سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد.

رئیس جمهور در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران "قانون تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی" را برای اجرا به نهاد ریاست جمهوری و سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد.

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام حسن روحانی همچنین در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران "قانون حمایت از توسعه صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه گذاری مردمی " را نیز برای اجرا به وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ کرد.

ادامه مطلب:
ilnanews »

استارت وزارت علوم برای مقابله با تخلفات علمی/تشکیل کارگروه اخلاق در پژوهش در اسرع وقتاستارت وزارت علوم برای مقابله با تخلفات علمی نخستین جلسه هماهنگی برای اجرایی شدن آئین نامه پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی باحضور وزیر علوم و تعدادی از معاونان و مدیران این وزارت تشکیل شد

ارائه طرح تشکیل استان آذربایجان مرزی به مجلس

دادگاه تجدیدنظر بدون تشکیل جلسه، حکم ۱۰سال زندان ارس امیری را عینا تائید کرددادگاه تجدیدنظر حکم ۱۰سال زندان و ۲سال ممنوع‌ الخروجی ارس_امیری را عینا تائید کرد. امیری ۲۴تیر ماه در نامه‌ای از زندان به رییس قوه قضاییه، گفت که به دلیل «رد پیشنهاد همکاری ماموران وزارت اطلاعات» به ۱۰سال زندان محکوم شده است.

با وجود هزینه‌های زیاد در حوزه دارو همچنان مشکل داریم/ تشکیل کمیته‌ای متشکل از نمایندگان و معاونان وزارت بهداشتعضو کمیسیون بهداشت مجلس در گفت‌وگو با ایلنا: با وجود هزینه‌های زیاد در حوزه دارو همچنان مشکل داریم/ تشکیل کمیته‌ای متشکل از نمایندگان و معاونان وزارت بهداشت

تشکر وزارت بهداشت از حکم دادگاه ویژه روحانیت برای دو مدعی طب اسلامیوزارت بهداشت اعلام کرد که به دنبال پیگیریهای این وزارنخانه برای برخورد با آنچه 'سوداگران طب ایرانی و سنتی و دخالت‌های غیرمجاز و خطرآفرین در درمان' خوانده، اخیرا حکم قطعی محکومیت برای دو تن صادر شده است. در همین راستا مدیرکل نظارت بر درمان وزارت بهداشت از مردم خواسته که با هوشیاری در انتخاب شیوه‌های درمان صحیح، سلامت خود را تضمین کنند.

وزارت بهداشت:شرکت‌های آمریکایی و اروپایی به ما دارو نمی‌دهند | DW | 18.08.2019معاون وزارت بهداشت می‌گوید برخی از شرکت‌های آمریکایی و اروپایی از تحویل دارو و تجهیزات پزشکی به ایران خودداری می‌کنند اما ما 'برنامه‌ریزی خوبی کردیم و مشکلی نداریم'. کمبود دارو از مدتها پیش گریبان‌گیر بیماران ایرانی است.