حذف لامینور از اکران نوروزی؛ انتقام تحریم جشنواره فجر؟

16/12/1400 08:53:00 ب.ظ

«مصطفی عزیزی» در گفت‌وگو با «ایران‌وایر» ضمن تاکید بر لزوم حمایت اهالی هنر و فرهنگ داخل و خارج از ایران، از اعتراض داریوش مهرجویی می‌گوید: «این انتقاد که مهرجویی باید زودتر اعتراض می‌کرد، اعتراض درستی نیست.» اطلاع_رسانی گزارش DehkordiMaryam 👇

«رضا درمیشیان» روز یک‌شنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ در حساب کاربری خود در اینستاگرام نوشت: «سخت است به آقای...

«رضا درمیشیان» روز یک‌شنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ در حساب کاربری خود در اینستاگرام نوشت: «سخت است به آقای مهرجویی که چند شب پیش از ICU بیرون آمده، بگویم سازمان سینمایی اجازه نمایش فیلم‌تان، لامینور را نداده! این است حکایت حذف و بی‌حرمتی به بزرگان سینمای ایران.»

ساعاتی بعد ویدیویی از فریادهای خشم‌آگین داریوش مهرجویی منتشر شد که در آن ممیزان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را مخاطب قرار داده بود‌: «من کارشناس فلسفه از بزرگ‌ترین دانشگاه امریکا هستم، شما چه مدرکی دارین؟ چه کار کردین؟»

در ۲۴ ساعت گذشته، بسیاری از اهالی فرهنگ و هنر، دوست‌داران سینما، طرف‌داران آثار مهرجویی و منتقدان او نسبت به محتوای این ویدیو و آن‌چه رخ داده است، واکنش نشان داده‌اند.

ادامه مطلب:
ایران وایر »

سالی میان رفتن و ماندن | مهدی رحمانیان

ایران سال نخست قرن نو را سخت و پر‌مخاطره شروع کرد. از این بابت باید شادمان باشیم که دیگر 1401 نیست، اما در مقابل نقشی از آن باقی مانده است و از ذهن پاک نمی‌شود. درواقع ما بین رفتن و ماندن روزهایی قرار گرفته‌ایم که می‌تواند پیامی بزرگ برای فردای سرزمین‌مان باشد. سالی که رفته است و اضطرابش می‌تواند مربوط به گذشته باشد، اما دردهایش مانده‌اند که می‌توانند تجربه‌ای مفید برای آینده محسوب شوند. بر این باوریم که سختی‌ها و دشواری‌ها، روشنایی‌بخش آرزوهای دیرینه ما خواهند بود. این حدیث جان، گره‌های زیادی را در تاریخ باز کرده است و امید داریم که برای ما، برای همه ما ایرانی‌ها نیز در فردای میهن این‌گونه باشد. دیروزمان بتواند چیدمان یکرنگی، همه‌خواهی و اتحاد ملی را برای فردایمان تضمین کند و تجربه‌های ارزشمند ناشی از تلخی‌ها، شیرینی‌های ماندگاری برای یکپارچگی ایران به ارمغان آورد. به نظر می‌رسد دردی تلخ جای خود را در میانه ما باز کرده است؛ دردی که هر روز جانکاه‌تر می‌شود. ما فراموش کرده‌ایم؛ بی‌درنگ و بی‌تعارف، وطن‌خواهی را از یاد برده‌ایم. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

اعتراض مهرجویی به حذف لامینور از اکران نوروزی: در وزارت ارشاد تحصن می‌کنمداریوش مهرجویی، کاگردان صاحب‌نام سینمای ایران، با انتشار ویدیویی در شبکه‌های اجتماعی نسبت به حذف آخرین ساخته خود از اکران نوروزی اعتراض کرد و گفت که در وزارت ارشاد تحصن خواهد کرد.

فیلم «لامینور» ساخته داریوش مهرجویی از اکران نوروزی حذف شد

حذف فیلم داریوش مهرجویی و بهرام رادان از اکران نوروزی

اعتراض شدید داریوش مهرجویی به بازبینی مجدد «لامینور»داریوش مهرجویی به بازبینی مجدد و کنار گذاشته شدن فیلم لامینور از اکران نوروزی اعتراض کرد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق می‌گوید «دارو از سبد ارز ترجیحی حذف نمی‌شود»در مصوبه مجلس، تاکید شده که اگر دولت قصد حذف دارو از سبد ارز ترجیحی را دارد باید هزینه آن را از طریق بیمه یا روش‌های دیگر جبران کند. هنوز حذف نشده قیمت دارو ۲ برابر شده و کسی همی نمیگه چرا. حکومت فقط بلده یا «به شدت محکوم کنه» و یا «اخبار رو کذب قلمداد کنه» همین. وگرنه هیچ کس با گرون فروشی و دزدی و دست تو جیب مردم کردن هیچ برخوردی نمیکنه که هیچ بلکه با دزد هم همکاری میکنن. نمیشه دولت هزینه دارو رو یک جور دیگه جبران کنه؟!! یه مشت اوباش واقعی بعنوان نماینده جنتی چه کارهای عجیب و غریب و من دراری تو مجلس انجام میدن!!

هشدار نماینده مجلس درباره تکرار آبان ۹۸ پس از حذف ارز ترجیحی