دختران آزادی با قید وثیقه آزاد شدند

27/05/1398 11:29 ق.ظ

یک منبع آگاه به «ایران وایر» گفته است که هر شش دختری که توسط اطلاعات سپاه بازداشت شده بودند، بعد از ظهر شنبه به قید وثیقه آزاد شدند.دلیل بازداشت این دختران، تلاش برای باز کردن درهای ورزشگاه‌های ایران به روی زنان اعلام شده بود. اخبار_ایران دختران_آزادی

همچنین «تارا سپهری‌فر»، پژوهشگر بخش ایران در دیدبان حقوق بشر، در پیامی توئیتری نوشته است که «فروغ علایی»، «زهرا خوش‌نواز»، «لیلی ملکی» و «هدیه مروستی» عصر شنبه با قرار وثیقه از زندان قرچک ورامین...

همچنین «تارا سپهری‌فر»، پژوهشگر بخش ایران در دیدبان حقوق بشر، در پیامی توئیتری نوشته است که «فروغ علایی»، «زهرا خوش‌نواز»، «لیلی ملکی» و «هدیه مروستی» عصر شنبه با قرار وثیقه از زندان قرچک ورامین آزاد شده‌اند.

براساس شنیده‌ها، تعداد بازداشت شده‌ها شش نفر بود که همگی فعلا آزاد شده‌اند. دلیل بازداشت این دختران، تلاش برای باز کردن درهای ورزشگاه‌های ایران به روی زنان اعلام شده بود. فدراسیون فوتبال ایران در آستانه آغاز رقابت‌های لیگ برتر فوتبال، تلاش کرد با ایجاد ارعاب برای دخترانی که پیش‌قراول‌های ورود به ورزشگاه‌های ایران هستند از خطرات احتمالی تعلیق توسط فدراسیون جهانی فوتبال بکاهد.

پس از دستور فدراسیون جهانی فوتبال مبنی بر باز شدن درهای تمامی ورزشگاه‌‌های ایران به روی زنان، موجی از مقاومت‌ها در بستر حاکمیت ایران شکل گرفت.

ادامه مطلب:
iranwire »

دیده بان حقوق بشر خواستار آزادی فوری «دختران آزادی» شددیده بان حقوق بشر با اشاره به نقض آشکار حقوق مندرج در فیفا و اصول حقوق بشری، از دولت ایران خواست ایران باید فوراً و بدون قید و شرط ، زنان بازداشت شده را آزاد کرده و ممنوعیت تبعیض آمیز حضور زنان در ورز

'دختران آزادی' و عکاس آنها بازداشت شدندفروغ_علایی چند ماه پیش برای عکس‌هایش از ورود تماشاچیان زن به ورزشگاه_آزادی برنده جایزه معتبر ورلدپرس فوتو شد. وبسایت ایران‌وایر گزارش کرده که علاوه بر فروغ علایی چند تماشاچی زن هم که برای ورود به ورزشگاه خود را به شکل مردان درآوردند زندانی‌ شده‌اند.

'دختران آزادی' دستگیر شده‌اند | DW | 16.08.2019شبکه‌های اجتماعی و منابع غیررسمی از دستگیری چند نفر از فعالان حق ورود زنان به ورزشگاه‌ها خبر می‌دهند فدراسیون فوتبال هرگونه ارتباط با بازداشت‌های احتمالی را رد می‌کند. عکاس روزنامه 'دنیای اقتصاد' در میان بازداشتی‌هاست.

با نصب سامانه هوشمند دیگر تماشاگر پشت در نمی‌ماند/ طبقه دوم ورزشگاه آزادی هنوز آماده نیستمدیر سامانه هوشمند ورودی ورزشگاه‌ها: با نصب سامانه هوشمند دیگر تماشاگر پشت در نمی‌ماند و بازار سیاه بلیت فروشی نخواهیم داشت درباره حضور زنان در ورزشگاه آزادی صحبت‌هایی شده و حتی ورودی مجزا هم طراحی شده، اما تصمیم گیری در مورد حضور آنها به عهده ما نیست

ساخت مدرسه ویژه برای کودکان بازمانده از تحصیل/ شناسایی دختران ترک تحصیلی در مناطق مرزیمعاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده درباره برنامه های معاونت زنان در رسیدگی به آموزش کودکان بازمانده از تحصیل در مناطق محروم گفت: شناسایی این کودکان، توجیه خانواده برای ضرورت حضور آنها در کلاس درس و همچنین ایجاد مدارس برای کودکان بازمانده از تحصیل از جمله اهداف ماست.

درخواست سازمان ملل برای آزادی سه فعال زن بازداشت شده در ایراندرخواست کارشناسان حقوق بشر سازمان ملل متحد برای آزادی این سه زندانی معترض به حجاب اجباری در حالی صورت می گیرد که بر اساس آخرین گزارش ها موج دستگیری فعالان حقوق زنان طی هفته های گذشته در ایران شدت گرفته است.