جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)عمر رباش معاون وزیر خارجه امارات که امروز به همراه هیئت رسمی امارات وارد فلسطین اشغالی شده است، از وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به خاطر تلاشها برای تقویت همکاری میان دو رژیم تقدیر کرده و گفته است اعتماد کاملی به حمایت غیر مشروط شما برای گشایش سفارتخانه های دو طرف در تل آویو و ابوظبی در نزدیک ترین زمان ممکن داریم.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
عمر رباش معاون وزیر خارجه امارات که امروز به همراه هیئت رسمی امارات وارد فلسطین اشغالی شده است، از وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به خاطر تلاشها برای تقویت همکاری میان دو رژیم تقدیر کرده و گفته است اعتماد کاملی به حمایت غیر مشروط شما برای گشایش سفارتخانه های دو طرف در تل آویو و ابوظبی در نزدیک ترین زمان ممکن داریم.
ادامه مطلب:
Tasnimnews_Fa » من منتظر درخواست الزیبا بودم، چون هر منجلابی پا بگذارید حتما اگر توجه کنید ردی از زیبای خفته میشه پیدا کرد ماشالله به امید روزی که ج.ا دست از خشونت بردارد و صلح منطقه را فرابگیرد دوپینگ ترامپ.
درخواست رسمی امارات برای افتتاح سفارت در تلآویو/ امضای ۴ توافقنامه همکاریوزارت خارجه رژیم صهیونیستی امروز، سهشنبه اعلام کرد، مقامات امارات رسما درخواست افتتاح سفارت خود در سرزمینهای اشغالی را مطرح کردند. همچنین مقامات دو طرف امروز چهار توافقنامه همکاری را در فرودگاه بنگوریون در تلآویو امضا کردند. به ظالمان تکیه نکنیدکه اتش شمارامیگیردویاری نمیشوید.،قران کریم، عکسی که تا ماتحت رژیم را میسوزونه
محسن هاشمی: در انتخابات آتی شورای شهر تهران کاندیدا نمیشوم- اخبار تهران - اخبار اجتماعی تسنیم - Tasnimرئیش شورای شهر تهران درباره حضور یا عدم حضورش در انتخابات آتی شورای شهر تهران در سال آینده گفت: بنایی برای حضور در انتخابات ندارم و این تصمیم قطعی است. کفگیر به ته دیگ خورده،پولی برای اختلاس نیست،؟همه مسئولین نظام دارن بی خیال خدمت صادقانه شده و فلنگ را می بندند، به سلامتی ریاست جمهوری؟
امارات متحده عربی برای افتتاح سفارتخانه در اسرائيل درخواست رسمی کرد
ویديو؛ راهپیمایی در سراسر فرانسه در گرامیداشت یاد معلمی که سر بریده شدشمار زیادی از جمعیت حاضر در میدان جمهوری پاریس یکصدا فریاد زدند «من یک معلم هستم». این حیوانات را بفرستید کشور خودشون اخه برای چی به اینا پناهندگی میدید ازاردوغان یاد بگیرید یک شبه صدوشصت هزارنفر رو دستگیر کرد تندروهارو بیزید بیرون Anywhere Muslims are forget about that place. Islam =💩
تظاهرات در نیویورک علیه حملات ارمنستان به غیرنظامیان در آذربایجان
آمار نگران کننده کرونا در کشور /۳۳۷ فوتی در شبانه روز گذشتهآمار نگرانکننده کرونا در کشور ۳۳۷ فوتی در شبانهروز گذشته *تعداد مبتلایان جدید: ۴۲۵۱ نفر *تعداد فوتشدگان جدید: ۳۳۷ نفر *تعداد کل مبتلایان: ۵۳۴۶۳۱ نفر *تعداد بهبودیافتگانِ ترخیص شده: ۴۳۱۳۶۰ نفر *تعداد فوتشدگان: ۳۰۷۱۲ نفر چشم دولت شما روشن با اون مدیریتتون که فرسنگ ها فاصله داره با ادعاتون اگر دستگاه سلامت خسته و فرسوده شده غمی نیست،سر دستگاه ماله کشی و سرکوب و غارت ،نظام مقدس سلامت؟؟