جلسه برای بررسی تخلفات متهمان این پرونده برگزار شد. در ۲۸ تیرماه ۱۳۹۹ «قاضی مسعودی» با اعلام ختم رسیدگی به این پرونده، آخرین دفاعیات متهمان را اخذ کرد. با گذشت بیش از یک ماه از این جلسه، هنوز تصمیم نهایی دادگاه اعلام نشده است.
رأی دادگاه مبنی بر خلع ید از بخش خصوصی در نهایت در شهریوربه صورت رسمی به دولت و مالکان این کارخانه ابلاغ شد.
با برگزاری دادگاه مدیران هفتتپه و مرتبطان آنها، روشن شد حرف کارگران درباره فساد مالی مدیران حقیقت داشته است. سهامداران این شرکت در حالی با اتهام مشارکت در تشکیل شبکه سازمان یافته اخلال در نظام ارزی و پولی کشور از طریق قاچاق عمده ارز و معاملات غیرمجاز ارزهای دولتی» محاکمه میشدند که اسدبیگی با کت و شلوار در جلسات دادگاه حاضر میشد.
نکته عجیبتر این که وکیل او از جمله وکلای همکار و مشاور دولت بود که در پرونده «حسین فریدون»، برادر رییسجمهوری نیز وکیل وی بوده است. کارگران نیشکر هفتتپه که از تیر امسال دور تازهای از اعتراض را آغاز کردند، خواستار اداره شرکت با مشارکت و نظارت نمایندگان کارگران شدهاند. «اسماعیل بخشی»، کارگر اخراجی نیشکر هفت تپه که در جریان اعتراضات سالبازداشت و شکنجه شد، پیشتر خواستار اداره شورایی این شرکت شده بود.کمیته آزادی انجمن در سازمان جهانی کار headtopics.com
۱۳
جلسه برای بررسی تخلفات متهمان این پرونده برگزار شد. در ۲۸ تیرماه ۱۳۹۹ «قاضی مسعودی» با اعلام ختم رسیدگی به این پرونده، آخرین دفاعیات متهمان را اخذ کرد. با گذشت بیش از یک ماه از این جلسه، هنوز تصمیم نهایی دادگاه اعلام نشده است. رأی دادگاه مبنی بر خلع ید از بخش خصوصی در نهایت در شهریوربه صورت رسمی به دولت و مالکان این کارخانه ابلاغ شد.
با برگزاری دادگاه مدیران هفتتپه و مرتبطان آنها، روشن شد حرف کارگران درباره فساد مالی مدیران حقیقت داشته است. سهامداران این شرکت در حالی با اتهام مشارکت در تشکیل شبکه سازمان یافته اخلال در نظام ارزی و پولی کشور از طریق قاچاق عمده ارز و معاملات غیرمجاز ارزهای دولتی» محاکمه میشدند که اسدبیگی با کت و شلوار در جلسات دادگاه حاضر میشد.
نکته عجیبتر این که وکیل او از جمله وکلای همکار و مشاور دولت بود که در پرونده «حسین فریدون»، برادر رییسجمهوری نیز وکیل وی بوده است.
کارگران نیشکر هفتتپه که از تیر امسال دور تازهای از اعتراض را آغاز کردند، خواستار اداره شرکت با مشارکت و نظارت نمایندگان کارگران شدهاند. «اسماعیل بخشی»، کارگر اخراجی نیشکر هفت تپه که در جریان اعتراضات سالبازداشت و شکنجه شد، پیشتر خواستار اداره شورایی این شرکت شده بود.کمیته آزادی انجمن در سازمان جهانی کار
جمعی از کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه پانزدهم خردادماهشکواییهای
به «کمیته آزادی انجمن در سازمان جهانی کار»، از دولت ایران به خاطر علت نقض آشکار حقوق بدیهی کارگران در ایجاد تشکلهای مستقل کارگری، برخورد با تجمعها و سرکوب کارگران و فعالان کارگری به خصوص در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، شکایت کردند و خواستار بررسی موضوع و محکومیت حکومت شدند.
آنها در بخشی ازاین نامه به بازداشت ، تهدید و ارعاب فعالان کارگری اعتراض کردند :«تنها به علت تجمع برای رساندن صدای اعتراض صنفی خود بازداشت، احضار و تهدید و یا با قرارهای کفالت موقتا آزاد شده اند. لیست اسامی این کارگران بالغ بر پنجاه نفر است.»
سهامداران شرکت به اتهام «مشارکت در تشکیل شبکه سازمان یافته اخلال در نظام ارزی و پولی کشور از طریق قاچاق عمده ارز و معاملات غیرمجاز ارزهای دولتی» محاکمه شدندخلع ید از اسدبیگی
یکی از مطالبات اصلی کارگران، موضوع خلع ید از اسدبیگی به عنوان مالک بخش خصوصی این شرکت است