📅 نهم آبان ۱۲۸۰؛ ۱۱۹ سال پيش در چنين روزی مرضيه ارفعی در استانبول زاده شد. میگفت: «زن ايرانی پذيرا و مستعد و شجاع است. شغل خود را دارد و خانهداری هم میكند.»
نهم آبان ۱۲۸۰؛ ۱۱۹ سال پيش در چنين روزی مرضيه ارفعی در استانبول زاده شد. میگفت: «زن ايرانی پذيرا و مستعد و شجاع است. شغل خود را دارد و خانهداری هم میكند.»
۲۸ ساله بود كه فارغالتحصيل شد و همانجا به عنوان پزشک كودكان و زنان به كار پرداخت.۳۲ ساله بود كه به تشويق دولت به تهران رفت و در وزارت بهداری شروع به كار كرد. در همين سال با پزشكی جوان كه فارغالتحصيل فرانسه بود پيوند زناشويی بست: «در زندگی زناشويی يک خانهدار كامل بودم. عقيده من هميشه اين بوده كه زندگی اجتماعی يک زن نبايستی بر زندگی خانوادگی او اثری بگذارد.»
از آنجا كه سه برادر ارتشی داشت، گرايشی در او برای خدمت در نظام پديد آمد و چون پزشک بود او را برای سرپرستی آموزشگاه پرستاری دختران ارتش برگزيدند و اين گونه نخستين زن ايرانی وارد ارتش شد.او با حكم ويژه رضاشاه درجهای همرديف سروانی گرفت و پيشاهنگ ورود زنان به ارتش شد: «پيش از من هيچ زن ايرانی به ارتش راه نيافته بود و پرستاران زن در ارتش ايران، سوئدی بودند.»
ادامه مطلب: DW فارسی »استانبول مرکز برگزاری فستیوالهای تفریحی ایرانیها
با کاهش سطح تدابیر بهداشتی کرونایی و همچنین فرا رسیدن فصول گرما، شمار رویدادهای تفریحی و فرهنگی ایرانیهای مقیم و غیرمقیم در ترکیه نیز افزایش یافت. - خبرگزاری آناتولی ادامه مطلب >>
خدايش بيامرزد زمانيكه زنان ارج قرب كرامتي داشتند اما نسنجيده به دامن اسلام سقوط كردن و جايگاه رفيعشان را به بردگي جنسي تنزل دادند .
سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد خواستار رویکردی تازه در پیشبرد صلح در خاورمیانه شدسفیر آمریکا در سازمان_ملل متحد خواستار رویکردی تازه در پیشبرد صلح در خاورمیانه شد کلی کرفت گفت این تحولات نشان میدهد که برای ایجاد صلح در منطقه به رویکرد متفاوتی نیاز است. بلس ی واحد پول جهانی وجود داشت رویکرد جدید لازمه دوتا استراتژیه،یک نابودی ویروس اسلام در خاورمیانه و خاستگاه آن،دوم برچیدن رژیم جمهوری اسلامی،بجز این آب در هاون کوبیدن است. اگر خاور میانه است که به خاورمیانه ای ها ربط داره ، نه به آمریکا . اما اگر خاور آمریکا هست ، شما هر کاری دوست داشتید بکنید. آمریکا سرطان خاور میانه است و تمام. لطفا از خاور میانه گمشید و تشریف نجستان را ببرید به وطن خودتون .
نگرانی 'کمیته مقابله با اسلام هراسی در فرانسه' از آینده مسلمانان در این کشورخانم های آقایون از خواب بیدار شوین گفتم که قانون اسلام تان همه اش دروغ است.
