دلیل این همه مقاومت مسئولان در برابر خواسته‌های مردم چیست؟

  • 📰 EtemadOnline
  • ⏱ Reading Time:
  • 80 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 35%
  • Publisher: 59%

🔻جلال میرزایی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب: 🔹دلیل این همه مقاومت مسئولان در برابر خواسته‌های مردم چیست؟ 🔹هنوز در کشورداری یاد نگرفتیم عذرخواهی کنیم 🔹تمام دغدغه دولت تبدیل به این شده که ما نیروهای خودی را به کار بگیریم این مطلب را اینجا_بخوانیم👇

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

جلال میرزایی، فعال سیاسی اصلاح طلب، درباره اینکه جامعه امروز احساس می‌کند در برخی از موارد خواسته‌هایش از سوی مسئولان نادیده گرفته می‌شود، در انتخاب‌های دولت به گونه‌ای رفتار می‌شود که مصلحت مردم در نظر گرفته نمی‌شود؛ به طور مثال فردی برای مناطق آزاد انتخاب می‌شود که قبلا استعفا داده و یا شخصی مذاکره کننده احیای برجام می‌شود که مخالف برجام است، دلیل این همه مقاومت در برابر خواسته‌های مردم چیست، گفت: علیرغم این‌که دولت ادعا می‌کند می‌خواهد مسائل را حل کند اما برخی در بدنه آن اعتقادی به پیشبرد...

*درباره مذاکرات برجامی و مذاکره‌کننده برجام هم همین است و شخص مذاکره‌کننده بسیار مهم است. بله ایشان مخالف برجام و روند مذاکرات دولت آقای روحانی بود، اما با این وجود وی را مسئول مذاکرات کردند و در یک جایگاه حساس قرارش دادند، اتفاقی که افتاده این است که انتقادات و رویکردی که وی درباره مذاکرات و برجام داشته باعث شده که علیرغم این همه مذاکرات و رفت و آمدها، نتیجه‌ای به دست نیاوریم.

*در خصوص ترمیم کابینه که بسیاری از کارشناسان و سیاست‌مداران نسبت به آن تذکر داده‌اند اما چرا انجام نمی‌شود و فقط افراد جابه‌جا می‌شوند، این امر به اتاق فکر دولت بازمی‌گردد، این اتاق فکر همچنان معتقد است راه نجات کشور و بهبود وضعیت در به کارگیری نیروهای جوان و انقلابی است و به نظرم از این شعار کوتاه نیامده است.

*دولتی‌ها هنوز در قسمت نظریه خودشان مانده‌اند و فکر می‌کنند به کارگیری نیروهای جوان، خودی و انقلابی مسائل را حل می‌کند و جالب است روز به روز این دایره خودی‌ها را تنگ‌تر می‌کنند و همه در این ظرف نمی‌گنجند. *ما دقت نمی‌کنیم بعضی از رفتارها و یا به کارگیری بعضی از افراد ناتوان، ضعیف و متظاهر چه تبعاتی ممکن است داشته باشد. شاهد هستیم افرادی با توصیه و سفارش جریانی به کارگرفته می‌شوند؛ آن هم جریاناتی که صرفا دغدغه‌شان منافع جریانی است نه دغدغه‌های مردم و منافع ملی. افرادی را با این رویکرد به کار می‌گیرند؛ همین افراد را حفظ می‌کنند و توجهی به بازخوردها ندارند و لذا اگر جایی اشتباهی اتفاق می‌افتد، به جای بازنگری به سمت توجیه می‌روند.

*ما متاسفانه هنوز در کشورداری یاد نگرفتیم عذرخواهی کنیم. یاد نگرفته‌ایم که به اشتباهات اذعان کنیم. یاد نگرفته‌ایم اگر نیرویی مرتکب خطایی شد با او برخورد کنیم. یاد نگرفته‌ایم به موقع عمل کنیم. یاد نگرفته‌ایم برای افکار عمومی احترام قائل شویم.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 9. in İR
 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.

مملکت رو احمق‌ها دارن اداره میکنن ،چه توقعی داری

جهالت، خریت، نادانی، خودکامگی، دزدی، اختلاس، پول، رانت، قدرت، کشتار و... این همه دلیل! چرا نمی فهمی؟ دیکتاتوری یعنی بی توجهی به خواست اکثریت مردم.

جلال جان اگه بخوان عذر خواهی کنن باید یه تسبيح دستشون بگیرن و از صبح تا شب عذر خواهی کنن ، پس کی به بقیه کاراشون(دزدیاشون) برسن؟

حاکمان غیر دموکراتیک در برابر خواسته های مردم گارد میگیرند و به جای گوش دادن زور و فشار سرکوب رو زیاد می کنند چون فکر می کنند برای ادامه کارشان به رای ملت نیاز ندارند ولی در نظام دموکراتیک چون حاکم با رای مردم ابقا میشود پس مجبور است گوش شنوا داشته باشد.

چون رژیم های دیکتاتوری به قدری کثافت و خیانت انباشت میکنن که حتی اصلاحات هم نمیتونن بکنن . در رژیم های اینچنینی اصلاحات هم منجر به انقلاب میشه. برای همین فقط ناچارن سرکوب کنن و در یک لحظه هم فرو می ریزن.

