«به نام آزادی» روایت شخصی فرح کریمی است که در سالهای جوانی مخالف سیاسی جمهوری اسلامی بود، و بعدتر سیاستمدار و فعال مدنی که در زمان انتشار کتاب، سناتوری سبز در مجلس سنای هلند است. یکی از زنانی که گاردین به سراغشان رفته بود، نخستوزیر اسکاتلند، نیکولا استرجن، بود که مطالعه کتابهای داستانی «موریل اسپارک» را به همگان و به علاقهمندان حوزه سیاست توصیه میکند.
اما در ژانر کتابهای غیرداستانی او هم از «جنس دوم» سیمون دوبوار نام میبرد.
او علاوه بر معرفی این کتاب، که مجموعهای از داستانهای جاسوسی است، به عنوان محبوبترین کتابش، از نویسنده آن هم که به نظر او «از سقفهای شیشهای عبور کرده، به بالاترین سطح یعنی ریاست کل این سازمان رسیده و با انتشار اسرار شغلیاش تابوشکنی کرده است» تمجید کرده بود.
دلیل این مقدمه، مطالعه کتاب طرح جلد نسخه هلندی «به نام آزادی» اثر فرح کریمی افزون بر این، آنچه کتاب را دارای ارزش ویژهای میکند، رویکرد نویسنده نسبت به مسائل جهانی است. او که به تن و جان اهل ایران است، و به قانون و وظیفهمندی اهل هلند، زنِ جهانوطنی است که دلش برای امنیت و آرام زمین و اهل زمین یکسان میتپد. headtopics.com
* پس از آن، مصمم میشود که این فجایع هولناک را با تلاش برای ساختن جهانی مهربانتر و تحت حکمرانی سیاستمدارانی معتقد به حقوق بشر از سر بگذراند.