حقوق شهروندی | محرومیت منیره عربشاهی و یاسمن آریانی از حق رفتن به مرخصی استحقاقی

12/08/1400 06:48 ق.ظ

🔺 حقوق شهروندی | محرومیت منیره_عربشاهی و یاسمن_آریانی از حق رفتن به مرخصی استحقاقی ⬇ بیشتر بخوانید:

فرزاد آریانی، پدر یاسمن آریانی و همسر منیره عربشاهی، گفت در این مدت تنها چند روز به همسر و فرزندش مرخصی درمانی داده‌ شده و ضمن مخالفت با درخواست‌های آن دو برای دریافت مرخصی استحقاقی، گفته شده است که به دلیل فعالیت‌های‌شان مرخصی شامل حال آنها نمی‌شود. اتحادیه آزاد کارگران از محکومیت کامیار فکور، به ۸ ماه زندان، ۵۰ ضربه شلاق و ۱۵میلیون تومان جریمه نقدی خبر داد.

اتحادیه آزاد کارگران روز سه شنبه ۱۱ آبان‌ با انتشار این خبر نوشت، این فعال کارگری توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و اخلال در نظم عمومی مجرم شناخته شد، اما اجرای این حکم به مدت پنج سال به تعلیق درآمده است.

این اتحادیه ضمن محکوم کردن حکم صادره شده برای آقای فکور، و تاکید بر این که او «هیچ جرمی مرتکب نشده» و «فعالیت‌های وی در راستای دفاع از حقوق انسانی خود و کارگران بوده است»، خواستار لغو احکام صادره علیه آقای فکور و تمامی کارگران و فعالان جنبش‌های اعتراضی در ایران شد.سازمان حقوق‌بشری «هه‌نگاو» بار دیگر از زخمی شدن یک کولبر با شلیک مستقیم نیروهای سپاه پاسداران در ارتفاعات مرزی ایران خبر داد.

به گزارش این سازمان حقوق‌بشری، روز دوشنبه ۱۰ آبان ماه در پی تیراندازی نیروهای سپاه پاسداران به سوی شماری از کولبران در ارتفاعات مرزی شوشمی، از توابع بخش نوسود واقع در شهرستان پاوه، کولبری به نام ارکان مصطفایی از ناحیه شکم به شدت مجروح شد. headtopics.com

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

تعطیلی سه انجمن در آلمان به‌ اتهام کمک مالی به حزب‌الله لبنانوزارت کشور آلمان از ممنوعیت فعالیت سه انجمن در این کشور به اتهام کمک مالی به شبه‌نظامیان حزب‌الله لبنان خبر داد.این سه انجمن‌، جایگزین انجمنی به نام «پروژه العربیة_فارسی تعطیلی سه انجمن در آلمان به‌ اتهام کمک مالی به حزب‌الله لبنان .. نسیم :‌باتشکر وقدردانی ازاقدامات شجاعانه آلمان ..

صعود سه فرنگی‌کار ایران به فینال قهرمانی زیر ۲۳ سال جهان/ نجاتی به رده‌بندی رفتدر پایان رقابت‌های مقدماتی پنج وزن نخست کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان در بلگراد پایتخت صربستان، پویا دادمرز در ۵۵، امین کاویانی‌نژاد در ۷۷ و امین میرزازاده در وزن ۱۳۰ کیلوگرم به دیدار فینال راه یافتند

صادرات گاز طبیعی آمریکا به چین به میزان بی‌سابقه‌ای افزایش یافتگزارش‌ها نشان می‌دهد صادرات گاز طبیعی آمریکا به چین به میزان بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است. چین سه سال پیش، در اوج جنگ تجاری با آمریکا، واردات گاز طبیعی از آمریکا را قطع کرده بود.

عراق حدود ۵۰۰ میلیون دلار دیگر به عنوان غرامت جنگی به کویت پرداخت کردعراق طی سه دهه اخیر حدود ۵ میلیارد دلار غرامت به کویت پرداخت کرده است. غرامتی که به دلیل حمله صدام حسین در سال ۱۹۹۰ به کویت تعیین شده است. وما هنوز نه تنهاغرامت نگرفتیم بلکه از شکم مردم ایران میزنیم تاعراق ابادبشه برای ما بخشیدن غرامت هشت سال جنگ و غرامت جنگی ایرانم؟

واکنش تد کروز به توئیت خطیب‌زاده: توافقی که به تایید کنگره نرسد «پاره» می‌شود🔺 واکنش تد کروز به توئیت خطیب‌زاده: توافقی که به تایید کنگره نرسد «پاره» می‌شود ▪ سناتور کروز در توئیتی نوشت: «البته که سخنگوی رژیم تروریست ایران فکر می‌کند پیروی از قانون اساسی، آمریکا را به یک رژیم یاغی‌ تبدیل می‌کند.» ⬇ بیشتر بخوانید: طالبان چی شد ،سیاه بازی نکن تد کدوم توافق به همین خیال باشی سوخت چرا باید به حکومت تروریست ادمکش تضمین دهند که بیشتر بکشد و جنایت کند

تصمیم‌گیری برای تأیید تزریق واکسن مدرنا به نوجوانان به تعویق افتاد🔺 ناظران بهداشتی آمریکا تصمیم‌گیری در مورد اجازه استفاده از واکسن مدرنا در‌ میان گروه سنی ۱۲ تا ۱۷ سال را به تعویق انداختند. قرار است آنها مطالعات بیشتری بر روی عارضه جانبی نادر «التهاب عضله قلب»‌ انجام دهند. ⬇ بیشتر بخوانید:

محکومیت یک فعال کارگری به زندان و شلاق

اتحادیه آزاد کارگران از محکومیت کامیار فکور، به ۸ ماه زندان، ۵۰ ضربه شلاق و ۱۵میلیون تومان جریمه نقدی خبر داد.

