وزیر خارجه ترکیه با نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان در آنکارا دیدار و گفتگو کرد.مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه با زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان در آنکارا دیدار و گفتگو کرد.چاووشاوغلو در حساب توئیتر خود در این باره نوشت: در دیدار با زلمی خلیلزاد تحولات اخیر روند صلح دولت افغانستان با گروه طالبان را مورد بررسی قرار دادیم.
چاووشاوغلو در حساب توئیتر خود در این باره نوشت: در دیدار با زلمی خلیلزاد تحولات اخیر روند صلح دولت افغانستان با گروه طالبان را مورد بررسی قرار دادیم.
ادامه مطلب:
aa_persian » قتل دادستان ارشد هلمند همزمان با دیدار خلیلزاد با اسلامگرایان طالبان | DW | 06.03.2021سید محمود سادات، رئیس بخش مبارزه با جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی در دادستانی هلمند بر اثر انفجار خودرو در لشکرگاه مرکز این ولایت کشته شد. در همین حال نماینده ویژه آمریکا با سران گروه طالبان در دوحه دیدار و گفتوگو کرد.
آیا علی سیستانی در دیدار با پاپ، با طرح عادی سازی رابطه با اسرائیل مخالفت کرد؟
بلینکن در دیدار با خلیلزاد: آتشبس دائمی و توافقی پایدار در افغانستانآنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده در دیدار خود با زلمای خلیلزاد، نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان درباره برقراری آتشبس دائمی و جامع در این کشور گفتگو کرد جزئیات بیشتر🔽 ب خیالم قبر طالبانرا کندن گرفتند. آنها از قبل موهای زاید بدن شون و تراشیده بودند و برای رسیدن ب ارگ آلت های شانرا تیز کرده بودند. همین آش و همین کاسه
زلمی خلیلزاد با معاون سیاسی طالبان در دوحه دیدار کردنماینده ویژه آمریکا برای صلح افغانستان با معاون سیاسی گروه طالبان در دوحه پایتخت قطر دیدار و گفتگو کرد. - خبرگزاری آناتولی
چاووشاوغلو با امیر کویت دیدار کرد
وزیر خارجه ترکیه با نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان در آنکارا دیدار و گفتگو کرد.مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه با زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان در آنکارا دیدار و گفتگو کرد.
چاووشاوغلو در حساب توئیتر خود در این باره نوشت: در دیدار با زلمی خلیلزاد تحولات اخیر روند صلح دولت افغانستان با گروه طالبان را مورد بررسی قرار دادیم.
وی همچنین نوشت: به حمایتهای خود برای برقراری صلح و ثبات در افغانستان ادامه خواهیم داد.