دست‌هایی در کار است سفرهای سیاحتی جایگزین عتبات شود

17/01/1401 07:43:00 ق.ظ

رییس سازمان حج و زیارت: *دست‌هایی در کار است سفرهای سیاحتی جایگزین عتبات شود *نظام مقدس جمهوری اسلامی به دنبال تحول در سبک زندگی اسلامی و نسل جوان بوده است *متاسفانه برخی هزینه می‌کنند تا این اتفاق نیافتد

رییس سازمان حج و زیارت با اشاره به قیمت بالای پروازهای عتبات به نسبت سفر سیاحتی به دیگر کشورهای همسایه، گفت: دست‌هایی در کار است تا مردم به جای عتبات به سفرهای سیاحتی کشورهای همسایه رهسپار شوند. حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب ـ نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت ـ با اشاره به...

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب ـ نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت ـ با اشاره به این‌که"مقام معظم رهبری سال ۱۴۰۱ را «سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» نامگذاری کرده‌اند" تلاش همگان برای کاهش هزینه‌ها، افزایش بهره‌وری، ارتقاء و بهبود کیفیت و تولید محصولات دانش بنیان و رقابت پذیر در حوزه حج و زیارت را خواستار شد.

وی افزود: هزینه‌های بالا در عرصه رقابت با آزادبرها مؤثر است و باید تلاش شود در راستای چارچوبی که مقام معظم رهبری ترسیم کرده‌اند، کاهش هزینه‌ها و دستاوردهای بهتر در این حوزه تحقق یابد. نواب همچنین با اشاره به مشاهدات میدانی خود از نحوه اجرای طرح «نوین اعزام به عتبات» در عراق، این طرح را فرصتی طلایی برای ابراز وجود و توانایی شرکت‌های زیارتی دانست و گفت: برخی استان‌ها در اعزام زائران به اماکن مقدس در عراق و ارائه خدمات در بخش های حمل و نقل، اسکان، تغذیه و پرواز عملکرد خوبی داشتند و عمده زائران این استان‌ها نیز راضی بودند.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »

پای صحبت‌های مدیرعامل هنرمندان پیشکسوت و درد دل‌های رضا بابک- فیلم گزارش تسنیم | Tasnim | خبرگزاری تسنیم | Tasnim

اخبار ایران و جهان را در خبرگزاری تسنیم بخوانید ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

جنگ اوکراین؛ کی‌یف: ارتش روسیه در تدارک حمله به جنوب شرق استارتش اوکراین اعلام کرد که نیروهای روسیه روز سه‌شنبه برای حمله به جنوب شرق اوکراین آماده می‌شوند. تصاویر آمریکا؟!؟!؟ همون آمریکایی ک گفت عراق بمب شیمیایی مسیازه و هزارتا سند رو کرد، بعد از حمله و ویرانی عراق و کشتن هزاران نفر گفت اشتباه شده!! اینا رو با فتوشاپ پنج دیقه ای میشه درست کرد

سفارت ترکیه در کی‌یف: تصاویر کشتار غیرنظامیان در بوچا هولناک استسفارت ترکیه در کی‌یف: تصاویر کشتار غیرنظامیان در بوچا هولناک است سفارت ترکیه در کی‌یف با انتشار پیام توئیتری اعلام کرد: تصاویر کشته شدن غیرنظامیان در مناطق مختلف ایرپین و بوچا در نزدیکی کی‌یف، پایتخت اوکراین هولناک است. پس سگ‌توله‌های مسلح رجب طیب اردوغان حواس خودشان را جمع کنند تا در دام ارتش روسیه، ناتو، زاک، ایلان ماسک، شی جین پینگ و یا سنتکام و زلنسکی گرفتار نشوند. جنایت بی‌کیفر نمی‌ماند حتی اگر خودت را قدرت نخست بدانی. خیلی جالب بود جنازه ها بلند میشدن راه میرفتن. فیلم میگیرید لااقل سوتی ندید ضایع بشید کارگردان خوب بیارید یک فیلم خوب بسازه برای اکراین تصاویر کردهای کشته شده توسط اردوغان هولناک نیست؟ تصاویر نیروهای وحشی اردوغان در لیبی و سوریه هولناک نیست؟

دادگاه اندونزی معلمی را به جرم تجاوز به ۱۳ دانش آموز دختر به اعدام محکوم کردهری طی ۵ سال، به ۱۳ دختر که بین ۱۲ تا ۱۶ سال سن داشتند، تعرض جنسی کرده که هشت نفر از قربانیان باردار شده‌اند. همین الان چشاش از حدقه زده بیرون. خدا به دادش برسه. در مورد سعید طوسی تصمیمی گرفته نشد؟

خطیب‌زاده: اگر امریکا تصمیم بگیرد توافق وین بسیار در دسترس استخطیب‌زاده: اگر آمریکا تصمیم بگیرد توافق وین بسیار در دسترس است خطیب‌زاده: اگر پاسخ واشنگتن متناسب باشد در اسرع وقت برای نهایی کردن برجام به وین می‌رویم

انجمن بازیگران: خشونت علیه زنان سینماگر در ایران غیرقابل انکار استشورای مرکزی انجمن بازیگران سینمای ایران در پی اعتراض جمعی از فعالان سینما درباره «برخی خشونت‌ها در پشت صحنه سینما» در بیانیه‌ای «وجود خشونت و برخوردهای توهین‌آمیز و غیراخلاقی به‌ویژه با زنان سینماگر» را «غیرقابل انکار» توصیف کرد. صدای آمریکا هم باید به کمپین مبارزه با آزار جنسی زنان بپیوندد و به پرونده آزار جنسی الهام ستاکی توسط کمونیست بدسابقه مهدی فلاحتی رسیدگی کند فقط میتواند مخکوم کنند کاردیگری از دستشان ساخته نیست فقط میتواند مخکوم کنند کاردیگری از دستشان ساخته نیست

جنگ اوکراین؛ رشد اقتصادی اروپا در خطر است | DW | 04.04.2022در دهه‌های گذشته رشد اقتصادی اروپا بر دو پایه استوار بوده است: مواد خام ارزان و انرژی کم‌بها. حالا با شروع جنگ اوکراین این الگو زیر سوال رفته است. تحلیلی از هولگا بکمان، گزارشگر سرویس خبری شبکه اول تلویزیون آلمان.