دومین توله یوزپلنگ آسیایی هم تلف شد؛ کالبدشکافی علت مرگ را مشخص می‌کند

28/02/1401 01:39 ب.ظ

دومین توله یوزپلنگ آسیایی هم تلف شد؛ کالبدشکافی علت مرگ را مشخص می‌کند جزئیات بیشتر🔽

یکی از معاونان سازمان حفاظت از محیط زیست ایران اعلام کرده که دو توله باقی‌مانده در حال انتقال از سمنان به تهران بودند که یکی از آن‌ها در مسیر تلف می‌شود. این حادثه کمتر از ۲ هفته پس از تلف شدن توله اول «ایران» اتفاق می‌افتد که به علت ناهنجاری و چسبندگی ریه ۳ روز بعد از تولد جان خود را از دست داده. علت مرگ این توله با کالبد شکافی مشخص خواهد شد. این حادثه کمتر از ۲ هفته پس از تلف شدن توله اول «ایران» اتفاق می‌افتد که به علت ناهنجاری و چسبندگی ریه ۳ روز بعد از تولد جان خود را از دست داده بود.

طی روزهای گذشته خبرهایی مبنی بر عدم تمایل مادر به شیر دادن به توله‌هایش منتشر شده بود. «ایران» از طریق عمل سزارین این سه توله‌ را به‌دنیا آورده بود و طی روزهای آغازین تولد جنسیت آن‌ها به اشتباه «ماده» اعلام شده بود.

پیش‌تر ایمان معماریان، مشاور دامپزشکی سازمان نجات حیوانات در گفتگو با رسانه‌های داخل ایران گفته بود که ایران، مادر این توله یوزها به‌دلیل اینکه در زمان سزارین توله‌هایش بدون دستکش لمس شده‌‌اند و بوی انسان گرفته‌اند، تمایلی به پذیرفتن فرزندانش ندارد. او درباره مرگ توله دوم معتقد است که به علت نداشتن علم کافی در شیردهی به توله‌ها به صورت وارونه، شیر وارد ریه‌های توله یوز شده و توله تلف شده است.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

تلف شدن دومین توله بوز/علت مرگ در دست بررسی استدومین توله یوزپلنگ هم تلف شد معاون محیط زیست طبیعی سازمان محیط زیست از تلف شدن دومین توله یوز آسیایی به دنیا آمده در مرکز تکثیر یوز آسیایی خبر داد و گفت: علت تلف شدن این توله در دست بررسی و نتیجه پس از کالبدگشایی اعلام خواهد شد. خطا لعنتتون کنه که نه انسانا و نه حیوان ها از دست شما بی کفایت های بدرد نخور دزد در امان نیستن.

تلف شدن دومین توله یوز/علت مرگ در دست بررسی استدومین توله یوز «ایران» تلف شد معاون محیط زیست طبیعی سازمان محیط زیست از تلف شدن دومین توله یوز آسیایی به دنیا آمده در مرکز تکثیر یوز آسیایی خبر داد و گفت: علت تلف شدن این توله در دست بررسی و نتیجه پس از کالبدگشایی اعلام خواهد شد.

دومین توله یوز آسیایی هم تلف شدمقامات سازمان محفاظت حیط زیست ایران روز سه‌شنبه ۲۷ اردیبهشت از تلف شدن دومین توله یوز آسیایی به دنیا آمده در مرکز تکثیر یوز آسیایی خبر دادند. بنظرم همیشه تو کارهای تحقیقاتی شکست وجود داره اما مهمه که علت شکستها بصورت کامل مشخص بشه تا مجدد تکرار نشن و زمینه موفقیت فراهم بشه. احساسی برخورد کردن در این مسایل فقط باعث فراری دادن افراد تحصیل کرده ای میشه که روی این پروژه ها فعالیت میکنن.

دومین توله یوز آسیایی نیز تلف شد | DW | 18.05.2022یکی از معاونان سازمان حفاظت محیط زیست از تلف شدن دومین توله یوز آسیایی به دنیا آمده در مرکز تکثیر یوز آسیایی خبر داد. علت مرگ این توله در دست بررسی است. یکی دیگر از سه توله یوز ‌آسیایی نیز چند روز بعد از تولد از بین رفت. ج .ا فقط می تونه طوله بسیجی و طوله آخوند رو خوب پرورش بده بخدا اگه کاری به کارشان نداشتن همه توله ها زنده بودن دقیقا همون بلایی که سر مملکت آوردن را سر این ها آوردند

تصاویری از نجات بیش از ۴۰۰ پناهجو از خطر غرق شدن توسط پزشکان بدون مرزسازمان پزشکان بدون مرز از نجات بیش از ۴۰۰ پناهجو از خطر غرق شدن در ۷ عملیات مختلف در یک بازه زمانی ۷۲ ساعته از ۹ مه خبر داد.

