حلِ مشکلات حذف دفترچه بیمه/ هیچ پزشکی حق ندارد از کارگران پول آزاد بگیرد/ تشریح نحوه استفاده از بیمه تکمیلی

23/01/1400 08:54 ب.ظ

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی: حلِ مشکلات حذف دفترچه بیمه/ هیچ پزشکی حق ندارد از کارگران پول آزاد بگیرد/ تشریح نحوه استفاده از بیمه تکمیلی

شهرام غفاری گفت: به تازگی در جلسه‌ای که با همکاران حوزه‌ی بیمه تکمیلی داشتیم مشکلات برطرف شد. در حال حاضر به آنها دسترسی داده شده است تا نسخ الکترونیک را به صورت مکانیزه ببینند. او افزود: مشکلاتی در تبادل داده‌ها وجود دارد که باعث می‌شود برخی اطلاعات ناقص رد و بدل شود. یکی دو مشکل وجود داشت که در جلسه‌ با بیمه تکمیلی مورد بررسی قرار گرفت و امیدواریم مسائل سریع حل شود که دیگر نیاز به پرینت نسخه نباشد.

وی اظهار کرد: اگر نسخه‌ای الکترونیک نیست و کاغذی نوشته می‌شود به همان روال سابق باید نسخه‌ی کاغذی و یا سربرگ را به عنوان مدارک برای بیمه تکمیلی ببرند. ما به دنبال این هستیم که ظرف مدت کوتاهی مسائل حل شود و دیگر به کاغذ هم نیاز نداشته باشیم که البته یک مقدار زمان می‌برد.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: برخی از مشکلات ما مربوط به بخش IT می‌شود؛ اینها باید برنامه‌های داده شده را تکمیل کنند تا مشکل حل شود. غفاری در خصوص انجام هماهنگی‌‌های لازم با دانشگاه علوم پزشکی گفت: موضوعِ عدم هماهنگی با علوم پزشکی منتفی شده است. این مشکل مربوط به هفته‌ی اول اسفند بود و در حال حاضر به همه‌ی دانشگاه‌ها ابلاغ شده است و کاملا هماهنگ هستند. headtopics.com

وی در خصوص شکایت‌هایی که بابتِ عدم وجود زیرساخت مناسب برای اجرایی شدنِ این طرح می‌شود، گفت: ببینید وقتی بیماری به پزشک مراجعه می‌کند و مطب هم سیستم ندارد، آن پزشک باید نسخه را در همان دفترچه‌ی بیمه بنویسد و اگربیمار دفترچه‌ نداشت می‌بایست از سرنسخه استفاده کند و در نهایت هم کد ملی را بالای نسخه بنویسد.

ادامه مطلب:
ilnanews »

درخواست جمعی از نمایندگان از قالیباف برای رسیدگی به «تغییرات بودجه بعد از تصویب»بیش از۱۰۰ نماینده مجلس در نامه‌ای خطاب به رییس مجلس با طرح این ادعا که ارقام جداول بودجه و برخی تبصره‌ها بعد از تصویب مجلس، تغییرات گسترده کرده، آن را رکوردی جدید در عدم تمکین به قانون آیین نامه و ایجاد رانت برای چند نفر عنوان کرده و خواستار اقدام رییس مجلس در این زمینه شدند.

درخواست جمعی از زندانیان زندان اوین از مقامات جمهوری اسلامی: به وضعیت زندان‌ها «رسیدگی جدی» شودصدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. البته جمهوری اسلامی این پیغام رو به صورت طناب دار درک و اجرا میکنه.

داوطلبان فرانسوی پس از ۴۰ روز زندگی بدون دسترسی به زمان از غار تاریک خارج شدندپانزده داوطلب فرانسوی پس از مطالعه‌ای ۴۰ روزه برای بررسی توان سازگاری انسان با «انزوا» از غاری در۴۰۰ متری زیر زمین خارج شدند. باید داوطلب میشدم ! به یک روزه ۴۰ روزه در مقابل اخبار و اینترنت و کرونا نیاز دارم نیاز به داوطلب نبود ما یه تیم داریم اینجا طرفداراش کلا تو غارن میگن اسکل نیست

شلیک بیش از ۱۰۰ راکت به خاک اسرائیل؛ نتانیاهو: حماس از «خط قرمز» عبور کردجنبش مقاومت اسلامی‌ فلسطین، حماس که کنترل نوار غزه را در دست دارد اعلام کرد که این راکت‌ها به تلافی حملات هوایی شامگاه دوشنبه اسرائیل صورت گرفته که به گفته مقامات فلسطینی به کشته شدن دست کم ۲۰ نفر از جمله ۹ کودک منجر شد. جزئیات بیشتر🔽 نه تورو خدا نگو ک ترسیدیم مردک فک کردی اگه داعش تو افغانستان و صدر تو عراق شلوغکاری کنه مردم از قدس غافل میشن؟ نه واللاه الموت لاسرائیل ععسرائیل هرغلطی خواست کرد فقط فلسطین حق دفاع نداره؟ کاش یه روزی یکی واسه همین اروپاییا قلدری کنه

درخواست رئیس‌جمهور رومانی از بایدن: نیروهای بیشتری از سوی ناتو به شرق اروپا بفرستیدکلاوس یوهانیس، رئیس‌جهور رومانی، روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت (۱۱ مه) از جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا خواست تعداد نیروهای بیشتری از ناتو را برای محافظت در برابر روسیه به شرق اروپا اعزام کند.

