خندیدن برای ۱۱ روز در کره شمالی ممنوع شد!

27/09/1400 02:02:00 ب.ظ

خندیدن برای ۱۱ روز در کره شمالی ممنوع شد! رهبر کره شمالی در حالی به مناسبت مراسم دهمین سالگرد مرگ پدرش، بارانی چرمی مشکی رنگش را پوشید که خندیدن برای مردم این کشور برای یک دوره عزاداری ۱۱ روزه ممنوع شد!

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی در حالی به مناسبت مراسم دهمین سالگرد مرگ پدرش، بارانی چرمی مشکی رنگش را پوشید که خندیدن برای مردم این کشور برای یک دوره عزاداری ۱۱ روزه ممنوع شد! کیم جونگ ایل به مدت ۱۷ سال از سال ۱۹۹۴ تا زمان مرگش در دسامبر ۲۰۱۱ بر کره شمالی حکومت کرده و قدرت را به پسرش کیم جونگ اون واگذار کرد.

بر اساس تصاویر منتشر شده، کیم جونگ اون با بارانی چرمی مشکی رنگ معروف خود در مراسم روز جمعه در کاخ خورشید کومسوسان، مقبره کیم جونگ ایل و پدربزرگش کیم ایل سونگ - بنیانگذار کره شمالی - شرکت کرد. از سال ۱۹۴۸ تاکنون سه نسل از رهبران متعلق به خاندان کیم بر این کشور حکومت کرده‌اند. در کره شمالی به مردم از بدو تولد آموزش داده می‌شود که کیم ایل سونگ و کیم جونگ ایل را تکریم کنند و همه بزرگسالان نشان‌هایی حامل تصاویر یک یا هر دوی آنها را همراه دارند.

به مناسبت دهمین سالگرد درگذشت کیم جونگ ایل، خندیدن یا نوشیدن مشروبات در کره شمالی به مدت ۱۱ روز ممنوع شد و مقامات دولتی به مردم دستور داده‌اند تا زمانی که کره شمالی مراسم عزاداری برای سالگرد درگذشت او را برگزار می‌کند، هیچ نشانه‌ای از خوشحالی نشان ندهند.

در فیلمی که توسط کانال KCTV پخش شد، کیم جونگ اون در حال تعظیم در مقابل پرتره بزرگ پدرش، ایستاده روی سکویی مشرف به هزاران نفر از حاضران در محوطه کاخ دیده می‌شود. پرچم‌ها در این روز سرد به حالت نیمه افراشته در آمدند.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »
Loading news...
Failed to load news.

اگه من اونجا بودم سریعا اعدام میشدم بفرما ، کجا ما شدیم شبیه کره شمالی ؟ هنوز مونده ، شب دراز است و قلندر بیدار محرم گرفتن مقام عظماشون هم از ترس دژمن خندیدن رو ممنوع کرد تا مردم گروگان گرفته شده بیشتر در ولایت اون ذوب بشن خلاصه که آدم وقتی این دیکتاتورهای کاریکاتوری رو میبینه خندش میگیره چون اونا هنوز به غول مرحله آخر که یه عمامه رو سرشه نرسیدن💩

رهبر شما هم از کیم جون کمی ندارد جمهوری اسلامی دو کل سال رو قدقن کرده شبیه جمهوری اسلامیه در نوجوانی بخاطر یک نوار موسیقی از کمیته کتک خوردم ریدم توی ایدولوژی شما با چپولهای کره شمالی سگ زرد برادر شغاله اسلامیه.

گفت‌وگو با آریانا فرشاد؛ ۱۷ سال تلاش برای ساختن مستند «در جستجوی مولانا»آریانا فرشاد نویسنده، کارگردان، و تهیه‌کننده ایرانی آمریکایی که با آثار مستند خود درباره عرفان و معنویت شناخته می‌شود، پس از سال‌ها تلاش، سرانجام تولید فیلم مستندی درباره مولانا را به پایان رساند. این مستند «در جستجوی مولانا، طلب جانم آرزوست» نام دارد و در کشورهای ایران، ترکیه، افغانستان، و...

کارگران در صفِ آخرِ مزد و حقوق/ برای معلمان خوشحالیم اما...تعارف نداریم کارگران «نتوانسته اند» صاحبان قدرت را مجاب کنند که از آن‌ها حمایت شود؛ نمایندگان مجلس که پیگیر مسائل کارمندان از جمله تصویب رتبه‌بندی معلمان بوده اند، پیگیر معیشت فوق بحرانی کارگران نبوده‌اند و نیستند.

تجهیزات واکسن در چمدان دیپلماتیک سفیر؛ سخنان مخبر چه پیامدی برای ایران دارد؟بو گده نیه بو قدر مسخره یالانلار دانیشیر؟!!!

لایحه بودجه 1401 فوق‌العاده انقباضی است/ جایگزین‌های لازم برای مشکلات مردم در لایحه در نظر گرفته نشده است/ لایحه در مجلس تغییرات زیادی خواهد داشتاحمد علیرضابیگی، نماینده مجلس، در گفت‌وگو با «اعتمادآنلاین»: لایحه بودجه 1401 فوق‌العاده انقباضی است. جایگزین‌های لازم برای مشکلات مردم در لایحه در نظر گرفته نشده است. لایحه در مجلس تغییرات زیادی خواهد داشت.

بلیط با طعم ماریجوانا؛ راه حل متروی آلمان برای کاهش «استرس» مسافراناین بلیط ۲۴ ساعت اعتبار دارد و درآن تنها از سه قطره روغن شاهدانه استفاده شده و بعد از انقضای تاریخ بلیط می توان آن را مصرف کرد. به گفته بی وی جی بر خلاف «گل های گیاه شاهدانه» که حاوی موارد روانگردان هستند این بلیطها کاملا «بی ضرر برای سلامتی» و کاملا« قانونی» هستند. شب آخر در زندان خواب دیدم : دارم سیگاری حشیش میکشم و میام سمت میدان غلامرضا تختی ، در میدان زندانیها منتظر بودن ، بمحض ورودم به جمعیت شورش بپا شد و زندانیها بال و پر گرفتن و آزاد شدن فردا صبحش خوابم رو برای همبندیها تعریف کردم و ظهر همان روز آزاد شدم فردا سالگرد آزادیم هست 💚

احمدرضا حائری برای ارایه آخرین دفاعیات به دادسرا احضار شد