رئیس دادگاه انقلاب تهران: ارسال فیلم به مسیح علی‌نژاد یک تا 10 سال زندان دارد

07/05/1398 02:33:00 ب.ظ

موسی غضنفرآبادی رئیس دادگاه انقلاب تهران دوشنبه 29 ژوئیه اعلام کرد که ارسال فیلم و عکس برای مسیح

موسی غضنفرآبادی رئیس دادگاه انقلاب تهران دوشنبه 29 ژوئیه اعلام کرد که ارسال فیلم و عکس برای مسیح غضنفرآبادی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس گفت، کسانی که از خودشان یا دیگران فیلم در رابطه با کشف حجاب...

غضنفرآبادی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس گفت، کسانی که از خودشان یا دیگران فیلم در رابطه با کشف حجاب بگیرند و به مسیح علی‌نژاد ارسال کنند مشمول ماده 508 قانون مجازات اسلامی خواهند شد و بین یک تا 10 سال حبس برای‌شان در نظر گرفته می‌شود.

مسیح علی‌نژاد فعال حقوق زن و از خبرنگاران منتقد حکومت ایران و پایه‌گذار کمپین به نام «چهارشنبه‌های سفید» است که در آن زنان، اقداماتی در راستای اعتراض به قانون حجاب اجباری انجام می‌دهند. علی‌نژاد چندی پیش با انتشار ویدئویی از تعقیب یک دختر جوان از سوی دو مرد به بهانه امر به معروف و نهی از منکر، ایجاد مزاحمت برای زنان را مصداق آپارتاید جنسی دانسته و وعده داد «از همه راه‌های بین‌المللی موجود» مقامات جمهوری اسلامی را تحت پیگرد حقوقی قرار خواهد داد.

ادامه مطلب:
العربیه فارسی »

عقلانیت یک روش است نه یک فراورده | مصطفی ملکیان

مدت‌های زیادی بود که می‌خواستم با استاد ملکیان گفت‌وگو کنم و از او در مورد اخلاق، زندگی متدینانه و توقع دور از انتظار برخی شهروندان در مختصات اجتماعی امروز ایران بپرسم که به شکل عجیبی می‌خواهند سایر مردم در همسویی با آنان زیست اخلاقی را برای خود معنا کنند. ملکیان معتقد است روشنفکری اسلامی، از زمانِ بنیان‌گذارش سید‌جمال‌الدین اسدآبادی، تا الان، فواید و سودهایی برای جوامع اسلامی داشته، ولی اگر بخواهیم در باب ریشه روشنفکری اسلامی داوری کنیم و بگوییم آیا اصلا این پروژه روی هم رفته پروژه‌ای سودمند یا زیانمند بوده، به نظر من زیان‌مند بوده است. به اعتقاد من روشنفکری دینی پروژه‌ای ناموفق است. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

خوب به جای اینکه برای مسیح علینژاد بفرستند برای یک نفر داخل ایران بفرستند که ایشون پخشش کنه مثلا محمد نوری زاد.اینجوری قانون رو دور میزنن باید یک زندان خیلی بزرگ بسازید به بزرگی ایران .

یک تا ده سال حبس برای ارسال کنندگان فیلم و عکس برای مسیح علی‌نژادحبس یک تا ۱۰ ساله برای کسانی که برای مسیح علی‌نژاد فیلم ارسال‌ می‌کنند رئیس دادگاه انقلاب تهران: با توجه به قرارداد علی‌نژاد با آمریکا، کسانی که در رابطه با کشف حجاب فیلم بگیرند و ارسال کنند، مشمول قانون مجازات اسلامی هستند که یک تا ۱۰ سال حبس دارد آخوندها همیشه گفتن: هرکی ج ا رو نمیخواد، بره. حالا با این روش جدید میتونن به ویژه زنان آزاد و روشنفکر جامعه رو از کشور فراری بدن تا بعد از پاکسازی_ژنتیکی با کمک زادو ولد لجام گسیخته فاطی کاماندوها و زینبیون گام_دوم انقلاب رو بردارن. آره. آخوندها اینطوری فکر میکنن

نامه روحانی به رهبر انقلاب درباره ایراد گزارش‌دهی دولت به مجلسلاریجانی رئیس مجلس، در پاسخ به تذکر صباغیان درباره عدم گزارش سالانه از سوی دولت به مجلس: رئیس‌جمهوری در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب بیان کرد که گزارش‌دهی سالانه به مجلس ایراد دارد، این موضوع به شورای حل اختلاف قوا ارجاع شده تا در آنجا بررسی شود. حل اختلاف بین داداشا سخنگوی دولت: نگفتیم که قانون را اجرا نمی‌کنیم. دولت نامه‌ای درباره آثار و تبعات ارائه گزارش سالانه به مجلس، خدمت رهبری ارسال کرد و از نتیجه ارجاع رهبری تبعیت می‌کند اما ما فکر می‌کنیم که ساز و کارهای موجود کفایت می‌کرد. بنظر میاد بعد چهل سال گدایی ، شب جمعه یادتون رفته!!!

سوء قصد به رئیس بانک پاسارگاد در آملمشتری آملی روی مدیر بانک روغن ترمز داغ ریخت فرمانده انتظامی آمل: *پیرمرد ۶۳ ساله‌ای که روغن ترمز داغ به سمت رییس یکی از بانک‌های خصوصی آمل پاشیده بود دستگیر شد *این فرد به دلیل رسیدگی نشدن به موقع به خواسته‌اش، عصبانی شده و دست به این اقدام زده است ملت رسماً قاط زدند!! KabezTela سید چقد خشنن املی ها دمش گرم ، چقد وقت مردم تو این اداره ها تلف میسه

مراسم تشییع جنازه رئیس جمهور متوفی تونس برگزار شددر این مراسم برخی از رهبران جهان از جمله امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگران فلسطین، شیخ تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی، امیر قطر حضور داشتند. خر رفت

۶ اشتباه رئیس کمیسیون امنیت ملی در یک سخنرانیسخنان رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در مراسمی برای تقدیر از عوامل سریال گاندو که در حاشیه نماز جمعه شهر قم برگزار شده، به طرز تعجب‌آوری حاوی اطلاعات اشتباه است.

ریحانه طریقت: فارغ از نیت رئیس فدراسیون، وزنه‌برداری زنان را آغاز کردیمریحانه طریقت، نایب‌رئیس سابق فدراسیون وزنه‌برداری، گفت: وزنه‌‌برداری زنان روندی است که متوقف نمی‌شود. من خوشحالم که در حال حاضر از مجموعه فدراسیون بیرونم اما می‌دانم این کار آن‌قدر قوی شروع شده که کسی نمی‌تواند آن را متوقف کند. خوشحالم که دختران ما حالا آرزوی مدال المپیک را در سر می‌پرورانند.