در رسانه‌های آمریکا؛ آیا سرنوشت ترامپ در دست لاتین‌تبارها و مجرمان سابق فلوریدا است؟ - BBC News فارسی

01/08/1399 02:33 ق.ظ

در رسانه‌های آمریکا؛ آیا سرنوشت ترامپ در دست لاتین‌بارها و مجرمان سابق فلوریدا است؟

پادکست رادیویی وات نکست از نشریه اسلیت شروع به مصاحبه با رای اولی‌های انتخابات امسال کرده است؛ از جمله محکومان سابق که بعد از سال‌ها محرومیت از شرکت در انتخابات، امسال مانند جوانان 18 ساله ذوق و شوق رای دادن پیدا کرده‌اندیکی دیگر از تحولات اخیر قانونی در فلوریدا که ممکن است بر سرنوشت انتخابات امسال در این ایالت تاثیر بگذارد، قانون جدیدی است که در جریان همه پرسی سال ۲۰۱۸ به تصویب اکثریت مردم فلوریدا رسید؛ متمم شماره ۴.

پادکست وات نکست (What Next) نشریه اسلیت (The Slate) در جدیدترین شماره خود با یکی از این افراد که در دهه پنجم زندگی خود، شور و حال یک رای اولی نوجوان را دارد گفتگو کرده است. دوین کالمر که گفته بنا دارد امسال به عنوان یک دموکرات نفر اول صف رای دادن در محل زندگی خود باشد، یکی از دهها هزار فلوریدایی است که پس از همه‌پرسی متمم ۴ در سال ۲۰۱۸ حق رای دادن خود را بازیافته‌اند. اما ماجرا کمی پیچیده‌تر از این است.توضیح تصویر،

نبرد میلیاردرها در فلوریدا؛ بلومبرگ به جنگ ترامپ می‌رود

ادامه مطلب:
bbcpersian »

تف به شرفتون بی بی سی که دیگه همون نقابتم برداشتی کثافتتتت آیت_الله_بی_بی_سی جایگاه خائنین و وطن فروشان و کون آخوند لیسانی همچو رعنا رحیم پور فاحشه و حاج مهدی اردلان و بهمن برجامی مرگ_بر_جمهوری_اسلامی خودتو جر ندی پی پی سی بی بی سکینه سرنوشت ترامپ دست آمریکایهای واقعی است نه مهاجرین مرگ بر «بی بی سیرک» دشمن ایران و ایرانی

مادرتو ساییدم بی بی سی... دیگه اینقد تابلو؟؟؟؟ علنی؟؟؟؟ یک کاری کنید آرمتون رو بردارید بزنید 'شعبه تازه تأسیس خبرگزاری تسنیم در لندن' بی بی سی واقعا داری اراجیف مینویسی. درتو گل بگیرن با این ج رت و پرتهات خیلی کثیفی بی, بی, سیرابی الان که لندن زیر نعلین حوزه علمیه قم هست وتوهم جیره خوار ان

پرزیدنت ترامپ در پنسیلوانیا: در صورت پیروزی، اولین تماس از ایران خواهد بود؛ معامله خواهیم کردصدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. از رسانه صدای آمریکا هم فقط یک بلندگو برای ترامپ جور کدین همه چیزو به گند کشیدید در روزهای آینده از امام حسن مجتبی بیشتر خواهیم شنید:))) مردک ترسو در عرصه سیاست خارجی هیچ کاری نتونست بکنه مدام فقط اینا تکرار میکنه رای جمع کنه اینهمه بولتون گفت حمله کن گوش نکرد بزغاله

شمار بهبودیافتگان از کرونا در ترکیه از مرز 306 هزار نفر عبور کرد

کرونا در ایران؛ فوت بیش از ۱۰۰۰ نفر در ۷۲ ساعت اخیر بر اساس آمارهای رسمی

میکروفون‌های ترامپ و بایدن در مناظره دوم به نوبت قطع می‌شودمدیر کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ کمیسیون مناظره را متهم کرد که قصد دارد با دستورالعمل‌های جدید در جهت ایجاد مزیت به نفع نامزد مورد علاقه‌اش تلاش کند. صدای ترامپ اونقدر بلنده به میکروفون بایدن هم میرسه:))