مشاور وزیر کشور: به بسیاری از معترضان آبان 98 از نزدیک شلیک شدروح الله جمعه‌ای، مشاور وزیر کشور ایران اذعان کرد که به 23 درصد از معترضان آبان 98 «از فاصله نزدیک و به شقیقه شلیک شده بود». العربیه_فارسی از دیمونا و اسقاطیل چه خبر اینارو ولش...😂🇮🇷 این نشون میده که اونا رو تو بازداشت تیر خلاص زدم. چه کاریه؟ خب مثل خاشقجی توسط بن سلمان پودرشون میکردن چرا دیگه گلوله؟

به گزارش خبرنگار ایلنا، شهرام غفاری (مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی) در خصوص مشکلات مربوط به حذف دفترچه‌های بیمه تامین اجتماعی و شکایت‌هایی که بابتِ ارائه‌ی مدارک بیمه تکمیلی به وجود آمده است، گفت: به تازگی در جلسه‌ای که با همکاران حوزه‌ی بیمه تکمیلی داشتیم، این مشکلات برطرف شد. در حال حاضر به آنها دسترسی داده شده است تا نسخ الکترونیک را به صورت مکانیزه ببینند.

او افزود: مشکلاتی در تبادل داده‌ها وجود دارد که باعث می‌شود برخی اطلاعات ناقص رد و بدل شود. یکی دو مشکل وجود داشت که در جلسه‌ با بیمه تکمیلی مورد بررسی قرار گرفت و امیدواریم مسائل سریع حل شود که دیگر نیاز به پرینت نسخه نباشد.

وی اظهار کرد: اگر نسخه‌ای الکترونیک نیست و کاغذی نوشته می‌شود به همان روال سابق باید نسخه‌ی کاغذی و یا سربرگ را به عنوان مدارک برای بیمه تکمیلی ببرند. ما به دنبال این هستیم که ظرف مدت کوتاهی مسائل حل شود و دیگر به کاغذ هم نیاز نداشته باشیم که البته یک مقدار زمان می‌برد.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: برخی از مشکلات ما مربوط به بخش IT می‌شود؛ اینها باید برنامه‌های داده شده را تکمیل کنند تا مشکل حل شود.

غفاری در خصوص انجام هماهنگی‌‌های لازم با دانشگاه علوم پزشکی گفت: موضوعِ عدم هماهنگی با علوم پزشکی منتفی شده است. این مشکل مربوط به هفته‌ی اول اسفند بود و در حال حاضر به همه‌ی دانشگاه‌ها ابلاغ شده است و کاملا هماهنگ هستند.

وی در خصوص شکایت‌هایی که بابتِ عدم وجود زیرساخت مناسب برای اجرایی شدنِ این طرح می‌شود، گفت: ببینید وقتی بیماری به پزشک مراجعه می‌کند و مطب هم سیستم ندارد، آن پزشک باید نسخه را در همان دفترچه‌ی بیمه بنویسد و اگربیمار دفترچه‌ نداشت می‌بایست از سرنسخه استفاده کند و در نهایت هم کد ملی را بالای نسخه بنویسد. اصلا نیازی نیست پزشک حتما نسخه‌ی الکترونیکی بنویسد.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی درخصوص مشکلاتی که بیمه‌شدگان با داروخانه‎ها دارند نیز گفت: همه‌ی داروخانه‌هایی که با ما طرف قرارداد هستند می‌توانند نسخه الکترونیک بگیرند. داروخانه‌ای نیست که کامپیوتر نداشته باشد چون همه‌ی آنها کارهای انبار‌داری خود را مکانیزه انجام می‌دهند اما اگر داروخانه‌‌ای هم کامپیوتر نداشت، می‌تواند نسخ کاغذی را بپذیرد و آن را به همان روال سابقِ برگه‌های دفترچه بیمه برای ما بفرستد. داروخانه‌های طرف قرارداد ما باید خود را به سیستم مجهز کنند.

وی اظهار کرد: ما حتی اعلام کرده‌ایم که حاضریم وام در اختیار داروخانه‌ها قرار دهیم و یا کمکهایی در پرداخت‌های آنها داشته باشیم تا زیر‌ساخت مناسب خود را فراهم کنند. ما دو سه سال است از این طرح صحبت می‌کنیم، همکاران ماهم باید همت کنند و خود را متناسب با سیستم بروز نمایند.

وی در خصوص تعللی که ممکن است در جریان ارسال نسخه توسط پزشک و دریافت آن توسط آزمایشگاه و داروخانه صورت بگیرد، گفت: روال عادی این است که تبادل نسخه‌ی الکترونیک به سرعت انجام شود اما مواردی مشاهده شده که مثلا پزشک نسخه می‌فرستد اما وقتی فرد به داروخانه می‌رود نسخه‌ای نمایش داده نمی‌شود. این موضوع به ندرت گزارش شده است و این موارد هم به لحاظ فنی، اشکال فنی سیستم است. درصورتی که چنین گزارشی داشته باشیم، کد ملی بیمار و یا پزشک را می‌گیریم و همکاران فنی پیگیری می‌کنند. الان در خصوص مواردی که شما گفتید شکایات به حداقل رسیده است. به هر حال در سیستم مکانیزه ممکن است این مشکلات خیلی کم اتفاق بیفتد.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به این سوال که بیمه‌شدگان در صورت شکایت باید به کجا مراجعه کنند، گفت: درصورتی که بیمه‌شدگان شکایتی داشتند باید با شماره تلفن ۱۴۲۰ تماس بگیرند و ما بلافاصله اینها را به استان مربوطه انتقال می‌دهیم. همانطور که گفتم در حال حاضر این شکایت‌ها بسیار کم شده است. اگر پزشکی طرفِ قرارداد ماست نمی‌تواند به بهانه‌ی نسخه الکترونیک پول آزاد بگیرد. اگر برای کارگری از این دست مشکلات پیش آمد حتما شکایت خود را با شماره‌ی ۱۴۲۰ مطرح کند و ما صد درصد آن را پیگیری می‌کنیم.