کرونا در ایران ـ رکورد روزانه مرگ در آمار رسمی به ۴۱۵ نفر رسید🔺کرونا در ایران ـ رکورد روزانه مرگ در آمار رسمی به ۴۱۵ نفر رسید ⚡️ وضعیت بحرانی کرونا درحدی نگران کننده است که سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران شمار قربانیان کرونا را بیش از تلفات جنگ با عراق دانسته است بزار بمیرم حد اقل از دست گرانی واخوندا راحت میشیم به درک همش دروغه رژیم منفور اخوندی اسلامی برای گریز از اعتراضات مردمی اینبار برعکس قبل فوتی های کرونا را چندین برابر اعلام می کنند که مردم را از آمدن به خیابان ها بترسانند متاسفانه حتی به بیمارستان ها دستور دادند که باید بیمار ها را بکشند و بگویند از کرونا مردند مرگ بر این رژیم قاتل
تظاهرات مردم ژنو در اعتراض به حملات ارمنستان علیه غیرنظامیان در آذربایجان
قرنطینه کرونایی در فرانسه و آلمان؛ زمستانی سخت با موج دوم در پیش استدر دوران جدید قرنطینه کرونایی در فرانسه و آلمان، کافهها و رستورانها به جز برای غذای بیرونبر بسته میشوند، اما مدارس و مهد کودکها باز خواهند ماند. ارتباطات اجتماعی محدود شده و گردشگری نیز متوقف میشود. اما جریمه رعایت نکردن قرنطینه در فرانسه چقدر است؟ به قیمت بریده شدن سر اینارو ولش کن از خاشقچی بگو آمار آنفولانزا چرا امسال صفر شده؟ چرا قیمه هارو میریزین تو ماستا؟ کرونا_هراسی
۴۱۵ فوتی کرونا در کشور در ۲۴ ساعت گذشتهکرونا همچنان در اوج ۴۱۵ فوتی کرونا در کشور در ۲۴ ساعت گذشته *تعداد مبتلایان جدید: ۶۸۲۴ نفر *تعداد فوتشدگان جدید: ۴۱۵ نفر *تعداد کل مبتلایان: ۵۸۸۶۴۸ نفر *تعداد بهبودیافتگانِ ترخیص شده: ۴۶۷۹۱۷ نفر *تعداد فوتشدگان: ۳۳۷۱۴ نفر اصلاح طلب مصدقی حامی بایدن است. در کمپین بایدن است با 99.3 میلیارد یوان. اصلاح طلب مصدقی حامی بایدن,می گوید ماهستیم درخت سبز درهمه جا بایدن بدون اجازه ی اصلاح طلب مصدقی اب نمی خورد. اصلاح طلب مصدقی 99.3 میلیارد یوان برای انتخابات بایدن خرج کرده.
پدر مرضيه ارفعی از بازرگانان ايرانی مقيم استانبول و در كار فرش بود و برای پيشرفت دخترش بسيار كوشيد: «از ۱۲ سالگی دلم میخواست پزشک شوم و اين آرزو را با تحصيل پزشكی در دانشگاه استانبول محقق كردم.» ۲۸ ساله بود كه فارغالتحصيل شد و همانجا به عنوان پزشک كودكان و زنان به كار پرداخت. ۳۲ ساله بود كه به تشويق دولت به تهران رفت و در وزارت بهداری شروع به كار كرد. در همين سال با پزشكی جوان كه فارغالتحصيل فرانسه بود پيوند زناشويی بست: «در زندگی زناشويی يک خانهدار كامل بودم. عقيده من هميشه اين بوده كه زندگی اجتماعی يک زن نبايستی بر زندگی خانوادگی او اثری بگذارد.» از آنجا كه سه برادر ارتشی داشت، گرايشی در او برای خدمت در نظام پديد آمد و چون پزشک بود او را برای سرپرستی آموزشگاه پرستاری دختران ارتش برگزيدند و اين گونه نخستين زن ايرانی وارد ارتش شد. او با حكم ويژه رضاشاه درجهای همرديف سروانی گرفت و پيشاهنگ ورود زنان به ارتش شد: «پيش از من هيچ زن ايرانی به ارتش راه نيافته بود و پرستاران زن در ارتش ايران، سوئدی بودند.» با ادامه فعاليتش در ارتش كم كم درجههای بالاتری گرفت و ۴۰ ساله بود كه"سرهنگ تمام با كلاه سه نشان" شد و سرپرستی درمانگاه ارتش در چهارراه عزيزخان تهران را به عهده گرفت. او همزمان با مسئوليتهای اداری، ۱۹ سال در هنرستان دختران، بهداشت و پزشكياری تدريس كرد. ۵۸ ساله بود كه به درجه سرتيپی رسيد. در آن زمان رئيس مركز خون ارتش بود و چهار سال پس از آن بازنشسته شد، ولی باز به كار ادامه داد و اين بار در سمت بازرس ارتش خدمت كرد و در سازمان شاهنشاهی خدمات اجتماعی به درمان رايگان بيماران كمدرآمد میپرداخت. میگفت:"زندگی را هميشه از زاويه كار و از زاويه خدمت به مردم نگاه میكردم. هرگز ديسيپلين (نظم) نظام مرا خسته نكرد. من در يک خانواده سرباز به دنيا آمدم و اين محيط را میشناختم". او در طول خدمت نشان درجه اول خدمت و"رستاخيز ملی" را دريافت كرد. مرضيه ارفعی در ۷۷ سالگی در تهران درگذشت. تاریخ