حمله با چاقو به یک کشیش در فرانسه

04/02/1401 05:10:00 ب.ظ

حمله با چاقو به یک کشیش در فرانسه العربيه_فارسى

منابع امنیتی فرانسه، یکشنبه 24 آوریل، از حمله شخصی با چاقو، به یک کشیش در شهر توریستی نیس در جنوب این کشور خبر دادند.بنا بر این گزارش، در حالی که گروهی از آخرین به روزرسانی: 24 آوریل ,2022: 06:04 شب GST Share آدرس کپی شد منابع امنیتی فرانسه، یکشنبه 24 آوریل، از حمله شخصی با چاقو، به یک کشیش در شهر توریستی نیس در جنوب این کشور خبر دادند.

بنا بر این گزارش، در حالی که گروهی از مسیحیان این شهر «عید پاک» را جشن می‌گرفتند، و شماری از آنها در کلیسای شهر مشغول عبادت بودند، شخصی با ضربات چاقو یک کشیش را از ناحیه سینه به شدت زخمی کرد.

Advertisement جرالد دارونین، وزیر کشور فرانسه در توییتی اعلام کرد، یک کشیش مورد حمله قرار گرفته و زخمی شده است. او افزود که جان این «روحانی» در خطر نیست و پلیس مهاجم را دستگیر کرده است. در همین حال، اریک سیوتی، نماینده شهر نیس گفت، در این هجوم، کشیش چندین ضربه چاقو خورد و یک «راهبه» نیز مجروح شده است.

سیوتی افزود، قبل از انتقال کشیش به بیمارستان با او صحبت کرده و به نظر می‌رسد که روحیه کشیش تحت تأثیر این حمله قرار گرفته است. کریستین استروسی، شهردار نیس نیز در توییتی جداگانه نوشت که مهاجم بیمار روانی بوده است. headtopics.com

فرانسه ایران کشیشان مسیحیان قهرمان مسلمانان قهرمان یهودیان قهرمان این حملات تروریستی وکور ونازیستی ، توسط خامنه‌ای هدایت ودستور داده میشود . تا قدرت خود را حفظ کنند .. او ازخون بی گناهان ارتزاق میکند ...

ادامه مطلب:
العربیه فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

ویدیوها : مسابقه زنان برای بزرگ‌ترین شکم باردار؛ عجیب و جالب یا احمقانه و بی‌مورد؟

ویدیوها : زنان باردار در نیکاراگوئه برای بزرگ‌ترین سایز شکم باهم به رقابت پرداختند. ادامه مطلب >>

حمله موشکی روسیه به بندر اودسا در جنوب اوکراین با ۵ کشته | DW | 23.04.2022به گفته دولت اوکراین در حمله موشکی روسیه به بندر اودسا دست‌کم پنج نفر از جمله یک نوزاد کشته و ۱۸ نفر مجروح شدند. حمله نیروهای روسی به شرق اوکراین به شدت ادامه دارد و تخلیه غیرنظامیان از بندرماریوپل بار دیگر ناکام ماند. چگونه می توان به اوکراین رفت برای جنگ با روسیه متجاوز؟ تو یمن چند کودک با بمب‌های شما کشته شد؟ دولت اوکراین؟!!!!

حمله به پاسگاه ارتش پاکستان در مرز با افغانستان 3 کشته بر جای گذاشتارتش پاکستان اعلام کرد که ستیزه‌جویان با سلاح‌های سنگین در مرز با افغانستان، یک پایگاه نظامی پاکستان را هدف قرار داده که در نتیجه آن، سه سرباز پاکستانی

مرگ محافظ در حمله مسلحانه به خودروی یک فرمانده سپاه در سیستان و بلوچستاندر پی حمله مسلحانه به خودروی حامل یکی از فرماندهان سپاه در سیستان و بلوچستان، محافظ او کشته شد. خداوندا روح محمود آبسالان را قرين رحمت خودت قرار بده إلهي آمين 🤲 یه وقت اسم حمله تروریستی رو نبرین، ها! از نظر شما ریگی هم تروریست نبود!

حمله شهرک‌نشینان یهودی به فلسطینیان در الخلیلشهرک‌نشینان افراطی به فلسطینیان در بخش قدیمی شهر الخلیل کرانه باختری اشغالی حمله کردند. - خبرگزاری آناتولی

دومین حمله انفجاری به مساجد در افغانستان؛ دست کم ۳۳ کشتهحمله به مسجد صوفی‌های اهل سنت در ولایت قندوز افغانستان، منجر به کشته شدن حداقل ۳۳ نفر و زخمی‌شدن ۴۲ نفر شده است.

عذرخواهی فائزه هاشمی در ارتباط با اتهام 'توهین به پیامبر اسلام' - BBC News فارسیفائزه هاشمی‌: این روزها صحبتی تقطیع شده مربوط به سال‌ها پیش مبنی بر شوخی با پیامبر از اینجانب منتشر شده که باعث جریحه‌دار شدن احساسات برخی گردیده است، با توجه به احتمال خطای در بیان، از مؤمنان آزاداندیشی که برداشت توهین‌آمیزی داشته‌اند، پوزش می‌طلبم. باشه گوهی‌که خوردی رو هم‌نزن و ماس‌مالی نکن از رفراندوم حمایت کن 🚩👁 نقش سیاست مداران انگلیسی در قحطی ایران در زمان جنگ جهانی اوّل چه بود؟ ایران قحطی یک‌بار بنده خدا فخرالدین_حجازی که پیش از انقلاب چقدر مؤثر بود، با بیان اینکه حضرت محمد با یکی از همسران خود مسابقه دِو گذاشت، جیک ثانیه از مقام و منصبش خلع و خانه‌نشین شد، عاقبت هم دق‌مرگش کردند. خدا بداد دخت رفسنجانی برسد. فائزه_هاشمی