مختلف، قوه قضاییه تلاش کرده که استقلال کانون وکلا را زیر سوال برده و آن را به نهادی زیر نظر خود تبدیل کند. تاسیس مرکز وکلا و مشاوران حقوقی قوه قضاییه هم اقدامی در همین راستا بود. با تاسیس این نهاد، سالانه چند صد نفر از فارغالتحصیلان بدون هرگونه آزمونی و با هر سطحی از اعتبار علمی وارد این نهاد شده و به وکالت میپردازند. تاکنون البته قوه قضاییه در از بین بردن جایگاه و استقلال کانون وکلا موفق نبود؛ ولی این طرح هم یکی دیگر از تلاشهای این دسته با همین هدف به شمار میرود.
به گفته این حقوقدان، حفاظت از اعتبار علمی و حرفهای وکالت، روی دیگر سکه ایجاد ظرفیت محدود برای پذیرش متقاضیان آزمون وکالت است: «سالانه هزاران حقوقدان از دانشگاهها فارغالتحصیل می شوند و میدانیم که متاسفانه سطح آموزش در بسیاری از این دانشگاهها مناسب نیست. در این شرایط اگر بدون هرگونه محدودیت ظرفیت فارغالتحصیلان حقوق وارد حرفه وکالت شوند، دفاع از شهروندان در دادگاهها از سوی وکلا با آسیب جدی روبهرو خواهد شد.
این دانشجوی رشته حقوق اقتصادی با این مثال از تغییرات قانونی در زمینه حقوق کار، به سراغ نقد رابطه جمهوری اسلامی با نهاد وکالت و کانون وکلا میپردازد: «شبیه همین موضوع مقرراتزدایی در رابطه کارگر و کارفرما، در مورد کانون وکلای دادگستری هم وجود دارد که حدود نیم قرن است که به عنوان یک نهاد مدنی بسیار قوی در حال فعالیت است. یکی از موارد فعالیت این نهاد، پالایش فارغالتحصیلان برای ورود بخش ماهر آنها به دایره وکلا است.
miladpoureisa کانون وکلای دادگستری ، اسکودا + مشاوران حقوقی وکلاء دادگستری قوه قصاب بیه = هر دو منشاء گسترش کلاشی - چاپیدن جوانان فارق التحصیل رشته حقوق در ایران - انحصار طلب و تنگ نظربه ارائه مدرک جهت منع کسب کار جوانان ( مدافع این دو نهاد موازی فاسد و دزد ) نباشیم ...
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »
منبع: VOA Farsi صدای آمریکا - 🏆 17. / 51 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »