جنیدی: پیشرفت محسوسی برای پیگیری پرونده های فساد وجود ندارد

22/08/1398 02:25 ب.ظ

معاون حقوقی ریاست جمهوری: *اطلاعات پرونده‌هایی که رئیس جمهور درباره آنها صحبت کرد به قوه قضاییه داده شده است *پیشرفت محسوسی برای پیگیری پرونده‌های فساد وجود ندارد

معاون حقوقی ریاست جمهوری گفت: اطلاعات پرونده هایی که رئیس جمهور درباره آنها صحبت کرد به قوه قضاییه داده شده است. وی ادامه داد: دولت مطابق مصوبه شورای عالی امنیت ملی به این پرونده ها رسیدگی کرده است اما در جایی که اقدام مجرمانه به خصوص درباره اموال عمومی انجام شده باشد قوه قضاییه باید اقدام کند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا قوه قضاییه رسیدگی کافی داشت است تصریح کرد: جزئیات را باید دستگاه های ذی ربط اعلام کند من اطلاع کافی ندارم ولی حتما کمیته ای تشکیل می دهیم که بررسی کنیم به چه میزان به این پرونده ها رسیدگی شده است ولی پیشرفت محسوسی در این زمینه نیست.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

واکنش جنیدی به اظهارات رئیس‌جمهور درباره مفاسد میلیاردی/ به هیچ وجه معتقد به وصول کل بدهی‌های بابک زنجانی نیستیم

واکنش سریع قوه قضائیه نشان داد رئیس‌جمهور دست روی نقطه حساسی گذاشته است/ مردم ذهنشان به سمت مبارزه با مفسد رفته نه فساد/ سرنوشت پرونده معاون شهردار پیشین و عضو دفتر رئیس قوه قضاییه هنوز مشخص نیستیک وکیل دادگستری گفت: حساسیت و واکنش سریع قوه قضائیه به سخنان رئیس‌جمهور نشان داد که ایشان دست روی نقطه حساسی گذاشتند. از لحظه‌ای که رئیس‌جمهور صحبت کردند، تا لحظه‌ای که سخنگوی قوه قضائیه واکنش نشان داد چند ساعت بیشتر طول نکشید و این نشان می‌دهد خود این نهاد هم به حساسیت موضوع واقف است و متوجه شده که مردم این مبارزه را باور نکرده‌اند.

کالدرون: تا دسامبر برای پرسپولیس صبر می‌کنم/ باشگاه برای خرید شن هم پول نداردتهدید باشگاه پرسپولیس توسط سرمربی آرژانتینی کالدرون: تا دسامبر برای پرسپولیس صبر می‌کنم/ باشگاه برای خرید شن هم پول ندارد یعنی خاک بر سر مدیران این باشگاه، مدیران حکومتی و دولت. کل ثروت کشور افتاده دست ۲۵۰-۳۰۰ خانواده و درحال چپاولش هستند. هر روز تاخیر در ساقط شدن این حکومت، چندین میلیون دلار ضررو زیان به ایران تحمیل میکند.

شرق استرالیا برای آتش ‌سوزی‌های خطرناک آماده می‌شودبا از راه رسیدن هوای داغ و خشک در روز سه شنبه مناطق وسیعی از سواحل شرقی استرالیا از جمله سیدنی خود را برای احتمال بروز بدترین آتش سوزی هایی آماده می کنند که این کشور ممکن است به خود ببیند.

نقوی‌حسینی: FATF نتیجه‌ای جز تعهدات جدید برای ایران نداردنقوی‌حسینی: *موافقان می‌گویند اگر FATF تصویب نشود نمی‌توانیم با عراق هم معامله کنیم مگر الان امکان معامله وجود دارد؟ *ما با چین هم نمی‌توانیم معامله کنیم، چون کل شبکه بانکی دنیا با ما کار نمی‌کنند *چه درلیست سیاه قرار گیریم و چه در آن نباشیم وضعیت همین است

توافق سوسیالیست‌ها و پودموس؛ احتمال تشکیل دولت ائتلافی در اسپانیاپدرو سانچز، رهبر سوسیالیست های اسپانیا اعلام کرد برای تشکیل دولت ائتلافی با حزب پودموس به توافق رسیده است.

به گزارش ایسنا لعیا جنیدی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت درباره پرونده های مفاسد اقتصادی که رئیس جمهور در سفر خود به یزد مطرح کرد،اظهار کرد: دولت در این زمینه پیگیری های لازم را انجام داده است، ولی وقتی پرونده ای جنبه کیفری داشته باشد، قوه قضاییه باید راسا وارد شود اطلاعات این پرونده ها در زمان خودش اعلام شده است.

وی ادامه داد: دولت مطابق مصوبه شورای عالی امنیت ملی به این پرونده ها رسیدگی کرده است اما در جایی که اقدام مجرمانه به خصوص درباره اموال عمومی انجام شده باشد قوه قضاییه باید اقدام کند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا قوه قضاییه رسیدگی کافی داشت است تصریح کرد: جزئیات را باید دستگاه های ذی ربط اعلام کند من اطلاع کافی ندارم ولی حتما کمیته ای تشکیل می دهیم که بررسی کنیم به چه میزان به این پرونده ها رسیدگی شده است ولی پیشرفت محسوسی در این زمینه نیست.

جنیدی در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا بدهی بابک زنجانی تسویه شده است گفت: دولت چنین اعتقادی ندارد.