رئیس جمهوری بلاروس می‌گوید از پوتین قول کمک امنیتی دریافت کرده - BBC News فارسی

26/05/1399 07:03 ب.ظ

رئیس جمهوری بلاروس می‌گوید از پوتین قول کمک امنیتی دریافت کرده

اعتراض‌ها به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری بلاروس ادامه دارد. نظامیان بلاروس اعلام کرده‌اند که در برابر معترضان نخواهند ایستاد و شماری از آنها هم به تظاهرکنندگان پیوسته‌اند.

الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهوری بلاروس می‌گوید ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه به او قول حمایت در برابر مداخله خارجی داده است..ویدئوهای برگزیده این هفته با تصاویری از اعتراضات بلاروس در دوشنبه شب گذشته آغاز می‌شود. پلیس بلاروس برای پراکنده کردن افرادی که به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری این کشور اعتراض داشتند و به خیابان‌های شهر مینسک آمده بودند، از گلوله‌های لاستیکی، نارنجک‌های بی‌حس کننده و گاز اشک‌آور استفاده ‌کرد. دومین ویدئو نیز پنجمین روز اعتراضات بلاروس را نشان می‌دهد و زنانی که با در دست گرفتن شاخته‌های گل، خواستار پایان یافتن خشونت‌های پلیس علیه معترضان بودند..ماریا کولسنیکووا از جناح اپوزیسیون در بلاروس..

مهرداد فرهمند گزارش می‌دهد...ساکنان جزیره اویای یونان نیز هفته سختی را پشت سر گذاشتند. بارش شدید باران و طغیان رودخانه در این جزیره، دست‌کم ۸ کشته برجای گذاشت و به ۳ هزار خانه آسیب‌های جدی وارد کرد..

ادامه مطلب:
bbcpersian »

ویدئوهای برگزیده هفته؛ از اعتراضات بلاروس تا دیدار با یکی از بازماندگان انفجار بیروتویدئوهای برگزیده این هفته، شامل تصاویری از اعتراضات مینسک، دیدار با یکی از بازماندگان انفجار بیروت، طغیان رودخانه در جزیره اویان یونان و درنهایت ویدئوی بزی می‌شود که از لذت گشت و گذار روی تختۀ موج سواری غافل نیست.

انتقاد اپوزیسیون بلاروس از تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا | جهان | DW | 15.08.2020تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه بلاروس، با انتقاد تند اپوزیسیون این کشور روبرو شده است. به باور نمایندگان اپوزیسیون این تحریم‌ها راه برقراری گفت‌وگو میان آنان و رهبری بلاروس را دشوار می‌سازد.

تصاویری از معترضان بلاروس که می‌گویند شکنجه شده‌اندالکساندر لوکاشنکو ۶۵ ساله که از او به عنوان «آخرین دیکتاتور اروپا» نام برده می شود از ۲۶ سال پیش تا به امروز قدرت را در بلاروس در اختیار دارد.

معترضان در مینسک با یکی از جان‌باختگان تظاهرات بلاروس وداع کردندپلیس مدعی است که شهروند ۳۴ ساله جان باخته در جریان ناآرامی‌ها بر اثر منفجر شدن یک پرتابه انفجاری در دستانش کشته شده در حالی‌ که معترضان معتقدند که وی در پی شلیک نیروهای امنیتی جان خود را از دست داده است.

لوکاشنکو در جمع هواداران خواستار دفاع از استقلال بلاروس شدرئیس جمهوری بلاروس در سخنان روز یکشنبه خود بار دیگر فراخوان برای برپایی انتخابات تازه را رد کرد و خواهان دفاع حامیان از کشور شد.

لوکاشنکو با تداوم اعتراضات در بلاروس به پوتین تلفن کردالکساندر لوکاشنکو پیش از گفتگو با ولادیمیر پوتین تاکید کرده بود که تظاهرات جاری اتحاد بین‌ دولتی میان روسیه و بلاروس را به خطر انداخته و کشورش با خطر یک «انقلاب رنگی» روبرو است.