حملۀ پهپاد آمریکا به «وزیر تنگی» با وجود «نامۀ» تضمین امنیت کارگران

29/06/1398 07:17 ب.ظ

حملۀ پهپاد آمریکا به «وزیر تنگی» با وجود «نامۀ» درخواست تضمین امنیت کارگران روی داد

دوازده روز قبل از آغاز فصل برداشت آجیل کاج در افغانستان یعنی در ۷ سپتامبر، والی ولایت ننگرهار در شرق افغانستان نامه‌ای از بزرگان روستایی در منطقه «وزیر تنگی» دریافت می‌کند.در این نامه نوشته شده بود که کشاورزان قصد دارند در فصل برداشت، ۲۰۰ کارگر و کودک را به کار بگیرند و بر این اساس از مقامات ولایت می‌خواهند که از این کارگران در قبال درگیری‌هایی که در منطقه میان نیروهای دولت مرکزی افغانستان و گروه‌های اسلامگرای افراطی در جریان است، محافظت کنند.

در این نامه نوشته شده بود که کشاورزان قصد دارند در فصل برداشت، ۲۰۰ کارگر و کودک را به کار بگیرند و بر این اساس از مقامات ولایت می‌خواهند که از این کارگران در قبال درگیری‌هایی که در منطقه میان نیروهای دولت مرکزی افغانستان و گروه‌های اسلامگرای افراطی در جریان است، محافظت کنند.

اما با وجود فرستاده شدن چنین نامه‌ای، روز چهارشنبه ۱۹ سپتامبر تنها ساعاتی پس از آنکه کشاورزان، کارگران و کودکان کار روزانۀ خود را در جنگل‌های منطقه به پایان رساندند و در نزدیکی چادرهایشان آتش روشن کردند، یک پهپاد آمریکایی به محل استراحت آنها حمله کرد و ۳۰ غیرنظامی را کشت و ۴۰ تن دیگر را زخمی کرد.

این خبر ساکنان محلی را در شوک فرو برد و خشم آنها را از آنکه با وجود فرستادن چنین نامه‌ای و دریافت تضمین‌های امنیتی، این حمله رخ داده است برانگیخت. اکرم سلطان، یکی از بازماندگان این حمله که توانسته بود با شماری از کودکان از محل حادثه بگریزد، می‌گوید: «ما دور آتش کوچکی نشسته بودیم و دربارۀ وضعیت امنیتی در روستایمان صحبت می‌کردیم که ناگهان همه چیز تغییر کرد. آنها همه جا را ویران کردند.» headtopics.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

آنقدر قدرتمند شده‌ایم که دشمنان مجبورند هر حادثه‌ای را به دروغ به ما نسبت دهندفرمانده کل سپاه با بیان اینکه هراسی از دشمنان بزرگ و کوچک نداریم و از این نگرانی ها عبور کرده ایم ، اظهار کرد: امروز آنقدر قدرتمند شده ایم که دشمنان ما مجبورند هر حادثه ای که اتفاق می‌افتد را به دروغ هم که شده، به ما نسبت دهند. جواب تو یکی‌هست زترشک اما: این شیخ دیوانه و بیسواد جماران، بعد از غارت‌کشور حالا داره خاک و خانه‌های این سرزمین رو با جنگ به تلی از آوار تبدیل میکند و هزاران سال ایران را به عقب میکشد، باید بعد از تف باران او توسط مردم، اورا با چپیه گردنش روی درخت مقابل طویله رهبریش آویزان کرد

آغاز در تونس پایان در عربستان؛ زین‌العابدین بن‌علی که بود؟پایه های حکومت زین‌العابدین بن علی ابتدا با اعتراض ها به وضعیت معیشتی، نرخ بالای بیکاری و رواج فساد دولتی لرزان شد و سپس با به میان آمدن دیگر مطالبات از جمله آزادی های اجتماعی و نیز حق انتخاب نظامی متبنی بر رای مردم فرو ریخت.

کنایه توئیتری ظریف به پمپئو در واکنش به کارشکنی آمریکا برای صدور ویزای هیئت ایرانیوزیر امور خارجه آمریکا در کنایه‌ای به وزیر امور خارجه گفت که عادات قدیمی به وضوح سخت می‌میرند.

هشدار دوباره فیفا به ایران: به زنان باید اجازه حضور در ورزشگاه داده شودرئیس فدراسیون بین المللی فوتبال تاکید کرد که این نهاد انتظار دارد ایران از بازی‌های آینده تیم ملی که در ماه اکتبر در خانه برگزار می‌شود به زنان اجازه دهد در ورزشگاه ها حضور پیدا کنند. وگرنه پول ما رو بدید ساکت شیم بریم... از همه طرف به اين نظام نكبت فشار وارد ميشود.

