حدود سیصد نماینده پارلمان میانمار در بیانیهای مشترک تاکید کردند که کودتای نظامیان در این کشور را نمیپذیرند.حدود 300 نماینده مجلس در میانمار با صدور بیانیهای مشترک نظامیان کشور را که با کودتا قدرت را بدست گرفت٬ رد کردند.آنها در این بیانیه با تاکید بر اینکه به عنوان نمایندگان مردم به مبارزه خود برای دموکراسی ادامه خواهند داد٬ اعلام کردند که نمایندگان واقعی ملت بوده و کودتا را نمیپذیرند.
آنها در این بیانیه با تاکید بر اینکه به عنوان نمایندگان مردم به مبارزه خود برای دموکراسی ادامه خواهند داد٬ اعلام کردند که نمایندگان واقعی ملت بوده و کودتا را نمیپذیرند. ارتش میانمار روز اول فوریه در پی بازداشت میو انیونت، سخنگوی حزب حاکم اتحادیه ملی دموکراسی و آنگ سان سوچی، رهبر این حزب و وزیر خارجه این کشور با انتشار بیانیهای اعلام کرد قدرت به مین آنگ هلینگ، فرمانده کل ارتش منتقل شده است.
نظامیان در بیانیهای تاکید کردند این کودتا به علت عدم رسیدگی به تقلب در انتخابات 8 نوامبر 2020 انجام گرفته و کنترل کشور را تا یک سال آینده بر عهده گرفتهاند. در حالی که بحث تقلب در انتخابات 8 نوامبر 2020 در میانمار داغ بود، رئیس ستاد کل ارتش در 27 ژانویه اعلام کرد که در صورت عدم رسیدگی به این مسئله و اجرای قوانین، قانون اساسی را منحل خواهد کرد.
گفتنی است ارتش میانمار 25 اوت 2017 حملات خود به منطقه آراکان را آغاز کرد. در این حملات هزاران غیرنظامی آراکانی جان باخته و حدود 350 روستا توسط ارتش و بوداییان افراطی به آتش کشیده شدند.
حدود سیصد نماینده پارلمان میانمار در بیانیهای مشترک تاکید کردند که کودتای نظامیان در این کشور را نمیپذیرند.حدود 300 نماینده مجلس در میانمار با صدور بیانیهای مشترک نظامیان کشور را که با کودتا قدرت را بدست گرفت٬ رد کردند.
آنها در این بیانیه با تاکید بر اینکه به عنوان نمایندگان مردم به مبارزه خود برای دموکراسی ادامه خواهند داد٬ اعلام کردند که نمایندگان واقعی ملت بوده و کودتا را نمیپذیرند.
ارتش میانمار روز اول فوریه در پی بازداشت میو انیونت، سخنگوی حزب حاکم اتحادیه ملی دموکراسی و آنگ سان سوچی، رهبر این حزب و وزیر خارجه این کشور با انتشار بیانیهای اعلام کرد قدرت به مین آنگ هلینگ، فرمانده کل ارتش منتقل شده است.
نظامیان در بیانیهای تاکید کردند این کودتا به علت عدم رسیدگی به تقلب در انتخابات 8 نوامبر 2020 انجام گرفته و کنترل کشور را تا یک سال آینده بر عهده گرفتهاند.
در حالی که بحث تقلب در انتخابات 8 نوامبر 2020 در میانمار داغ بود، رئیس ستاد کل ارتش در 27 ژانویه اعلام کرد که در صورت عدم رسیدگی به این مسئله و اجرای قوانین، قانون اساسی را منحل خواهد کرد.
گفتنی است ارتش میانمار 25 اوت 2017 حملات خود به منطقه آراکان را آغاز کرد. در این حملات هزاران غیرنظامی آراکانی جان باخته و حدود 350 روستا توسط ارتش و بوداییان افراطی به آتش کشیده شدند.
طبق آخرین گزارش سازمان ملل، شمار مسلمانانی که از 25 اوت 2017 به این سو از خشونتهای ارتش میانمار و بودائیان افراطی فرار کرده و به اردوگاهها و اقامتگاههای موقت در حومه کاکس بازار بنگلادش پناه بردهاند به 900 هزار نفر رسیده است.
از سال 1970 تاکنون 84 درصد از جمعیت 2 میلیونی مسلمانان آراکان در پی خشونتهای ارتش میانمار و بوداییان افراطی به کشورهای همسایه گریختهاند. سازمان ملل متحد و دیگر سازمانهای بینالمللی مدافع حقوق بشر، خشونت علیه مسلمانان آراکان در میانمار را «پاکسازی قومی» و «نسلکشی» میخوانند.