صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. به گزارش ایبیسی نیوز، کاشتن این تراشه کوچک - که به اندازه یک سکه است و توسط شرکت نوپای «نورالینک» ایلان ماسک ساخته شده - در مغز، چیزی است که شاید در آیندهای خیلی دور در انسان مورد استفاده قرار گیرد.
ایلان ماسک در این باره گفت: «فکر کنم مغزتان از شنیدن آن سوت بکشد. مثل فیتبیتی است که در مغز شما با سیمهای خیلی ظریف کار گذاشته شده باشد.» نخستین نمایش همگانی این فناوری که روز جمعه ۲۸ اوت از طریق پخش زنده یوتیوب به نمایش در آمد بر روی خوکی به نام «گرترود» بود، که به گفته ماسک دو ماه پیش یکی از این تراشهها در مغز او کاشته شده بود.
زمانی که این خوک در قفس یونجهها را بو میکرد کامپیوتر شروع به بوق زدن کرد و امواج آبی رنگی در صفحه آن به نوسان درآمد. ماسک گفت که کامپیوتر دارد فعالیت مغز گرترود را اندازهگیری میکند. او گفت: «بوقهایی که میشنوید سیگنالهایی است که در زمان واقعی رخ میدهند. آینده عجیبی خواهد بود.» headtopics.com
به گفته شرکت نورالینک، شرکتی که توسط ایلان ماسک بنیان گذاشته شد و هم اکنون در حال کار بر روی این تراشه است، این اختراع باورنکردنی برای دستیابی به «همزیستی انسان با هوش مصنوعی» ساخته شده که توسط یک ربات شبیه چرخ خیاطی، و با استفاده از سیمهای نازک پر از الکترود، به ماده خاکستری مغز کوک زده میشود.
ایلان ماسک، مهندس و مخترع میلیاردر و بنیانگذار و مدیرعامل شرکت خودروسازی تسلا و شرکت فناوری فضایی اسپیساکس، هفته گذشته از جدیدترین تلاش خود برای راه یافتن به دنیای علمی-تخیلی رونمایی کرد: کاشت یک تراشه اکترونیکی در مغز که به افرادی که به فلچ چهار اندام مبتلا هستند، این فرصت را میدهد که از طریق فکر با ابزارهایی مثل تلفن هوشمند و اندام مصنوعی رباتیک ارتباط برقرار کنند.
به گزارش ایبیسی نیوز، کاشتن این تراشه کوچک - که به اندازه یک سکه است و توسط شرکت نوپای «نورالینک» ایلان ماسک ساخته شده - در مغز، چیزی است که شاید در آیندهای خیلی دور در انسان مورد استفاده قرار گیرد.
ایلان ماسک در این باره گفت: «فکر کنم مغزتان از شنیدن آن سوت بکشد. مثل فیتبیتی است که در مغز شما با سیمهای خیلی ظریف کار گذاشته شده باشد.»
نخستین نمایش همگانی این فناوری که روز جمعه ۲۸ اوت از طریق پخش زنده یوتیوب به نمایش در آمد بر روی خوکی به نام «گرترود» بود، که به گفته ماسک دو ماه پیش یکی از این تراشهها در مغز او کاشته شده بود.
زمانی که این خوک در قفس یونجهها را بو میکرد کامپیوتر شروع به بوق زدن کرد و امواج آبی رنگی در صفحه آن به نوسان درآمد. ماسک گفت که کامپیوتر دارد فعالیت مغز گرترود را اندازهگیری میکند. او گفت: «بوقهایی که میشنوید سیگنالهایی است که در زمان واقعی رخ میدهند. آینده عجیبی خواهد بود.»
به گفته شرکت نورالینک، شرکتی که توسط ایلان ماسک بنیان گذاشته شد و هم اکنون در حال کار بر روی این تراشه است، این اختراع باورنکردنی برای دستیابی به «همزیستی انسان با هوش مصنوعی» ساخته شده که توسط یک ربات شبیه چرخ خیاطی، و با استفاده از سیمهای نازک پر از الکترود، به ماده خاکستری مغز کوک زده میشود.
نیویورک پست نوشته است که آقای ماسک پیشتر در ماه مه در مصاحبه با یک رادیوی اینترنتی گفت: «این در واقع یک ایمپلنت در جمجمه شما است. شما یک تکه از استخوان جمجمه را بر میدارید، ابزار نورالینک را وارد میکنید، و رشتههای الکترود را با دقت بسیار زیاد در درون مغز قرار میدهید. بعد بخیه میزنید و اصلا نمیفهمید که شخص [این دستگاه را در سرش] دارد. این دستگاه میتواند با هر بخشی از مغز شما رابطه داشته باشد.»
آقای ماسک در این مصاحبه اشاره کرد: «این شاید راهی برای درمان اختلالهای بینایی - حتی در صورت از دست دادن عصبهای بینایی - باشد. میتواند تقریبا هر مشکلی در مغز را برطرف کند. میتواند موجب بازیابی عملکرد اندامهای بدن شود. می تواند اندام فردی را که به فلج چهاراندام مبتلا است، کاملاً به کار بیاندازد.»
آقای ماسک پیشتر گفته بود که مدل جدید این دستگاه در مقایسه با آن چه که سال گذشته شرکت نورالینک عرضه کرده بود «فوقالعاده» خواهد بود.