نیویورک تایمز: ترامپ حساب بانکی‌‌اش در چین را هنوز حفظ کرده است - BBC News فارسینیویورک تایمز در گزارشی نوشت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تایید کرده که در چین حساب بانکی دارد و بین سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ در این کشور مالیات‌ پرداخت کرده است. آقای ترامپ پیشتر به دنبال آغاز جنگ تجاری با پکن، از شرکت‌های آمریکایی که با چین داد و ستد دارند، انتقاد کرده بود. بی‌ بی‌ سی‌ چرا در مورد فساد پسر بایدن سکوت کامل کردی؟ علاوه بر ایمیل‌های مربوط به فساد مالی در اوکراین و چین، جدیدا توی کامپیوتر ش عکس لخت دخترای زیر سن قانونی‌ پیدا شده و اف بی‌‌ای مشغول تحقیق هست. فک کردی میتونی‌ با سکوت این رسوایی رو ماله کشی‌ کنی‌؟ بهار جان به جان مادر بهمن کلباسی ما در انتخابات آمریکا حق رای دادن نداریم پس به خودت زحمت نده برای جمع کردن و نوشتن این کسشعرها

بیش از 600 بیمار کرونایی طی شبانه‌روز گذشته در آمریکای لاتین جان باختند

پادکست رادیویی وات نکست از نشریه اسلیت شروع به مصاحبه با رای اولی‌های انتخابات امسال کرده است؛ از جمله محکومان سابق که بعد از سال‌ها محرومیت از شرکت در انتخابات، امسال مانند جوانان 18 ساله ذوق و شوق رای دادن پیدا کرده‌اندیکی دیگر از تحولات اخیر قانونی در فلوریدا که ممکن است بر سرنوشت انتخابات امسال در این ایالت تاثیر بگذارد، قانون جدیدی است که در جریان همه پرسی سال ۲۰۱۸ به تصویب اکثریت مردم فلوریدا رسید؛ متمم شماره ۴.

همزمان با انتخابات میان دوره‌ای کنگره در سال ۲۰۱۸، مردم فلوریدا به همه‌پرسی رای دادند که هدفش حذف ممنوعیت قانونی برای ثبت نام شهروندانی بود که به علت محکومیت کیفری از حق رای دادن محروم بودند.

پادکست وات نکست (What Next) نشریه اسلیت (The Slate) در جدیدترین شماره خود با یکی از این افراد که در دهه پنجم زندگی خود، شور و حال یک رای اولی نوجوان را دارد گفتگو کرده است.

دوین کالمر، مرد آفریقایی‌تباری که به علت فروش موادمخدر بیشتر عمر خود را در زندان بوده و اخیرا آزاد شده است در گفتگو با این پادکست از فقری که او را به قاچاق موادمخدر کشاند و تبعیض پلیس که او را به جای مجازات سبک‌تر برای چند دهه روانه زندان کرد می‌گوید و این که چه طور در زندان علاقه‌مند به مطالعه متون حقوقی و کیفری می‌شود و کم کم با آشنا شدن به حقوق مدنی در آمریکا می‌تواند درخواست تجدیدنظر و در نهایت بخشش خود را بگیرد.

دوین کالمر که گفته بنا دارد امسال به عنوان یک دموکرات نفر اول صف رای دادن در محل زندگی خود باشد، یکی از دهها هزار فلوریدایی است که پس از همه‌پرسی متمم ۴ در سال ۲۰۱۸ حق رای دادن خود را بازیافته‌اند. اما ماجرا کمی پیچیده‌تر از این است.توضیح تصویر،

بسیاری از ونزوئلایی‌ها مقیم آمریکا که از عملکرد دولت آقای ترامپ علیه نیکلاس مادورا راضی‌اند، گفته‌اند که به عنوان جمهوری‌خواه در انتخابات امسال شرکت خواهند کرد

نبرد میلیاردرها در فلوریدا؛ بلومبرگ به جنگ ترامپ می‌رود

برآورد می‌شود که حدود یک میلیون نفر از فلوریدایی‌ها که سابقه کیفری داشتند تا پیش از تصویب متمم ۴ در جریان همه پرسی سال ۲۰۱۸، نمی‌توانستند برای رای دادن ثبت نام کنند. اما با پیروزی فعالان حق رای در همه‌پرسی متمم ۴، حالا ده‌ها هزار فلوریدایی که سابقه مجرمانه داشتند اجازه دارند در انتخابات امسال شرکت کنند؛ البته نه به همین راحتی!

