دو اتهام بریتانیا به روسیه: مداخله در انتخابات و دزدی فرمول واکسن کرونا

26/04/1399 08:29 ب.ظ

دو اتهام بزرگ بریتانیا به روسیه: مداخله در انتخابات و سرقت فرمول واکسن کرونا

دولت بریتانیا می گوید احتمال قریب به یقین روسیه در انتخابات دسامبر سال گذشته میلادی این کشور مداخله کرده است. دولت بوریس جانسون هم چنین کاخ کرملین را به حملات سایبری برای سرقت اطلاعات در رابطه با واکسن مقابله با کرونا متهم کرد. بریتانیا دولت محافظه کار بریتانیا می‌گوید تقریبا اطمینان دارد که «عواملی از روسیه» در انتخابات سراسری این کشور در ماه دسامبر سال ۲۰۱۹ مداخله کرده‌اند.

به گفته دولت بوریس جانسون، عوامل مورد تایید کاخ کرملین در دوران تبلیغات آخرین انتخابات سراسری بریتانیا، متنی از گفتگوهای تجاری بین واشنگتن و لندن را به صورت کاملا گسترده چاپ و منتشر کرده‌اند.

دومینیک راب، وزیر خارجه بریتانیا روز پنج شنبه بیانیه‌ای را با درج اتهامات و برای اطلاع‌رسانی در این زمینه به مجلس عوام فرستاد.سه دولت بریتانیا، آمریکا و کانادا پنج شنبه اعلام کردند که هکرهای روس تلاش زیادی برای دزدیدن فرمول‌های واکسن مقابله با کرونا می‌کنند.

به گفته سازمان‌های امنیتی هر سه کشور هکرهای موسوم به «ای پی تی ۲۹» و یا همان «کوزی بیر» که به ادعای این سه کشور مستقیما از کاخ کرملین دستور می‌گیرند، از هرج و مرج پیش آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا استفاده کرده و با ورود به سامانه‌های اینترنتی مراکز پژوهشی و بهداشتی این کشورها، سعی کرده تا آخرین اطلاعات از روند کشف واکسن را بیابند. headtopics.com

ادامه مطلب:
euronews_pe »

تظاهرات مردم روسیه در اعتراض به تغییر قانون اساسیصد‌ها تن از مردم روسیه در اعتراض به همه‌پرسی مربوط به تغییر قانون اساسی این کشور برای ابقای رییس‌جمهور ولادیمیر پوتین در قدرت تا سال 2036 تظاهرات کردند. - خبرگزاری آناتولی

کرونا و جهان: یادبود قربانیان در اسپانیا؛ تاثیر اقتصادی آن در بریتانیا - BBC News فارسیآغاز موج تازه کرونا در برخی کشورهای جهان هشدار دهنده شده و باعث شده تا مقررات قرنطینه دوباره در این کشورها برقرار شود.

تاکید بر ادامه همکاری ایران، روسیه و ترکیه در روند آستانه در مورد سوریهدکتر روحانی در گفتگو با رئیس جمهور روسیه: تاکید بر توسعه همکاری‌های دوجانبه و متوازن در همه سطوح قدردانی از روسیه بابت حمایت از برجام تاکید بر ادامه همکاری ایران، روسیه و ترکیه در روند آستانه در مورد سوریه

بیش از ۱۴۰ نفر در تظاهرات ضد پوتین در روسیه دستگیر شدند | DW | 16.07.2020بیش از ۱۴۰ معترض به تغییرات بحث‌برانگیز در قانون اساسی روسیه دستگیر شدند. طبق اصلاحات جدید قانون اساسی که اوایل ژوئیه نهایی شد، برای ولادیمیر پوتین امکان دو دوره ریاست جمهوری دیگر فراهم شده است.

نگاهی به امنیت اجتماعی در عصر قرنطینه‌ در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناسبرای کنترل و مقابله با شیوع این بیماری، باید فردیت را تا حدودی کنار گذاشت و از توصیه‌های یکپارچه سازمان جهانی بهداشت و مقررات بهداشتی دولت‌ها پیروی کرد. سعید پیوندی، استاد جامعه‌شناسی دانشگاه لورن فرانسه توجه به فردیت و آزادی فردی به عنوان یکی از اصول مدرنیته را بازگشت ناپذیر می‌داند.

سفیر اتحادیهٔ اروپا در امارات: به تنوع اقتصادی در امارات می‌اندیشیم«میزان تبادلات تجاری ما سال گذشته به ۱۵ میلیارد یورو رسید و همین امر اتحادیهٔ اروپا را به یکی از سه شریک تجاری عمدهٔ امارات تبدیل کرده است.»

تنش میان بریتانیا و روسیه در پی ایراد دو اتهام از سوی دولت لندن به مسکو بالا گرفت.

بریتانیا دولت محافظه کار بریتانیا می‌گوید تقریبا اطمینان دارد که «عواملی از روسیه» در انتخابات سراسری این کشور در ماه دسامبر سال ۲۰۱۹ مداخله کرده‌اند.

به گفته دولت بوریس جانسون، عوامل مورد تایید کاخ کرملین در دوران تبلیغات آخرین انتخابات سراسری بریتانیا، متنی از گفتگوهای تجاری بین واشنگتن و لندن را به صورت کاملا گسترده چاپ و منتشر کرده‌اند.

دومینیک راب، وزیر خارجه بریتانیا روز پنج شنبه بیانیه‌ای را با درج اتهامات و برای اطلاع‌رسانی در این زمینه به مجلس عوام فرستاد.سه دولت بریتانیا، آمریکا و کانادا پنج شنبه اعلام کردند که هکرهای روس تلاش زیادی برای دزدیدن فرمول‌های واکسن مقابله با کرونا می‌کنند.

به گفته سازمان‌های امنیتی هر سه کشور هکرهای موسوم به «ای پی تی ۲۹» و یا همان «کوزی بیر» که به ادعای این سه کشور مستقیما از کاخ کرملین دستور می‌گیرند، از هرج و مرج پیش آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا استفاده کرده و با ورود به سامانه‌های اینترنتی مراکز پژوهشی و بهداشتی این کشورها، سعی کرده تا آخرین اطلاعات از روند کشف واکسن را بیابند.

از سویی دیگر، مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا پنج شنبه عوامل حملات سایبری وابسته به روسیه را به تلاش گسترده برای سرقت داده‌های مربوط به توسعه واکسن مقابله با ویروس کرونا متهم کرد. رئیس مرکز امنیت سایبری بریتانیا، پل چیچستر با تایید این خبر گفت کشورش «روش‌های سرقت سایبری از این دست را در دوران یک همه گیری محکوم می‌کند.»

دومینیک راب وزیر خارجه بریتانیا هم پنج شنبه به خبرگزاری رویترز گفت: «کاملاً ناپذیرفتنی است که سرویس‌های اطلاعاتی روسیه کسانی را که برای مبارزه با همه‌گیری ویروس کرونا کار می‌کنند مورد هدف قرار می‌دهند.»

وی تاکید کرد که بریتانیا به «مقابله» با کسانی که چنین حمله‌های سایبری انجام می‌دهند، ادامه خواهد داد و با متحدان خود همکاری خواهد کرد تا به عاملان این حملات سایبری پاسخ بدهند.

مسکو این ادعاها را تکذیب کرده و گفته که بریتانیا هیچ مدرکی مبنی بر حملات هک شده روسیه به آزمایشگاه‌هایی که روی واکسن مقابله با کووید-۱۹ کار می‌کنند، ارائه نکرده است.