دلایل تفاوت طعم غذاها در هواپیما؛ چرا آب گوجه‌فرنگی در آسمان بیشتر طالب دارد؟

30/06/1399 03:22:00 ب.ظ

اگر به نوشیدنی‌های موجود در مِنوی هواپیماها نگاه کنید، در اکثر آنها آب گوجه فرنگی وجود دارد. در حالی که نوشیدن آب گوجه فرنگی در حد آب سیب و پرتقال رواج ندارد. پس چرا برخی مسافران ترجیح می‌دهند به هنگام سفر هوایی آب گوجه فرنگی بنوشند؟

اگر به نوشیدنی‌های موجود در مِنوی هواپیماها نگاه کنید، در اکثر آنها آب گوجه فرنگی وجود دارد. در حالی که نوشیدن آب گوجه فرنگی در حد آب سیب و پرتقال رواج ندارد. پس چرا برخی مسافران ترجیح می‌دهند به هنگام سفر هوایی آب گوجه فرنگی بنوشند؟ این اتفاق گذشته از دلیل بیولوژیکی متاثر از بسیاری از عوامل موجود در هواپیماست که در نهایت موجب بروز این اختلاف طعم می‌شود. از جمله این که شما در کابین هواپیما با کاهش حس بویایی خود مواجه می‌شود.

حسی که نقش قابل توجهی در کارکرد حس چشایی ما و تشخیص طعم غذاها دارد. درست همانند زمانی که بینی شما به هنگام سرماخوردگی دچار گرفتگی می‌شود و به همین دلیل از نظر شما اکثر غذاها بی‌مزه می‌شوند.

هوای کابین هواپیما بسیار خشک نگاه داشته می‌شود. این هوای خشک مجاری بینی شما را خشک می‌کند و به تبع آن قدرت تشخیص طعم‌ها کاهش می‌یابد. گذشته از خشکی هوای کابین، کاهش فشار هوای داخل آن موجب افت اکسیژن موجود در خون مسافران می‌شود؛ عاملی که افت قدرت بویایی را تشدید می‌کند.

دستور تهیه ۴ غذای اروپایی که موجب افزایش آسودگی در دوران کرونا می‌شود نتایج یک مطالعه در مورد تفاوت طعم‌ها داخل و خارج کابین هواپیما نشان می‌دهد که قدرت تشخیص طعم‌های شیرین و شور حدود ۳۰ درصد در داخل کابین هواپیما کاهش می‌یابد. نتیجه‌ای که مساله‌ای جدی برای تهیه کنندگان غذای سفرهای هوایی محسوب می‌شود. به عنوان نمونه طعم برخی مواد غذایی از جمله علف لیمو(سنبل هندی) و پودر کاری در داخل کابین هواپیما بیش از حد عادی به نظر می‌آید، در حالی که سیر، زنجبیل و دارچین به هنگام سفر هوایی بی‌مزه تر از معمول هستند. headtopics.

ادامه مطلب:
euronews فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

سیلاب مهیب در فاروج خراسان‌شمالی/ حضور استاندار در منطقه سیل‌زده/ روایتی از لحظه وقوع سیل + فیلم- اخبار خراسان شمالی - اخبار استانها تسنیم | Tasnim | خبرگزاری تسنیم | Tasnim

اخبار ایران و جهان را در خبرگزاری تسنیم بخوانید ادامه مطلب >>

یونان؛ هوش مصنوعی در خدمت بهینه سازی استفاده از آب در باغات زیتونلوانیز دالیاکوپولوس، مهندس تحقیقات در دانشگاه مدیترانه‌ای یونان: «روی زمین یک سنسور نصب کرده‌ایم که رطوبت خاک و رسانایی الکتریکی و همچنین شوری، میزان رطوبت و حرارت خاک را هر ۱۵ دقیقه اندازه گیری می کنیم. با این داده‌‌ها ما می توانیم مقدار مناسب آب برای آبیاری را تخمین بزنیم.»

کرونا در اروپا؛ رکورد جدید در فرانسه و «موج دوم» در بریتانیانخست‌وزیر بریتانیا روز جمعه گفت که موج دوم شیوع بیماری همه‌گیر «کووید ۱۹» در این کشور «غیرقابل اجتناب» است.

کرونا در ایران؛ مرگ 166 بیمار دیگر در یک روزکرونا در ایران؛ مرگ 166 بیمار دیگر در یک روز

رشد ۱۰ درصدی بستری‌های کرونا در تهران / ضرورت جذب نیروی جدید در بیمارستان‌هامعاون درمان ستاد مقابله با کرونا تهران: طی روزهای اخیر بستری‌های کرونا در تهران ۱۰ درصد رشد داشته این سیر فزاینده نسبت‌ به هفته‌های اخیر، نگران‌کننده است همه‌ نقاط کشور در وضعیت قرمز قرار دارد بدنبال افزایش تخت‌ها و جذب نیروی جدید در مراکز درمانی هستیم

مرگ صدها هزار پرنده در پی آتش‌سوزی گسترده در جنگل‌های آمریکابدن‌های بی‌جان فنچ‌ها، گنجشک‌ها، پرستوها، چکاوک‌ها و طرقه‌های آبی در سراسر این ایالات دیده می‌شود و زیست شناسان دانشگاه نیومکزیکو تخمین می‌زنند که شمار پرندگان کوچکی که در این مدت جان باخته‌اند به میلیون‌ها پرنده برسد.

آمار قربانیان کرونا در هند، برزیل و مکزیک در حال افزایش است