به گزارش ایسنا، در ادامه سلسله مصاحبههایی که با استادان جغرافیای دانشگاههای مختلف درباره جغرافیا و جایگاه آن در ایران صورت گرفت، بر آن شدیم که نظرات دانشجویان دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران را نیز درباره جایگاه این رشته در ایران بپرسیم.
وی میافزاید: «اگر دانشجویان آبوهواشناسی نرمافزارهایی مثل آرکمپ و سورفر و چند نرمافزار دیگر را بلد باشند، میتوانند در شرکتها مشغول به کار شوند.» این دانشجو ادامه میدهد: «برخی از استادان نیز به دانشجویان کملطفی میکنند. در همین پروژههایی که با نهادهای مختلف دارند، اگر اسم دانشجویی که با وی کار کرده است را بیاورند یا از تواناییهای دانشجویان نیز استفاده کنند، رشته جغرافیا میتواند جایگاه بهتری در جامعه پیدا کند.
میپرسم حتی اگر کار با نرمافزارها را هم بدانید، باز هم شغلی نیست؟ دانشجوی دیگری میگوید: «اگر نرمافزارها را بلد باشید، شرایط فرق میکند.»
آخه اصلا تو ایران نمیدونن از این رشته چه استفاده ای میشه کرد یا موارد مصرفش چیه؟ هِی ی ی ی منم اولین باری که میخواستم کنکور شرکت کنم رشته مو جغرافیا انتخاب کردم ولی گفتن فقط مردها اجازه انتخاب این رشته رو دارند .با این کارشون یه جغرافیادان زبده در آینده رو از دست دادند
فقط جغرافیا نیست که برای خیلی از رشته ها کار نیست
نه اینکه بقیه رشته ها همه بازار کار دارن. تحصیل و دانشگاه و کار شده فقط برای کسانی که سهمیه دارن جوانهای عادی هم سر از کمپ پناهندگان یا کمپ ترک اعتیاد در میارن
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: VOA Farsi صدای آمریکا - 🏆 17. / 51 ادامه مطلب »
منبع: VOA Farsi صدای آمریکا - 🏆 17. / 51 ادامه مطلب »
منبع: VOA Farsi صدای آمریکا - 🏆 17. / 51 ادامه مطلب »
منبع: VOA Farsi صدای آمریکا - 🏆 17. / 51 ادامه مطلب »
منبع: dw_persian - 🏆 7. / 63 ادامه مطلب »
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »