خبر روس‌ها برای تولید انبوه واکسن 'کووید-۱۹'

31/04/1399 01:39 ب.ظ

خبر روس‌ها برای تولید انبوه واکسن 'کووید-۱۹' روسیه امیدوار است آزمایش‌های واکسن کووید-۱۹ را در ماه اوت تکمیل و با همکاران خارجی خود، تا آخر سال جاری میلادی ۲۰۰ میلیون دوز از واکسن را تهیه کند.

روسیه امیدوار است آزمایش‌های واکسن کووید-19 را در ماه اوت تکمیل و با همکاران خارجی خود، تا آخر سال جاری میلادی ۲۰۰ میلیون دوز از واکسن را تهیه کند. هم‌اکنون صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه که حدود ۱۰ میلیارد دلار بودجه را مدیریت می‌کند، در چندین پروژه واکسن کرونا، در حال همکاری با موسسات تحقیقاتی دولتی است.

رئیس این صندوق گفت که امیدوار است این پروژه در ماه آتی اجازه آغاز تولید واکسن کروناویروس را دریافت کند.

چرا که هفته گذشته، اولین فاز آزمایش یک واکسن کرونا این کشور به اتمام رسید و روسیه در نظر دارد هرچه سریع‌تر تولید انبوه را آغاز کند. روس‌ها معتقدند که تولید انبوه این واکسن می‌تواند آغاز موج دوم احتمالی واکسن را متوقف کند.

وی ادامه داد، روسیه خود می‌تواند تا پایان سال جاری در موقعیتی باشد که ۳۰ میلیون دوز از واکسن کرونا را تولید کند و در همکاری با کشورهای دیگر این تعداد را به ۲۰۰ میلیون دوز برساند. هم‌اکنون موسسه تحقیقات علمی اپیدمولوژی و میکروبیولوژی "گامالیا"(Gamaleya) روسیه در حال انجام آزمایش واکسن روی داوطلبان نظامی و غیرنظامی است. headtopics.com

فاز دوم این آزمایش هم در تاریخ ۳ اوت سال جاری به پایان خواهد رسید.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

نتایج اولیه واکسن طراحی شده توسط دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد این واکسن ایمن و مؤثر است🔺نتایج اولیه واکسن طراحی شده توسط دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد این واکسن ایمن و مؤثر است ⚡️نتایج نخستین آزمایش‌ بالینی واکسنی که دانشگاه آکسفورد ساخته است نشان داد که این واکسن واکنش سیستم ایمنی بدن را برای مقابله با ویروس_کرونا برمی‌انگیزد.

'واکسن آکسفورد' سیستم ایمنی بدن را در مقابل کرونا فعال می‌کند | DW | 20.07.2020در سراسر جهان دانشمندان در تلاش ساخت واکسن کرونا هستند. اکنون پژوهشگران دانشگاه آکسفورد با انتشار نتایج اولیه کارآزمایی بالینی اعلام کرده‌اند که واکسن تولیدی‌شان سیستم ایمنی را برای مقابله با کرونا تربیت و فعال می‌کند.

وزارت دفاع روسیه از آماده بودن واکسن کرونا خبر داد- اخبار بین الملل - اخبار تسنیم - Tasnimواکسن روسی کرونا آماده شد معاون وزیر دفاع روسیه از پایان ارزیابی‌های نهایی و آماده بودن واکسن تولیده شده در این کشور علیه ویروس کرونا خبر داد و یادآور شد که تمامی داوطلبان واکسیناسیون، در برابر این عفونت مصونیت پیدا کرده‌اند

واکسن کرونای دانشگاه 'آکسفورد' سیستم ایمنی را تربیت می‌کندواکسن کرونای دانشگاه 'آکسفورد' بی‌خطر است و می‌تواند سیستم ایمنی را برای مقابله با این ویروس تربیت کند. تزریق این واکسن به ۱۰۷۷ نفر باعث تولید پادتن و افرایش گویجه‌های سفید برای مقابله با ویروس کرونا شده است.

بریتانیا از دخالت روسیه در حمله سایبری به نتیجه تحقیقات واکسن کرونا «مطمئن» استبریتانیا، آمریکا و کانادا روز پنجشنبه گروهی از هکرهای روس را به حمله سایبری به سازمان‌های بریتانیایی، آمریکایی و کانادایی در راستای تلاش برای سرقت نتیجه تحقیقات درباره واکسن ویروس جدید کرونا متهم کرده بودند.

نوزاد پیش‌رس از کووید ۱۹ نجات یافتنام پسر کوچولو خورخه است. خورخه در هفته بیست و سوم بارداری مادرش با وزن ۵۴۲ گرم به دنیا آمد.

به گزارش ایسنا به نقل از لایومینت، رئیس صندوق ثروت ملی روسیه اعلام کرد که این کشور در نظر دارد با همکاری کشورهای دیگر، تا پایان سال جاری ۲۰۰ میلیون دوز از واکسن کرونا را به تولید برساند.

هم‌اکنون صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه که حدود ۱۰ میلیارد دلار بودجه را مدیریت می‌کند، در چندین پروژه واکسن کرونا، در حال همکاری با موسسات تحقیقاتی دولتی است.

رئیس این صندوق گفت که امیدوار است این پروژه در ماه آتی اجازه آغاز تولید واکسن کروناویروس را دریافت کند.

چرا که هفته گذشته، اولین فاز آزمایش یک واکسن کرونا این کشور به اتمام رسید و روسیه در نظر دارد هرچه سریع‌تر تولید انبوه را آغاز کند.

روس‌ها معتقدند که تولید انبوه این واکسن می‌تواند آغاز موج دوم احتمالی واکسن را متوقف کند.

وی ادامه داد، روسیه خود می‌تواند تا پایان سال جاری در موقعیتی باشد که ۳۰ میلیون دوز از واکسن کرونا را تولید کند و در همکاری با کشورهای دیگر این تعداد را به ۲۰۰ میلیون دوز برساند.

هم‌اکنون موسسه تحقیقات علمی اپیدمولوژی و میکروبیولوژی "گامالیا"(Gamaleya) روسیه در حال انجام آزمایش واکسن روی داوطلبان نظامی و غیرنظامی است.

فاز دوم این آزمایش هم در تاریخ ۳ اوت سال جاری به پایان خواهد رسید.

پس از آن، فاز سوم آزمایش در روسیه و چندین کشور آغاز خواهد شد که احتمالا ترکیه، امارات و کشورهای دیگر نیز در آزمایش شرکت کنند.