اتحادیه آزاد کارگران روز سه شنبه ۱۱ آبان‌ با انتشار این خبر نوشت، این فعال کارگری توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و اخلال در نظم عمومی مجرم شناخته شد، اما اجرای این حکم به مدت پنج سال به تعلیق درآمده است.

این اتحادیه ضمن محکوم کردن حکم صادره شده برای آقای فکور، و تاکید بر این که او «هیچ جرمی مرتکب نشده» و «فعالیت‌های وی در راستای دفاع از حقوق انسانی خود و کارگران بوده است»، خواستار لغو احکام صادره علیه آقای فکور و تمامی کارگران و فعالان جنبش‌های اعتراضی در ایران شد.سازمان حقوق‌بشری «هه‌نگاو» بار دیگر از زخمی شدن یک کولبر با شلیک مستقیم نیروهای سپاه پاسداران در ارتفاعات مرزی ایران خبر داد.

به گزارش این سازمان حقوق‌بشری، روز دوشنبه ۱۰ آبان ماه در پی تیراندازی نیروهای سپاه پاسداران به سوی شماری از کولبران در ارتفاعات مرزی شوشمی، از توابع بخش نوسود واقع در شهرستان پاوه، کولبری به نام ارکان مصطفایی از ناحیه شکم به شدت مجروح شد.

به گزارش هه‌نگاو، وضعیت جسمانی این کولبر وخیم گزارش شده است.

تایید حکم زندان یک شهروند بهایی در دادگاه تجدید نظر

مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، «هرانا»، از تایید حکم منیژه اعظمیان، شهروند بهایی ساکن بابل، در دادگاه تجدیدنظر خبر داد و نوشت، شعبه ۲ دادگاه تجدیدنظر استان مازندران یک سال محکومیت او را که پیشتر توسط شعبه ۱ دادگاه انقلاب بابل به اتهام «تبلیغ علیه نظام» صادر شده بود، عینا تایید کرد.

به گزارش این نهاد حقوق بشری،‌ منیژه اعظمیان روز ۲۴ فروردین‌ امسال توسط ماموران اداره اطلاعات شهرستان بابل بازداشت و پس از یک روز با تودیع قرار وثیقه ۵۰ میلیون تومانی از زندان این شهرستان آزاد شد. گفته می‌شود این شهروند بهایی چند روز پیش از بازداشت نیز به دفعات توسط ماموران اداره اطلاعات تحت بازجویی چند ساعته قرار گرفته است.

احضار و تهدید بستگان برخی از اعضای احزاب کردستانی در پیرانشهر

سازمان حقوق بشری «هه‌نگاو» از احضار بستگان نزدیک به ده نفر از اعضای احزاب کردستانی توسط اداره اطلاعات پیرانشهر خبر داد و نوشت شماری از این افراد پس از احضار، مدت ۲۴ ساعت را در بازداشت سپری کرده‌اند.

این سازمان حقوق بشری با اشاره به اینکه اداره اطلاعات پیرانشهر خانواده شماری از اعضای این احزاب را تهدید به بازداشت و حتی اعدام کرده است، به نقل از یک منبع مطلع نوشت،‌ این فشارها پس از کشته شدن خدر (خضر) پیروتی‌نیا، یکی از نیروهای اطلاعات در روز ۱۳ مهر توسط افراد ناشناس، افزایش یافته است. گفته می‌شود حتی دو نفر از اعضای خانواده آقای پیروتی همراه نیروهای امنیتی به منزل شماری از بستگان اعضای احزاب کردستانی رفته و آنها را به مرگ تهدید کرده‌اند.شبکه حقوق‌بشر کردستان از بازداشت نوید کهنه‌پوشی، فعال محیط زیست و از اعضای «انجمن چیای سبز مریوان»، پس از گروگان‌گیری چند ساعته برادرش توسط نیروهای امنیتی مریوان خبر داد.

این نهاد حقوق‌بشری با اعلام این خبر گفت، روز یکشنبه ۹ آبان در پی حضور نیروهای امنیتی در منزل خانوادگی نوید کهنه‌پوشی و عدم حضور او،‌ برادر او را بازداشت کردند و به خانواده‌اش گفتند تا زمانی که نوید کهنه‌پوشی خودش را به اداره اطلاعات معرفی نکند، فرزند دیگرشان در بازداشت خواهد ماند.

بنابراین گزارش، نوید کهنه‌پوشی چند ساعت پس از بازداشت برادرش به دفتر اداره اطلاعات مریوان مراجعه کرد و در پی بازداشت او، برادرش آزاد شد.