دولت فرانسه به دنبال تعیین مجازات برای صدور گواهی بکارت است

18/06/1399 04:59:00 ب.ظ

دولت فرانسه به دنبال تعیین مجازات برای صدور گواهی بکارت است بیشتر بخوانید🔽

گروهی از پزشکان متخصص زنان و زایمان در فرانسه از طرح دولت برای ممنوعیت صدور گواهی بکارت و تعیین مجازات برای آن انتقاد کرده‌اند. دولت فرانسه لایحه ای را در دست تهیه دارد که براساس یکی از مواد آن برای صدور گواهی بکارت مجازات...

دولت فرانسه لایحه ای را در دست تهیه دارد که براساس یکی از مواد آن برای صدور گواهی بکارت مجازات تعیین شده است. به گفته ژرالد دارمنن، وزیر کشور فرانسه این پیشنهاد قرار است در لایحه «مبارزه با جدایی طلبی» که پاییز امسال به مجلس ملی این کشور ارائه می شود گنجانده شود.

وی گفت: «برخی پزشکان با وجود محکومیت چنین اقداماتی از طرف شورای نظام پزشکی هنوز به خود اجازه می دهند که برای ازدواج های مذهبی گواهی بکارت صادر کنند. ما نه تنها آن را ممنوع خواهیم کرد بلکه برای صدور این گواهی مجازات پیشنهاد می کنیم.»

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید وزیر کشور فرانسه همچنین افزود که در این لایحه اختصاص ساعات خاص به یک جنس در استخرها نیز ممنوع خواهد شد. موضوع اختصاص ساعات خاصی به زنان برای استفاده از استخرهای عمومی پیش از این در فرانسه جنجال برانگیز شده بود. headtopics.com

امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه اوایل سال جاری میلادی از صدور گواهی بکارت در این کشور انتقاد کرده بود. او تاکید کرده بود که دستورات مذهبی نباید فراتر از قوانین جمهوری فرانسه قرار گیرند.

ادامه مطلب:
euronews فارسی »

روزنه‌هایی برای «توسعه ایران» بر پایه «ملیت» | حجت میرزایی

مدتی است باوری من را خوش‌دل و امیدوار کرده است که اندیشه توسعه در سرزمین‌مان جوانه زده است. با آنکه همه روندها و رکوردها، نگران‌کننده و پرمخاطره می‌نماید، اما همین حس فراگیر بازندگی در رقابت جهانی و بی‌آینده‌بودن به همان اندازه که ممکن است رخوت‌انگیز و امیدشکن باشد، می‌تواند نهیب و تلنگری برانگیزاننده و پیشران برای یافتن روزنه‌ و گریزگاهی از این درماندگی شود. این توسعه‌خواهی هم رهایی‌بخش از کمند درماندگی و هم انسجام‌بخش و وحدت‌آفرین برای یکپارچگی ایران است. به زبان کوتاه، ما ایرانیان روزنه‌هایی پر‌سو و چشم‌نواز برای گشودن راهی به سوی توسعه ملی یافته‌ایم و به همان اندازه که توسعه در ذهن و زبان‌مان برجسته می‌شود، ملیت و وطن‌خواهی قدرتمندتر و اندیشیده‌تر می‌شود. صد‌البته که درخت تنومند و پربار توسعه در 80 سال گذشته در هر جایی روییده و بارور شده، ریشه در ملیت داشته است. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

بریتانیا برای توافق تجاری با اتحادیه اروپا مهلت تعیین کرد | DW | 07.09.2020بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا در آستانه دور بعدی مذاکرات برگزیت، اتحادیه اروپا را تهدید کرد اگر تا نیمه اکتبر توافق تجارت آزاد با بریتانیا را نپذیرد لندن نسخه 'بدون توافق' روابط تجاری با اتحادیه را پیش خواهد گرفت.

جایزه ۴۳۳ میلیون دلاری آمریکا برای دستگیری ۸۲ مرد و ۳ زنوزارت خارجه آمریکا برای اطلاعاتی که منجر به دستگیری و محاکمه ۸۵ تروریست تحت تعقیب جهانی شود نزدیک به ۴۳۳ میلیون دلار جایزه تعیین کرده و افزون بر این، ۱۵ میلیون دلار نیز پاداش برای اطلاعات منجر به برهم زدن مکانیسم‌های مالی سپاه پاسداران ایران در نظر گرفته است.

سناریوی نخ‌نما و پرتناقض صداوسیما برای 'اثبات' جرم نوید افکاری | DW | 06.09.2020صدا و سیما و برخی رسانه‌های وابسته به نهادهای قدرت فیلمی پخش کرده‌اند که قرار است حکم اعدام نوید افکاری را توجیه کند. محور اصلی این فیلم پرابهام و پرتناقض اعتراف‌هایی است که گفته می‌شود زیر شکنجه گرفته شده است.

وزیر خارجه آمریکا خواستار ادامه مذاکرات کوزوو و صربستان برای عادی‌سازی روابط دو کشور شدوزیر خارجه آمریکا خواستار ادامه مذاکرات کوزوو و صربستان برای عادی‌سازی روابط دو کشور شد آقای پمپئو و نخست‌وزیر کوزوو همچنین درباره تلاش‌های آن کشور در مبارزه با همه‌گیری جهانی کووید-۱۹ و تعهد آن نسبت به پیشبرد توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی گفت‌و‌گو کردند.

امیرحسین مرادی و علی یونسی، تحت فشار برای اعتراف تلویزیونی

آموزش فقط یکی از کارکردهای مدرسه است؛ آموزش مجازی، جایگزین کاملی برای نهاد مدرسه نیسترئیس‌جمهور در جلسه هیات دولت با قدردانی از وزارت آموزش و پرورش، معلمان، مدیران و سایر عواملی که زمینه بازگشایی مدارس را در آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ فراهم کرده اند، اظهارداشت: نهاد مدرسه دارای کارکردهای مختلفی است که آموزش تنها یکی از آنهاست و لذا آموزش مجازی، جایگزین کاملی برای نهاد مدرسه محسوب نمی شود.