دبیر ستاد حقوق‌بشر قوه‌قضاییه ایران: بازداشت حمید نوری تله‌گذاری بود

22/12/1400 12:01:00 ب.ظ

ادعای تله‌گذاری برای بازداشت حمید نوری از سوی کاظم_غریب‌آبادی درحالی مطرح می‌شود که جمهوری اسلامی طی سال‌های گذشته افرادی همچون روح‌الله زم و جمشید شارمهد همگی از مخالفان و منتقدان خود را از کشورهای مختلف ربوده و به ایران منتقل کرده. دادخواهی کشتار۶۷

خبرگزاری مهر روز یکشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ با انتشار مشروح اظهارات کاظم غریب‌آبادی به نقل از او نوشته است که حمید نوری را «به بهانه حل و فصل اختلاف خانوادگی دخترخوانده» خود به سوئد کشاندند.

اوهمچنین مدعی شده است که حمید نوری «بارها مورد ضرب و شتم و شکنجه ماموران سوئدی قرار گرفت» و « در حضور ماموران زن نیز لباس‌های وی را بطور کامل از تنش درآوردند.»

این اظهارات در حالی در رسانه‌های ایران منتشر شده است که حمید نوری دو نوبت فرصت دفاع از خود داشته و در هیچ‌یک از جلسات دادگاه به چنین مسایلی اشاره نکرده است. ادعای تله‌گذاری برای بازداشت حمید نوری از سوی دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه درحالی مطرح می‌شود که جمهوری اسلامی طی سال‌های گذشته افرادی همچون روح‌الله زم، حبیب اسیود و جمشید شارمهد همگی از مخالفان و منتقدان خود را از کشورهای مختلف ربوده و به ایران منتقل کرده است.

غریب آبادی با اشاره به اقامت حبیب اسیود در کشور سوئد گفته است این کشور «به مرکزی برای هدایت اقدامات تروریستی علیه ایران تبدیل شده است.» فرج الله کعب ملقب به حبیب اسیود از رهبران جنبش «‌حرکت النضال» در آبان سال ۱۳۹۹ توسط سرویس امنیتی جمهوری اسلامی در استانبول ترکیه ربوده و به ایران انتقال داده شد. headtopics.com

ادامه مطلب:
ایران وایر »

حقوق بشر برای سال آتی هم کماکان اثرگذار است | مصطفی علایی

با توجه به روندی که در سال ۱۴۰۱ در موضوع حقوق بشر طی شد، به نظر می‌رسد این مقوله تأثیراتی جدی بر عرصه سیاست خارجی و دیپلماسی ایران داشته است. در کنار آن، درهم‌تنیدگی حقوق بشر با حوزه سیاسی، دیپلماتیک و حتی امنیتی سبب شد برخی این اعتقاد را پیدا کنند که مبحث حقوق بشر در قبال ایران یک ماهیت سیاست‌زده و امنیت‌زده پیدا کند. بر همین اساس، موضوع حقوق بشر در سال گذشته بر دو محور دیگر یعنی جنگ اوکراین و بحث پهپاد و نیز وضعیت پرونده هسته‌ای و اختلاف‌های پادمانی، سایه انداخت و این مقوله (حقوق‌بشر) به یک ضلع و پارامتر سوم برای فشار بر ایران تبدیل شد. اگر‌چه در ادوار مختلف همواره حقوق بشر مورد تأکید همه کشورها بوده است، اما چه شد که سال گذشته حساسیت‌ها در‌این‌باره بیشتر شد؟محور گفت‌وگوی «شرق» با مصطفی اعلایی، سفیر اسبق ایران در ونزوئلا، دیپلمات سابق ایران در نمایندگی‌های ایران در سازمان ملل قرار گرفت. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

بازداشت چندین فعال مدنی در ایران در کمتر از دو روز | DW | 12.03.2022دو فعال کارگری که در مراسمی در کرج بازداشت شده بودند، برای اجرای احکام حبس خود روانه زندان شدند. در شهریار هم یک زندانی سیاسی پیشین بار دیگر بازداشت شد. از یزد نیز خبر می‌رسد که یک فعال حوزه زنان، دستگیر شده است.

از بیابان افغانستان تا دیوار مرزی ایران؛ راه دشوار فرار از مرگ و فقراین روزها آمار متقاضیان خروج از افغانستان به سوی ایران در شهر مرزی زرنج، واقع در جنوب غربی افغانستان به راحتی به پنج تا ۶ هزار نفر در روز می‌رسد. یعنی ۴ برابر پیش از به قدرت رسیدن طالبان.

دو متهم ترور به ایران بازگشتند؛ سوئد یک حمید نوری دیگر نمی‌خواست

مرزبانی جمهوری آذربایجان از بازداشت «سه قاچاقچی ایرانی» خبر دادمرزبانی جمهوری آذربایجان از بازداشت سه شهروند ایرانی با ۶۳ کیلوگرم مواد مخدر از جمله ۳۵ کیلوگرم هروئین در منطقه هورادیز، نزدیک به منطقه جبرائیل قره‌باغ کوهستانی، خبر داده... اینجا مردم آذربایجان ایران میشن قاچاقچی ایرانی؛ ولی توله گرگ های تجزیه طلب پانترک میشن فعالان مدنی ترک حروم زادگی تو ذات شما رسانه هاست!

موج تازه بازداشت فعالان مدنی و دانشجویی در ایران

آمار رسمی کرونا در ایران؛ هشدار درباره «پیک هفتم» پس از تعطیلات نوروزبا وجود احتمال پایان «پیک ششم» کرونا در ایران، یک اپیدمیولوژیست درباره شکل‌گیری «پیک هفتم» در هفته‌های پس از پایان تعطیلات نوروز هشدار داد.