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

حذف ارز ترجیحی و تغییر قیمت‌ها ؛ مهم‌ترین دلایل کمبود دارو /کمبود دارو؛ مشکلی ملی است سعی می‌کنیم شرایط را در استان کنترل کنیماوایل آبان ماه سال جاری که خبری از شیوع آنفلوانزا به گوش رسید به ناگاه کمبود آنتی‌بیوتیک نیز به عنوان یک مشکل جدی از سوی مردم و مسئولان مطرح شد. بخشی از این کمبودها به دلیل تجویز غیرمنطقی دارو و همچنین استفاده نادرست مردم از آن و بخشی دیگر نیز به دلیل کاهش تولید دارو است. تعدادی از کارشناسان دارویی بخشی از دلایل کمبود داروی آنتی‌بیوتیک را به دلیل کاهش تولید این دارو در 2 ماه گذشته در کشور و همزمانی با شیوع آنفلوانزا می‌دانند، زیرا همه‌گیری آنفلوانزا و کاهش تولید داروی آنتی‌بیوتیک به طور همزمان چنین مشکلاتی را ایجاد کرده است. استان مرکزی فقط گاو شیرده حکومت است بطوریکه آلودگی و بیکاری برای اهالیست اما پول و درآمد و مالیات شرکت‌ها به تهران پرداخ و اکثریت کارگران و کارمندانش از لرستان و آذربایجان و اصفهان و... استخدام می‌شوند. و بومیها در حال غاز چرخاندن.
منبع: ilnanews - 🏆 10. / 53 ادامه مطلب »

مجلس؛ قانون‌گذار یا قاضی؟ماجرای بیانیه 227 نماینده همچنان ابعاد مبهمی دارد، یکشنبه هفته گذشته بیانیه‌ای با 227 امضا در صحن علنی مجلس قرائت شد که در آن نمایندگان امضاکننده اعلام کرده بودند: «ما نمایندگان این ملت از تمامی مسئولان کشور از جمله قوه قضائیه می‌خواهیم که هرچه سریع‌تر با محاربین که مانند داعش با سلاح‌های سرد و گرم به جان و مال مردم تعرض کرده‌اند، برخورد عبرت‌آموز کرده و حکم الهی را نسبت به محاربین در هر لباس و صنف و دستور حیات‌بخش قصاص را اجرا کنند تا به همگان ثابت شود جان، مال، امنیت و ناموس مردم عزیزمان خط قرمز این نظام بوده و در این امر با هیچ‌کسی مماشات نخواهد کرد». ما تحت اون ۲۲۷ مادرجنده پاره س ! نماینده مجلس باید خادم مردم باشه نه قاتل مردم. اینها ثابت کردند قاتل هستند .‌ سایه مردم روی باسن تک تکشون میفته شک نکنید. کس ننه ی تک تک شما ۲۲۷ نفر مادرجنده ی هزار پدره ! ۲۲۷ نفر کونده ، حکم اعدام یک نفر اومده . کونتون رو ملت پاره میکنن مادر جنده های تروریست دوزاری ! مفت خورهای عوضی کثافت ! ریدیم کله ی تک تکتون. خونه هاتون تو ایرانه دیگه ، کونتون پاره س مادر جنده ها !
منبع: SharghDaily - 🏆 1. / 68 ادامه مطلب »

تداوم خیزش مردمی؛ حمایت دانشجویان دانشگاه قزوین از حسین رونقیبا گذشت نزدیک به دو ماه از آغاز خیزش سراسری مردم ایران علیه جمهوری اسلامی، تجمعات و اعتراضات دانشجویی در دانشگاه‌های مختلف این کشور همچنان ادامه
منبع: AlArabiya_Fa - 🏆 12. / 51 ادامه مطلب »

دیدار اصلاح‌طلبان با حاکمیت در شرایط بدتر از امروز هم نباید متوقف شود/ بزرگ‌ترین مشکل سیاست‌مدارانِ داخل و خارج از قدرت، برقراری ارتباط با جامعه استیک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: احزاب ما خیلی ضعیف‌تر از این حرف‌ها هستند که بتوانند برنامه‌های گسترده‌تری داشته باشند و با مردم ارتباط برقرار کنند؛ در واقع احزاب در حد بحث و بررسی مسائل سیاسی روز بروز دارند. در حالی که ابعاد کار با مردم و جامعه مدنی طلب می‌کند که احزاب در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی بیشتر از این کار کنند. هر چند که معتقد هستم که اصلاً کاری نکرده‌اند لذا احزابی که الآن در حاشیه هستند اگر بخواهند توانمند شوند و کار‌های مؤثری کنند، ضرورت دارد که در زمینه‌های اجتماعی و فرهنگی فعال باشند و در زمینه‌ مسائل اقتصادی کشور هم صاحب نظر باشند.
منبع: ilnanews - 🏆 10. / 53 ادامه مطلب »

سوئیس به شهروندانش درباره سفر به ایران هشدار دادوزارت خارجه سوئیس در بیانیه‌ای به شهروندان این کشور توصیه کرد از سفر به ایران خودداری کنند.در بیانیه وزارت خارجه سوئیس، یکشنبه 22 آبان، از شهروندان این
منبع: AlArabiya_Fa - 🏆 12. / 51 ادامه مطلب »

هیچ یک از شهروندان ایرانی در بین کشته‌شدگان انفجار استانبول نبوده‌اندوزارت امور خارجه با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد: مسئولان ذیربط در بخش کنسولی وزارت امور خارجه ترکیه از نبود هیچ یک از شهروندان ایرانی در بین کشته‌شدگان انفجار استانبول خبر داده‌اند.
منبع: ilnanews - 🏆 10. / 53 ادامه مطلب »