حمایت پکن از پیشنهاد امنیتی روسیه به آمریکا و ناتو

15/11/1400 04:11:00 ب.ظ

حمایت پکن از پیشنهاد امنیتی روسیه به آمریکا و ناتو

چین از پیشنهادات روسیه برای ارائه تضمین امنیتی توسط آمریکا و ناتو حمایت کرد. - خبرگزاری آناتولی 04.02.

2022 مسکو/خبرگزاری آناتولی کرملین با انتشار بیانیه‌ مشترکی که پس از دیدار ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و شی جین پینگ، همتای چینی وی امضا شده، اعلام کرد که پکن از پیشنهادات مسکو برای ارائه تضمین‌های امنیتی از سوی آمریکا و ناتو حمایت می‌کند.

در این بیانیه با تاکید بر اینکه برخی طرف‌ها از رویکردهای یکجانبه در حل مشکلات بین‌المللی حمایت می‌کنند، اعلام شده است: مراکز مذکور همچنان به سیاست‌های قدرت و مداخله در امور داخلی سایر کشورها ادامه می‌دهند.

بیانیه مذکور با اشاره به اینکه دموکراسی یک ارزش جهانیست، تصریح کرده: مردم حق دارند اشکال و روش‌های اجرای دموکراسی را در پاسخ به ویژگی‌های یک دولت خاص انتخاب کنند و حق تصمیم گیری در مورد دموکراتیک بودن یا نبودن یک کشور تنها بر عهده مردم آن است. headtopics.

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »

تحولات ایران؛ سازمان ملل: سرکوب معترضان ایرانی می‌تواند مصداق جنایت علیه بشریت باشد

آخرین اخبار و گزارش‌ها از رویدادهای ایران در روز دوشنبه ۲۰مارس (۲۹ اسفند) را می‌توانید در این صفحه دنبال کنید. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

چین از درخواست روسیه برای ضمانت‌‌های امنیتی حمایت کرد | DW | 04.02.2022رئيس‌جمهور چین از ولادیمیر پوتین، همتای روسی خود در پکن استقبال و از درخواست او برای دریافت 'ضمانت‌های امنیتی الزام‌آور' حمایت کرد. شی جین‌پینگ گفت، چین در مناقشه روسیه و غرب کنار مسکو خواهد ایستاد. Muhammad Qasim himself doesn't claim to be the Mahdi, But many people are already calling him the Imam Al-Mahdi, merely because his divine dreams are coming true and he has only spoken the truth about his dreams. Watch what this guy had to say

دیدار بنی‌گانتز از مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا؛ اسرائيل و بحرین پیمان امنیتی امضا کردنددیدار بنی‌گانتز از مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا؛ اسرائيل و بحرین پیمان امنیتی امضا کردند وزارت دفاع اسرائیل اعلام کرد چارچوب تفاهم‌نامه از هر گونه همکاری‌‌های در عرصه‌های اطلاعاتی، نظامی، صنعتی و موارد دیگر پشتیبانی می‌کند. ⬇️ بیشتر بخوانید: سَپاه پاسداران تروریست سَخت بدنبال سَلاح اتمی میباشد و بَقای خود را در قُدرت بازدارنده اتمی میداند در نتیجه توپ در زمین دولت ائتلافی بنت و دولت حزب دموکراتی بایدن میباشد زَمان تهدیدات لَفظی رو ب اَتمام است😏 این تفاهمنامه امنیتی خط قرمز اعلامی ایران بود مثلا!

حمایت آمریکا از امارات در جنگ یمن با ناوشکن و جنگنده هوایی | DW | 02.02.2022در جنگ یمن صدها هزار نفر کشته و میلیون‌ها نفر آواره شده‌اند. حال آمریکا قصد دارد در پی حملات موشکی حوثی‌های مورد حمایت ایران با مدرن‌ترین سامانه‌های تسلیحاتی به کمک امارات برود. آمریکا مگه تونست اسراییل رو کمک کنه که حالا بخواد دزدان دریایی اماراتی رو کمک کنه!! کم چرند بگید! مگه تا به حال کمک حال امارات نبوده... یانکی ها سابقه شون خیلی درخشان از وقتی که خواستن پا به عرصه وجود بزارن با قتل وعام بومیان آمریکا شروع شده والان هم ادامه داره خبر جدیدی نیست ... انتظار از این ها نداشته باشین تا امریکا وانگلیس جنایت کار وشرور هست مردم ضعیف وبیسواد مثل افغانستان و امثال یمن عراق وسوریه باید کشتار شوند بدست گروه های تروریستی ساخته این کشورها ویا بدست دولت مزدور وتروریست پروری مثل سعودی وحالا مثل فاحشه خانه چون امارات

بیش از 138 هزار گردشگر خارجی ژانویه امسال از آنتالیا بازدید کردنداستان انتالیای ترکیه طی ماه ژانویه امسال از 138 هزار و 604 گردشگر خارجی میزبانی کرد. - خبرگزاری آناتولی

متا، شرکت مادر فیس‌بوک، ۲۲۰ میلیارد دلار از ارزش خود را از دست داددر پی اعلام درآمدهای سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۱ شرکت «متا» و همچنین کاهش شمار کاربران فیس‌بوک برای اولین بار طی ۱۸ سال گذشته، ارزش هر سهم این شرکت از ۳۲۳ دلار به ۲۳۹ دلار سقوط کرد.

آنتونی بلینکن در دیدار با شماری از فعالان میانمار بر حمایت آمریکا از جنبش دموکراسی‌‌خواهی تاکید کردآنتونی بلینکن وزیر خارجه ایالات متحده به شکل مجازی و از طریق ویدئو کنفرانس با شماری از فعالان دموکراسی‌خواه میانمار دیدار کرد و دیدگاه‌های آن‌ها را در مورد بازگشت دموکراسی در این کشور آسیایی را شنید. ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه ۱۴ بهمن با صدور بیانیه‌ای گفت: «وزیر خارجه... بیچاره میانمار و فعلانش. فردا که به حمایت آمریکا احتیاج داشته باشن، بایدن هم مثل أوباما قیافه 'سیاستمدار بیطرف' به خودش میگیره و میگه 'ما در امور داخلی شما دخالت نمیکنیم'، تا از شلوغ پلوغی ها ماهی بگیره و بتونه F35 های بیشتری رو به کشورهای منطقه صادر کنه. به شما نیازی نداریم.