حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل شد

04/05/1399 03:18:00 ب.ظ

رئیس مجلس در حکمی حسین امیرعبداللهیان را به عنوان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل و مدیرکل بین‌الملل مجلس منصوب کرد

رئیس مجلس در حکمی حسین امیرعبداللهیان را به عنوان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل و مدیرکل بین‌الملل مجلس منصوب کرد. «اهم انتظارات اینجانب، شامل برنامه ریزی و اقدام در چارچوب سیاست‌های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سیاست خارجی، با رویکرد تحول و تاکید بر کارآمدسازی، شفاف‌سازی، هوشمندسازی و مردمی سازی در عرصه دیپلماسی فعال...

«اهم انتظارات اینجانب، شامل برنامه ریزی و اقدام در چارچوب سیاست‌های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سیاست خارجی، با رویکرد تحول و تاکید بر کارآمدسازی، شفاف‌سازی، هوشمندسازی و مردمی سازی در عرصه دیپلماسی فعال پارلمانی و روابط بین‌المللی می‌باشد.»

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »
Loading news...
Failed to load news.

ناکامی ترامپ در فشار به مدارس؛ مدرسه پسر رئیس جمهور هم بازگشایی نخواهد شدمدرسه «سنت اندرو اپیسکوپل» که بارون ترامپ، پسر ۱۴ ساله رئيس جمهوری ایالات متحده در آن ثبت نام کرده است در نظر دارد تا پس از تعطیلات تابستانی کلاس‌های درس را به صورت آنلاین یا با مشارکت تعداد محدودی از دانش‌آموزان برگزار کند.

سخنرانی تأثیرگذار اوکاسیو کورتز در برابر فحاشی نماینده مرد مجلس | DW | 24.07.2020پس از توهین یکی از نمایندگان مرد حزب جمهوری‌خواه مجلس آمریکا به الکساندریا اوکاسیو کورتز، نماینده زن حزب دموکرات، او با ایراد سخنرانی تکان دهنده‌ای در صحن مجلس مخالفت خود را با هرگونه توهین و خشونت علیه زنان ابراز کرد.

خبر خوش معاون علمی رئیس جمهور / داروی ایرانی بیماران کرونایی تا سه هفته دیگر به بازار می‌آید- اخبار استانها - اخبار تسنیم - Tasnimگروه استان‌ها ـ معاون رئیس جمهور با بیان اینکه همه نیازهای کشور به تجهیزات مقابله با کرونا، توسط شرکت‌های دانش‌بنیان‌ها تامین شده است، گفت: ‌داروی ‌ویژه بیماران کرونایی‌ تولید شرکت‌های دانش بنیان تا سه هفته دیگر به بازار می‌آید.

مجلس نمایندگان آمریکا به لغو قانون منع سفر مسلمانان به این کشور رأی داد | DW | 23.07.2020مجلس نمایندگان آمریکا به لغو قانون ممنوعیت سفر اتباع کشورهای با اکثریت مسلمان به آمریکا رأی داد. این طرح باید به تصویب سنا نیز برسد. اکثریت سنا در دست جمهوری‌خواهان است.

اعتراض رسمی ایران به ایکائو؛ فورا به تعرض جنگنده آمریکایی به هواپیمای ایرانی رسیدگی کنید- اخبار اقتصادی - اخبار تسنیم - Tasnimاعتراض رسمی ایران به ایکائو سازمان هواپیمایی کشوری: اقدام هواپیماهای جنگنده امریکایی در تعرض به هواپیمای مسافربری ایرانی مصداق بارز نقض حقوق بین الملل و مقررات و استانداردهای هوانوردی است ماهان

موسوی سفیر جدید ایران در جمهوری آذربایجان شد- اخبار بین الملل - اخبار تسنیم - Tasnimسخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان به زودی به عنوان سفیر جدید ایران در کشور آذربایجان مشغول به فعالیت خواهد شد.