حمله تروریستی در تل‌ابیض 3 کشته و 8 زخمی به جا گذاشت

28/08/1398 07:34 ب.ظ

وزارت دفاع ملی ترکیه: گروه تروریستی پ.ک.ک/ی.پ.گ با خمپاره مدرسه‌ای را در روستای جرن تل‌ابیض هدف قرار داد که بر اثر آن 3 غیرنظامی کشته و 8 تن دیگر از جمله چند کودک زخمی شدند

- خبرگزاری آناتولی خبرگزاری آناتولی وزارت دفاع ملی ترکیه: گروه تروریستی پ.ک.ک/ی.پ.گ با خمپاره مدرسه‌ای را در روستای جرن تل‌ابیض هدف قرار داد که بر اثر آن 3 غیرنظامی کشته و 8 تن دیگر از جمله چند کودک زخمی شدند.

خبرگزاری آناتولی وزارت دفاع ملی ترکیه: گروه تروریستی پ.ک.ک/ی.پ.گ با خمپاره مدرسه‌ای را در روستای جرن تل‌ابیض هدف قرار داد که بر اثر آن 3 غیرنظامی کشته و 8 تن دیگر از جمله چند کودک زخمی شدند.

ادامه مطلب:
aa_persian »

اعتراضات در ایران؛ حمله به دفتر نماینده رهبری در یزد و ادامه قطع اینترنتدوشنبه همزمان با چهارمین روز اعتراضات در ایران که ابتدا در واکنش به افزایش قابل توجه قیمت بنزین شروع شد، گفته می شود شبکه اینترنت در این کشور همچنان به طور گسترده دچار خاموشی است. وضعیت در شهرهای مختلف به درستی روشن نیست، هرچند گزارش ها حاکی از ادامه اعتراضات است.

جزئیات حمله تروریستی الباب مشخص شدحمله پ.ک.ک/ی.پ.گ با یک دستگاه خودروی بمبگذاری شده در الباب سوریه از سوی مسئول خودخوانده این گروه تروریستی در منبج طراحی و برنامه ریزی شده است. - خبرگزاری آناتولی

پنج کارگر خارجی در حمله پهپادی امارات طرابلس کشته شدندپنج کارگر خارجی در حمله پهپادی امارات طرابلس کشته شدند

حمله ناموفق اشرار مسلح به منزل و دفتر نماینده ولی فقیه در یزدحمله ناموفق اشرار مسلح به منزل و دفتر نماینده ولی فقیه در یزد تعدادی از اشرار مسلح به سلاح سرد که قصد حمله به منزل و بیت آیت‌الله ناصری یزدی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد را داشتند، دستگیر و چند شرور دیگر متواری شدند.

تظاهرات گسترده یونانی‌ها در سالگرد حمله به دانشگاه پلی‌تکنیک آتندانشجویان شعار می‌دادند: «اعتراض در موزه تاریخ پایان نمی‌یابد»

حمله به ۹ مدرسه دینی و دفتر امامان جمعه در ایران