دست‌کم 300 نماینده مجلس میانمار کودتای نظامی در این کشو را رد کردند

18/11/1399 11:25 ب.ظ

حدود سیصد نماینده پارلمان میانمار در بیانیه‌ای مشترک تاکید کردند که کودتای نظامیان در این کشور را نمی‌پذیرند. - خبرگزاری آناتولی

حدود سیصد نماینده پارلمان میانمار در بیانیه‌ای مشترک تاکید کردند که کودتای نظامیان در این کشور را نمی‌پذیرند.حدود 300 نماینده مجلس در میانمار با صدور بیانیه‌ای مشترک نظامیان کشور را که با کودتا قدرت را بدست گرفت٬ رد کردند.آن‌ها در این بیانیه با تاکید بر اینکه به عنوان نمایندگان مردم به مبارزه خود برای دموکراسی ادامه خواهند داد٬ اعلام کردند که نمایندگان واقعی ملت بوده و کودتا را نمی‌پذیرند.

آن‌ها در این بیانیه با تاکید بر اینکه به عنوان نمایندگان مردم به مبارزه خود برای دموکراسی ادامه خواهند داد٬ اعلام کردند که نمایندگان واقعی ملت بوده و کودتا را نمی‌پذیرند. ارتش میانمار روز اول فوریه در پی بازداشت میو انیونت، سخنگوی حزب حاکم اتحادیه ملی دموکراسی و آنگ سان سوچی، رهبر این حزب و وزیر خارجه این کشور با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد قدرت به مین آنگ هلینگ، فرمانده کل ارتش منتقل شده است.

نظامیان در بیانیه‌ای تاکید کردند این کودتا به علت عدم رسیدگی به تقلب در انتخابات 8 نوامبر 2020 انجام گرفته و کنترل کشور را تا یک سال آینده بر عهده گرفته‌اند. در حالی که بحث تقلب در انتخابات 8 نوامبر 2020 در میانمار داغ بود، رئیس ستاد کل ارتش در 27 ژانویه اعلام کرد که در صورت عدم رسیدگی به این مسئله و اجرای قوانین، قانون اساسی را منحل خواهد کرد.

گفتنی است ارتش میانمار 25 اوت 2017 حملات خود به منطقه آراکان را آغاز کرد. در این حملات هزاران غیرنظامی آراکانی جان باخته و حدود 350 روستا توسط ارتش و بوداییان افراطی به آتش کشیده شدند.

ادامه مطلب:
aa_persian »

زارنی: کودتای نظامی در میانمار باعث تغییر آگاهی ملی در این کشور شدمائونگ زارنی، استاد دانشگاه و پژوهشگر سیاسی در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری آناتولی تاکید کرد که کودتای نظامی در میانمار موجب تغییر آگاهی ملی نسبت به مسلمانان آراکان شد. - خبرگزاری آناتولی

پنج نفر دیگر در اعتراضات علیه کودتای نظامی در میانمار کشته شدندصدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. خوب شد باز هم به یک فقره کشتار دست جمعی در حکومت جمهوری کذایی اسلامی به تعداد تقریبی ۱۵۰۰ انسان بی گناه کودک و جوان و مسن ، زن و مرد نمی رسد . میانمار جا دارد تا ایران شود. ۱۵۰۰_نفر آبان_٩٨ نه_به_جمهوری_اسلامی در ایران، رژیم اهریمنی جمهوری اسلامی هر روز میکشد! نه_به_جمهوری_اسلامی

نماینده جدید آمریکا در سازمان ملل: هنوز با نماینده ایران در سازمان ملل دیدار نکرده‌امنماینده جدید آمریکا در سازمان ملل: هنوز با نماینده ایران در سازمان ملل دیدار نکرده‌ام دولت پرزیدنت بایدن از زمان شروع کار خود گفته است اگر ایران به اجرای تعهدات خود در قابل توافق هسته‌ای موسوم به برجام بازگردد، آمریکا هم به این توافق بازخواهد گشت به اون نماینده بیسواد بگید ایران در برجام هست ترامپ احمق خارج شد. از این حرفش میشه فهمید،طرف فقط عقده دست دادن و گفتگو و مذاکره با نمایندگان یک حکومت داعشی ،تروریست رو داره و به خاطر قتل و عام مردم ایران ،میخواد این حکومت رو تشویق کنه. بازگشت به برجام یعنی پذیرش الزامات آن و لغو تحریم های غیر قانونی این نیازی به مذاکره ندارد موضوع گفتگوی غیر رسمی فقط می تواند 'چگونگی بازگشت طرفین به تعهدات برجامی'باشد و هیچ موضوع دیگری ربطی به برجام ندارد

