ماجرای ریزش معادن در سالهای اخیر بارها کارگران به کام مرگ کشانده است. دلایل این اتفاقات مکرر، متعددند: واگذاری لجام گسیخته معادن به بخش خصوصی، برونسپاری استخراج معادن و نیروهای انسانی به شرکتهای پیمانکاری، عدم تعهد کارفرمایان و پیمانکاران به تامین تجهیزات ایمنی فردی و محیطی برای کارگران و همچنین قدیمی و مستهلک بودن تجهیزات ایمنی فردی و جمعی. حادثه معدن هجدک: کارفرما و پیمانکار حادثه اخیر کشته شدن معدنچیان هجدک، در ضلع یا یال جنوبی معدن رخ داده است. آنطور که شاهدان محلی به ایلنا گفتند هنوز یال شمالی این معدن مشغول به کار است.
در گفتگو با خبرنگار ایلنا، می گوید: «چندسال پیش نیز معدن هجدک ریزش کرد و جان 7 نفر را گرفت. در همان موقع به دلیل عدم رعایت شرایط ایمنی فردی و جمعی و محیطی توسط کارفرمای خصوصی، این معدن پلمپ و تعطیل شد. اما دوباره این معدن از حدود 8 ماه پیش با رایزنیهای کارفرما و پیمانکار با همان شرایط قبل باز شد و نتیجه این کار ریزش دوباره معدن و جان باختن کارگران است.»
حادثه دلخراش اخیر معدن هجدک به گفته کارگران در عمق ۱۵۰ متری و در راسته ۳ و نیم الی ۴ کیلومتری درون معدن رخ داد. یکی از معدنچیان درباره وضعیت این معدن به ایلنا میگوید: «وضعیت این معدن از لحاظ تجهیزات ایمنی فردی و جمعی در حد تقریبا صفر است. این معدن هواساز و دستگاه تهویه هوا نداشته که هوا و اکسیژن لازم را به داخل معدن بدهد. همچنین امکانات کارگاهی این معدن نیز در حد صفر است. شما تصور کنید کارگری که درون یک تونل با عمق چند کیومتر در حال کار کردن است. واقعا ما معدنچیها چیز خاصی جز شرایط استاندارد ایمنی فردی و محیطی نمیخواهیم. برای ما نبودن رفقای همکارمان خیلی غمانگیز است. بچهها همه از آن روز غمزده و گریان هستند.
نسلهای جدید به آشنایی بیشتر با امام بزرگوار نیازمندند/امام را نمیشود تحریف کرد
رهبر انقلاب تاکید کردند: همه ما نیازمندیم با ابعاد شخصیت چندبعدی و باعظمت حضرت امام خمینی بیشتر آشنا شویم. ادامه مطلب >>
شمار مبتلایان به کرونا در افغانستان به 38 هزار و 606 نفر رسید
مایک پمپئو: پس از نزدیک به دو دهه، افغانستان برای رسیدن به صلح داخلی مذاکره میکندصدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است.
با سرفه و نفستنگی به انتقال بهنام موسیوند به زندان رجاییشهر اعتراض کردند
آکار: یونان اجازه سوء استفاده به برخی کشورها به خاطر منافع خودشان را ندهدوزیر دفاع ملی ترکیه درباره تحولات مدیترانه شرقی گفت که به همسایهمان یونان به شدت توصیه میکنیم که اجازه ندهد برخی کشورها به خاطر منافع خودشان از آتن سوء استفاده کنند. - خبرگزاری آناتولی
محکومیت طبری به ۳۱ سال حبس/ بازپرس فیلترکننده تلگرام به جرم اخذ رشوه به ۱۰ سال حبس محکوم شدسخنگوی قوه قضاییه از صدور رای پرونده اکبر طبری خبر داد و گفت که طبری به ۳۱ سال حبس محکوم شده است. او همچنین گفت که بیژن قاسم زاده -بازپرسی که تلگرام با دستور قضایی او در ایران فیلتر شده است- به جرم دریافت رشوه، به ۱۰ سال حبس محکوم شده است.
ارزیابی گمراه کننده ظریف؛ توییت وزیر خارجه ایران درباره بیعلاقگی ترامپ به جنگ گرم