به محض مشخص شدن نتایج همه‌پرسی متمم ۴، مخالفان این قانون که از حمایت مقام‌های جمهوری‌خواه ایالت، همچون ریک اسکات فرماندار سابق و سناتور فعلی فلوریدا هم برخوردار بودند، با طرح شکایت به دادگاه موانعی را بر سر راه ثبت نام این افراد ایجاد کردند؛ از جمله این که آنها تا زمانی که تمامی جریمه‌ها و خسارت‌های تعیین شده را نپردازند، حق ثبت نام در انتخابات را ندارند.

برآورد شده که بیش از ۷۰ درصد از این مجرمان سابق آفریقایی‌تبار و یا از اقلیت‌های نژادی آمریکا باشند و بسیاری از آنها احتمالا به علت فقر امکان پرداخت این جرایم نقدی را تا مهلت قانونی ثبت نام در انتخابات که امسال ششم اکتبر بود، پیدا نکردند.

همین موضوع به شکل‌گیری یک جبهه نبرد جدید میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان کمک کرده است. جایی که به گزارش نشریه پولتیکو، مایکل بلومبرگ، میلیاردر و شهردار سابق نیویورک با تزریق ۱۶ میلیون دلار تلاش کرد بدهکاری‌های حدود ۳۶ هزار نفر از این محکومان سابق را پرداخت کند به امید آن که با رای آنها به جو بایدن، دموکرات‌ها شانس بیشتری برای پیروزی در فلوریدا کسب کنند.

در برابر دونالد ترامپ هم با صرف بیش از ۵ میلیون دلار در تبلیغات تلویزیونی در میامی، تلاش کرده است آرای لاتین‌تبارها را بیشتر به سمت خود جلب کند.، جمهوری‌خواهان همچنین با بسیج نیروهای داوطلب خود برای مراجعه خانه به خانه در فلوریدا، توانستند در ماه اوت گذشته ۵۸ هزار رای دهنده جدید را به نام حزب خود ثبت کنند؛ آماری که نسبت به سال ۲۰۱۶ حدود ۹۰ درصد افزایش داشت. در همین ماه دموکرات‌ها که به علت کرونا از اعزام خانه به خانه و رو در روی داوطلبان خود پرهیز کرده‌اند، ۶ درصد کمتر از آمار مشابه خود در سال ۲۰۱۶ رای‌دهنده جدید ثبت نام کردند.

با این حال، هنوز جمع کل دموکرات‌های ثبت نام کرده برای انتخابات امسال از جمهوری‌خواهان بیشتر است اما فاصله کمتر شده است. بنابر آماری که اداره کل انتخابات دولت فلوریدا منتشر کرده تا پایان ماه اوت گذشته ۵ میلیون ۲۰۴ هزار دموکرات و ۵ میلیون و ۲۰ هزار جمهوری‌خواه در این ایالت برای انتخابات امسال ثبت نام کرده‌اند. آماری بسیار نزدیک که سرنوشت انتخابات را بیشتر از آن که در دست دو حزب قرمز و آبی قرار دهد به تصمیم رای‌دهندگانی خواهد سپرد که امسال بدون تعلق حزبی و به طور مستقل ثبت نام کرده‌اند و تعدادشان هم اصلا کم نیست؛ ۳ میلیون ۶۵۰ هزار نفر.

شاید هم به همین علت است که مایکل بلومبرگ که خود در دور مقدماتی با جو بایدن برای کسب نامزدی حزب دموکرات رقابت کرده بود، گفته حدود ۱۰۰ میلیون دلار را روانه فلوریدا کرده تا به قول پولتیکو "دونالد ترامپ را به زانو" درآورد.