ادعای سفیر عربستان در آلمان؛ احتمال اقدام نظامی در برابر حمله به آرامکوادعای سفیر عربستان در آلمان: تمام گزینه‌ها روی میز است اما باید به درستی درباره آن بحث و رایزنی شود همچنان در حال بررسی این هستیم که موشک‌ها از کجا به آرامکو شلیک شدند ایران آنها را ساخته است؛ بنابراین، موشک‌ها تنها می‌توانستند با کمک ایران شلیک شده باشند تمام بمب هاي عربستان هم ساخت امريكا وانگليس چه ربطي داره موشك هاي يمن و پياده ها شايد ساخت ايران باشه باز چه ربطي داره خبرگزاری گرامی تصویر این خبر شما مربوط به سفیر عربستان در انگلیس است نه آلمان ( عکس سمت راست سفیر عربستان در آلمان )

پمپیو در جده سعودی: ردپای آیت‌الله‌ها در حمله به آرامکو مشاهده می‌شودمایک پمپئو وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا که روز چهارشنبه 18 سپتامبر 2019 برای مشارکت در جمهوری اسلامی عامل بی ثباتی و خشونت در خاورمیانه است و باید تنبیه شود کاملا موافق هستم، چقدر خوب گفته ' رد پای آیت الله ها(نشانه های خدا) در آرامکو مشاهده میشود' یه جوری رده که ابرهه نخورده بود و هنوز نتونستن بفهمن از کجا خوردن

دوازده روز قبل از آغاز فصل برداشت آجیل کاج در افغانستان یعنی در ۷ سپتامبر، والی ولایت ننگرهار در شرق افغانستان نامه‌ای از بزرگان روستایی در منطقه «وزیر تنگی» دریافت می‌کند.

در این نامه نوشته شده بود که کشاورزان قصد دارند در فصل برداشت، ۲۰۰ کارگر و کودک را به کار بگیرند و بر این اساس از مقامات ولایت می‌خواهند که از این کارگران در قبال درگیری‌هایی که در منطقه میان نیروهای دولت مرکزی افغانستان و گروه‌های اسلامگرای افراطی در جریان است، محافظت کنند.

اما با وجود فرستاده شدن چنین نامه‌ای، روز چهارشنبه ۱۹ سپتامبر تنها ساعاتی پس از آنکه کشاورزان، کارگران و کودکان کار روزانۀ خود را در جنگل‌های منطقه به پایان رساندند و در نزدیکی چادرهایشان آتش روشن کردند، یک پهپاد آمریکایی به محل استراحت آنها حمله کرد و ۳۰ غیرنظامی را کشت و ۴۰ تن دیگر را زخمی کرد.

این خبر ساکنان محلی را در شوک فرو برد و خشم آنها را از آنکه با وجود فرستادن چنین نامه‌ای و دریافت تضمین‌های امنیتی، این حمله رخ داده است برانگیخت.

اکرم سلطان، یکی از بازماندگان این حمله که توانسته بود با شماری از کودکان از محل حادثه بگریزد، می‌گوید: «ما دور آتش کوچکی نشسته بودیم و دربارۀ وضعیت امنیتی در روستایمان صحبت می‌کردیم که ناگهان همه چیز تغییر کرد. آنها همه جا را ویران کردند.»

سالانه بیش از ۲۳ هزار تن آجیل کاج در افغانستان تولید می‌شود. این کشور صادرات این محصول به چین را آغاز کرده و انتظار می‌رود که سالانه از محل فروش آنها ۸۰۰ میلیون دلار درآمد داشته باشد.

بزرگان منطقه علاوه بر مکاتبه با والی ننگرهار، با رهبران محلی گروه‌های اسلامگرای افراطی نیز تماس گرفته و از آنها خواسته بودند که در فصل برداشت، امنیت کارگران را در این منطقۀ بشدت مورد مناقشه، حفظ کنند.

سهراب قدری، عضو شورای ولایت ننگرهار می‌گوید: «طرفهای متخاصم رضایت خود را دربارۀ کار کارگران اعلام کرده بودند و به این ترتیب پیمانکاران استخدام کارگران حتی از ولایات همجوار را شروع کرده بودند. در آن منطقه هیچ فعالیت غیرقانونی پیگیری نمی‌شد با این وجود پهپاد آمریکا انسان‌های بیگناه را کشت.»

سخنگوی نیروهای آمریکایی مستقر در افغانستان روز پنج‌شنبه اعلام کرد این حمله با هدف نابودی مخفیگاه‌های نیروهای داعش افغانستان انجام شده بود. او افزود: «تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که شماری از اعضای داعش در میان افرادی بودند که در این حمله هدف قرار گرفته‌اند... با این وجود ما در حال کار با مقامات محلی برای تعیین میزان خسارتهای ناخواسته هستیم.»

او افزود که موضوع فرستادن نامه‌ای از سوی بزرگان روستا برای والی نیز بخشی از تحقیقات در حال انجام است.