تلاش برای افزایش نسل و حمایت از خانواده از ضروری‌ترین فرائض و سیاستی حیاتی استرهبر انقلاب اسلامی در پیامی با تشکر از فعالان دلسوز حوزه جمعیت، تلاش برای افزایش نسل و جوان شدن نیروی انسانی کشور و چاره‌جوئی برای نجات کشور از آینده‌ی هولناک پیری جمعیت را سیاستی حیاتی و از ضروری‌ترین فرائض دانستند. اگه دنبال افزایس نسل و جمعیت هستین چرا دارین مارو میکشین ؟! رهبری که وضعیت اکثریت جامعه را نمی داند و فقط به فکر اجرای تفکرات بعضا متوهمانه است و ایران را از نوکری آمریکا به گفته حاکمان ایران، به نوکری روسیه و چین رسانده!! فقط ازدواج کنید و بچه بیاورید!!! هزینه ومکان وامکانات آن؟؟؟؟!! به بابا گفتند آب نیست بخوریم، گفت چای بخورید!! والله اگه قراره نسل‌های بعد هم همین زندگی ماهارو داشته باشند و ایران توسط افرادی که تو این 43 سال ایرانو نابود کردن،اداره بشه،همون بهتر که نباشه

دومین توله «ایران»، یوزپلنگ آسیایی هم تلف شد. یکی از معاونان سازمان حفاظت از محیط زیست ایران اعلام کرده که دو توله باقی‌مانده درحال انتقال از سمنان به تهران بودند که یکی از آن‌ها در مسیر تلف می‌شود.

علت مرگ این توله با کالبد شکافی مشخص خواهد شد. این حادثه کمتر از ۲ هفته پس از تلف شدن توله اول «ایران» اتفاق می‌افتد که به علت ناهنجاری و چسبندگی ریه ۳ روز بعد از تولد جان خود را از دست داده بود.

طی روزهای گذشته خبرهایی مبنی بر عدم تمایل مادر به شیر دادن به توله‌هایش منتشر شده بود. «ایران» از طریق عمل سزارین این سه توله‌ را به‌دنیا آورده بود و طی روزهای آغازین تولد جنسیت آن‌ها به اشتباه «ماده» اعلام شده بود.

پیش‌تر ایمان معماریان، مشاور دامپزشکی سازمان نجات حیوانات در گفتگو با رسانه‌های داخل ایران گفته بود که ایران، مادر این توله یوزها به‌دلیل اینکه در زمان سزارین توله‌هایش بدون دستکش لمس شده‌‌اند و بوی انسان گرفته‌اند، تمایلی به پذیرفتن فرزندانش ندارد. او درباره مرگ توله دوم معتقد است که به علت نداشتن علم کافی در شیردهی به توله‌ها به صورت وارونه، شیر وارد ریه‌های توله یوز شده و توله تلف شده است.

یکی از سه توله « ایران» یوزپلنگ پارک ملی توران تلف شد

حسن اکبری، معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست در باره تلف شدن دومین توله گفت: «صبح امروز دامپزشک تیمارگر توله یوزها متوجه تغییر در عادت دفع آنها می‌شود که به فوریت موضوع توسط اداره کل حفاظت محیط زیست استان سمنان، به دامپزشکان گروه بیماری های دفتر حیات وحش منعکس و با هماهنگی دامپزشک متخصص داخلی دام کوچک از دانشکده دامپزشکی سمنان به محل نگهداری یوزها منتقل شده و پس از معاینه نسبت به درمان آن اقدام می‌کند.»

وی اضافه کرد: «پس از بررسی‌های انجام پذیرفته، با نظر دامپزشک متخصص، تصمیم بر این شد که توله ها، برای بررسی بیشتر و نظارت دامپزشکی به یک بیمارستان تخصصی دامپزشکی در تهران منتقل شوند که متاسفانه یکی از توله‌ها در مسیر انتقال به تهران تلف شد.»

اطلاعات بیشتری در مورد توله سوم و آخر ایران منتشر نشده است. ظاهرا این توله یوز که به بیمارستان تخصصی دامپزشکی در تهران رسیده در این مرکز تحت نظارت‌های دامپزشکی قرار دارد.

«ایران»، یوزپلنگ پارک ملی توران سه قلو به دنیا آورد

یوزپلنگ آسیایی ایران ۱۱ اردیبهشت در مرکز تکثیر یوز آسیایی ۳ توله به دنیا آورده بود. کشور ایران یکی از آخرین زیستگاه‌های یوزپلنگ آسیایی است و از حدود ۲۰ سال پیش برنامه‌ای حفاظتی برای حراست از این گونه تدوین شده است. با این وجود تعداد یوزهای آسیایی از ۱۰۰ قلاده در اواخر دهه ۸۰ به ۱۲ قلاده در سال ۱۴۰۰ کاهش پیدا کرده است. انجمن یوزپلنگ ایرانی که یک نهاد محیط‌زیستی غیردولتی در واکنش به این آمار می‌گوید این آمار تنها مربوط به یوزهای شناسایی شده است و به‌معنای اندازه دقیق جمعیت این گونه جانوری نمی‌تواند در نظر گرفته شود.