خشونتی که مهاجرت کرد؛ محاکمه یک مرد ایرانی در برلین

27/10/1400 09:15:00 ب.ظ

چرا مردان ایرانی مقیم کشورهای غربی با وجود حمایت‌های قانونی از زنان در این کشورها دست به خشونت علیه آن‌ها می‌زنند؟ «ایران‌وایر» در این گزارش در گفت‌وگو با «لیلا علی‌کرمی» و «شقایق نوروزی» تلاش دارد به این سوال پاسخ دهد. اطلاع_رسانی گزارش رقیه رضایی👇

» هم زن جوان دیگری بود که صرفا به‌ خاطر ترک کردن خانه پدری، آن‌ هم به‌ دلیل خشونت‌های مردان...

» هم زن جوان دیگری بود که صرفا به‌ خاطر ترک کردن خانه پدری، آن‌ هم به‌ دلیل خشونت‌های مردان خانواده‌اش و فعالیت برای پایان دادن به خشونت علیه زنان در سوئد، توسط پدرش، «رحمی شاهین‌دال» به قتل رسید. آیا خشونت علیه زنان منحصر به جغرافیای خاورمیانه است؟

به باور «لیلا علی‌کرمی»، حقوق‌دان و وکیل حقوق‌بشر، خشونت علیه زنان امری جهانی است که در همه کشورها وجود دارد اما در بیشتر کشورهای توسعه‌یافته، این خشونت به واسطه فرهنگ‌سازی، وضع قوانین مناسب برای حمایت از قربانی و تعقیب و مجازات خشونت‌گران، تا حد زیادی مهار شده است.

این فعال حقوق‌بشر وضعیت را در کشورهای توسعه‌نیافته متفاوت می‌داند و به «ایران‌وایر» می‌گوید: «در این کشورها به ندرت در مبارزه با خشونت علیه زنان فرهنگ‌سازی شده است. قوانین کار آمد برای مجازات مرتکب خشونت پیش‌بینی نشده‌اند یا در صورت وجود مجازات‌های قانونی، سیستم‌های قضایی به‌طور شایسته عمل نمی‌کنند و راه را برای فرار مرتکب خشونت از مجازات باز می‌گذارند.» headtopics.

ادامه مطلب:
ایران وایر »

خوانده‌ها و ناخوانده‌ها| بهاءالدین خرمشاهی

اثرگذارترین کتاب‌ها بدون هیچ تعارف و تعصب مذهبی، اول از همه قرآن بر ذهن و زبان نوجوانانه‌ام -که همین‌جور خامی‌اش هم کمتر می‌شد- اثر گذاشت. البته لذت بردن از قرآن مثل حافظ نیاز به انس و مداومت مطالعه و به تعبیر ساده‌تر تا سال‌ها بستگی به خواندن هر روزه دارد، ولو روزی یک یا دو صفحه باشد. دوم اینکه حتی خود جوانان عرب یا عرب‌زبان هم که قرآن به زبان مادری‌شان است - بر وفق سؤالی از یک دانشجوی دوره دکتری تاریخ که لبنانی بود و در ایران درس می‌خواند- فقط کمی وضعشان یعنی فهم اولیه‌شان از قرآن از ما بهتر است. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

پایان گروگان‌گیری در یک کنیسه در تگزاس آمریکا با کشته شدن مهاجمرسانه‌های آمریکایی می‌گویند مهاجم خواستار آزادی عفیفه صدیقی، دانشمند پاکستانی زندانی به جرم تروریسم در ایالات متحده بوده است. چیزی برای گفتن نمیمونه🤣

وقوع دو انفجار در بغداد، همزمان با حضور فرمانده نیروی قدس سپاه در عراق🔺 وقوع دو انفجار در بغداد، همزمان با حضور فرمانده نیروی قدس سپاه در عراق ▪️پس از برگزاری اولین جلسە مجلس عراق و انتخاب هیات رئیسە آن در یکشنبە گذشتە، تنش و نا آرامی‌ها در بغداد افزایش یافت. بزار پولهای بلوکه شده بدست ایران برسه اتش جنگ ازلبنان تایمنو حتی امریکای لاتین روشن میشه آمریکای جنایتکار و تروریست هر جا پا گذاشت جز بدبختی و ناامنی و کشتار برای مردم آنجا چیزی به ارمغان نیاورد به امروز افغانستان نگاه کنید به عراق و سوریه و یمن و لیبی و میانمار و... ولی هیمنه پوشالی آمریکا ۴۳ سال‌ است که توسط جمهوری اسلامی ایران شکسته شده و این برایشان درد دارد

اظهارات مقامات ایران درباره صدای مهیب شب گذشته در غرب این کشوراظهارات مقامات ایران درباره صدای مهیب شب گذشته در غرب این کشور ارتش ایران درباره صدای مهیبی که شب گذشته در چند شهر غرب این کشور شنیده شد، اعلام کرد که رزمایشی انجام نداده و مقام وزارت کشور نیز مدعی شد صدا ناشی از رعد و برق بوده است. چند پايگاه رو اومدن زدن صداشون رو در نميارن.

یک منبع ایرانی از «سرعت گرفتن پیشرفت‌» در مذاکرات هسته‌ای وین خبر داددر این گزارش آمده است که برای حل مشکلات و «تبدیل اصول توافق شده به کلمات و درج آن در سند»، طرفین باید «با ابتکارات و اختیارات بیشتری برای عبور از این مرحله در مذاکرات حاضر شوند».

سه دیپلمات ایرانی در 'جده' مستقر شدندسه دیپلمات ایرانی در 'جده' مستقر شدند با اعزام سه دیپلمات ایرانی، نمایندگی ایران نزد سازمان همکاری اسلامی فعالیت مجدد خود در جده را پس از ۶ سال وقفه از سرمی‌گیرد.

تخریبِ اُمید مردم در ساخت ۴ میلیون مسکن/ نتوانستند یک سامانه را با موفقیت اجرایی کنندمدیر آزمایشگاه توسعه دولت الکترونیک گفت: «یکی از مهم‌ترین وعده‌های دولت یعنی ساخت ۴ میلیون مسکن برای کم درآمدها برعهده افرادی است که نتوانستند سامانه ملی املاک و اسکان را با موفقیت اجرایی کنند و اعتماد و امید مردم را تخریب کردند.»