دیدار امیرعبداللهیان با رییس‌جمهور اسلوونی

29/11/1400 06:10:00 ب.ظ

امیرعبداللهیان در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با رییس‌جمهور اسلوونی دیدار کرد

حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه کشورمان با رییس‌جمهور اسلوونی در هتل محل برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ‌ دیدار کرد.

به گزارش ایسنا، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان برای حضور در پنجاه و هشتمین نشست کنفرانس امنیت مونیخ، صبح امروز تهران را به مقصد مونیخ ترک کرد..به گزارش ایسنا، در دیدار مولوی عبدالحمید با امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ضمن تاکید بر رویکرد دولت مردمی و تحول‌گرای سیزدهم در حمایت قاطع و همه‌جانبه از حقوق تمامی اتباع ایرانی در خارج از کشور، از برنامه‌های جامع وزارت امور خارجه در استیفای حقوق ایرانیان خارج از کشور خبر داد..به گزارش ایسنا، این جلسه در ادامه دور هشتم مذاکرات وین که در هتل کوبورگ در حال برگزاری است انجام شده است..پادکست چشم‌انداز بامدادی رادیو بی‌بی‌سی.

انتهای پیام..امیرعبداللهیان با اشاره به وضعیت منطقه و جهان اسلام، حرکت در جهت تحکیم وحدت در بین کشورهای اسلامی و امت اسلام را جزو اصول اساسی سیاست خارجی خواند و بر ضرورت بسیج همه ظرفیت‌ها در تحکیم فضای همدلی تاکید کرد..

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »
Loading news...
Failed to load news.

ولادیمیر پوتین: روسیه در ماه ژوئیه تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در بلاروس مستقر خواهد کرد

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه از استقرار تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در خاک بلاروس در ماه آینده میلادی خبر داده است. امری که ناظران آن را تازه‌ترین دور از بالا گرفتن تنش‌ها میان مسکو و ناتو ارزیابی کرده‌اند. ادامه مطلب >>

حاجی لاکن حاج حسین هنوز در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ فیلم و فایل صوتی نداره ؟ حاجی خبرنگاران همراه هم که نماز شکسته میخونن 😑

مولوی عبدالحمید با امیرعبداللهیان دیدار کردمولوی عبدالحمید - امام جمعه اهل سنت زاهدان - با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه، در محل این وزارتخانه دیدار و گفت‌وگو کرد.

دیدار باقری و مورادیدار باقری و مورا در ادامه مذاکرات وین، جلسه دوجانبه علی باقری مذاکره‌کننده ارشد کشورمان و انریکه مورا هماهنگ‌کننده گفت‌وگوها برگزار شد

سفر 'خطرناک': چرا رئیس‌جمهوری برزیل به دیدار پوتین رفت؟ - BBC News فارسیپوتین در سفر امروز رییس جمهوری برزیل به مسکو کنار بولسونارو نشست، با او دست داد و رئیس جمهوری برزیل از میز دراز و طولانی آقای پوتین در امان ماند عجبا!!!! از دست این آقا پوتین 😂😂😂 چون o micron ضعیف شده یا چون شما میکرون میکرون تناول میکنید؟

کمک‌های بشردوستانه؛ محور دیدار هیئت‌های قطری و افغانستانیکمک‌های بشردوستانه؛ محور دیدار هیئت‌های قطری و افغانستانی هیئت‌هایی از قطر و افغانستان به منظور تقویت روابط دوجانبه به‌ویژه در حوزه‌های توسعه و کمک‌های بشردوستانه در دوحه دیدار و گفت‌وگو کردند.

نخست وزیر اسرائیل پس از دیدار از بحرین: الگوی نوینی در ارتباط با حلقه متحدان در راه استنخست وزیر اسرائیل پس از دیدار از بحرین: الگوی نوینی در ارتباط با حلقه متحدان در راه است ▪️نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل، می‌گوید سفر تاریخی او به بحرین، «مدلی نوین» را در رابطه اسرائیل و کشورهای عربی با هدف ایجاد «حلقه‌ای از متحدان» ارائه کرده است.

پایگاه اطلاع‌رسانی دولت ـ پاداقتصاد کل جمهوری اسلامی به روایت تصویر.... تصویری از ذوب شدگان در ولایت فقیه... دو سال قبل در چنین روزهایی جمهوری اسلامی جیغ میزد دهان کسانی که بعد از شهادت سردار حرف از مذاکره بزنند را «خرد» می کنیم امروز نه تنها دو دستی به میز مذاکرات چسبیده اند بلکه اسرائیل هم بالای همان میز نشسته است... اقتدار پلاستیکی و پشمی