سفارت آمریکا در میانمار به شهروندان آمریکایی در آن کشور هشدار داد در خانه بمانندصدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است.

اعتراض دانش آموزان و معلمان به کودتای نظامی در میانمارروز جمعه صدها نفر در شهر یانگون، بزگترین شهر میانمار بار دیگر به خیابان‌ها آمدند. در میان معترضان، شمار قابل توجهی دانش آموز، معلم و دانشجو نیز دیده می‌شدند. معلومه حکومت چندساله سوچی بذردموکراسی رابارورکرده.آفرین. این دانشجویان به قتل عام مسلمانان میانمار چرا عتراض نمیکردن؟

صدها نفر از معترضان به کودتای ارتش میانمار بار دیگر در یانگون تظاهرات کردنداین تظاهرات در حالی برگزار شد که تجمع پنج نفر یا بیشتر ممنوع شده است.

حدود سیصد نماینده پارلمان میانمار در بیانیه‌ای مشترک تاکید کردند که کودتای نظامیان در این کشور را نمی‌پذیرند.حدود 300 نماینده مجلس در میانمار با صدور بیانیه‌ای مشترک نظامیان کشور را که با کودتا قدرت را بدست گرفت٬ رد کردند.

آن‌ها در این بیانیه با تاکید بر اینکه به عنوان نمایندگان مردم به مبارزه خود برای دموکراسی ادامه خواهند داد٬ اعلام کردند که نمایندگان واقعی ملت بوده و کودتا را نمی‌پذیرند.

ارتش میانمار روز اول فوریه در پی بازداشت میو انیونت، سخنگوی حزب حاکم اتحادیه ملی دموکراسی و آنگ سان سوچی، رهبر این حزب و وزیر خارجه این کشور با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد قدرت به مین آنگ هلینگ، فرمانده کل ارتش منتقل شده است.

نظامیان در بیانیه‌ای تاکید کردند این کودتا به علت عدم رسیدگی به تقلب در انتخابات 8 نوامبر 2020 انجام گرفته و کنترل کشور را تا یک سال آینده بر عهده گرفته‌اند.

در حالی که بحث تقلب در انتخابات 8 نوامبر 2020 در میانمار داغ بود، رئیس ستاد کل ارتش در 27 ژانویه اعلام کرد که در صورت عدم رسیدگی به این مسئله و اجرای قوانین، قانون اساسی را منحل خواهد کرد.

گفتنی است ارتش میانمار 25 اوت 2017 حملات خود به منطقه آراکان را آغاز کرد. در این حملات هزاران غیرنظامی آراکانی جان باخته و حدود 350 روستا توسط ارتش و بوداییان افراطی به آتش کشیده شدند.

طبق آخرین گزارش سازمان ملل، شمار مسلمانانی که از 25 اوت 2017 به این سو از خشونت‌های ارتش میانمار و بودائیان افراطی فرار کرده و به اردوگاه‌ها و اقامتگاه‌های موقت در حومه کاکس بازار بنگلادش پناه برده‌اند به 900 هزار نفر رسیده است.

از سال 1970 تاکنون 84 درصد از جمعیت 2 میلیونی مسلمانان آراکان در پی خشونت‌های ارتش میانمار و بوداییان افراطی به کشورهای همسایه گریخته‌اند. سازمان ملل متحد و دیگر سازمان‌های بین‌المللی مدافع حقوق بشر، خشونت علیه مسلمانان آراکان در میانمار را «پاکسازی قومی» و «نسل‌کشی» می‌خوانند.