جنگ اوکراین؛ آلمان: مسکو از انرژی «به عنوان سلاح» استفاده می‌کند

22/02/1401 07:45:00 ب.ظ

سازمان ملل تحقیقاتی را در مورد جنایات نسبت داده شده به سربازان روسیه آغاز می‌کند در صفحه پوشش زنده حمله روسیه به اوکراین بیشتر بخوانید:

دمیترو کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین روز پنجشنبه در جریان سفری رسمی به آلمان خواستار آن شد که اروپا «اکسیژن انرژی» روسیه را قطع کند و به وابستگی خود به گاز روسیه پایان دهد. دمیترو کولبا افزود: «روسیه نشان داده است (...) که شریک قابل اعتمادی نیست و اروپا نمی تواند تحت این شرایط به تعامل با مسکو ادامه دهد.

» 15:47 گازپروم استفاده از خط لوله اصلی ترانزیت گاز از طریق لهستان را متوقف می‌کند

شرکت گازپروم روسیه روز پنجشنبه اعلام کرد که در واکنش به تحریم‌های غرب که به دلیل تهاجم نظامی به اوکراین علیه این کشور اعمال شده، استفاده از یک خط لوله اصلی گاز به اروپا از طریق لهستان را متوقف می کند. غول بخش انرژی روسیه در بیانیه‌ای که در پیام‌رسان تلگرام منتشر شد، تصریح کرد که اتخاذ تحریم‌های متقابل روسیه «به معنای ممنوعیت استفاده از خط لوله گاز متعلق به یوروپول گاز (که از بخش لهستانی خط لوله گاز یامال-اروپا را بهره‌برداری می‌کند) برای انتقال گاز از طریق لهستان است.

14:02 پنتاگون: الحاق فنلاند به ناتو دشوار نخواهد بود جان کربی، سخنگوی پنتاگون، به شبکه آمریکایی ام‌اس‌ان‌بی‌سی گفت که پیوستن فنلاند به ناتو دشوار نخواهد بود و می‌تواند به سادگی صورت پذیرد. او همچنین در ادامه تاکید کرد که الحاق فنلاند به این پیمان اتفاقی تاریخی خواهد بود. headtopics.

ادامه مطلب:
euronews فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

لیگ ملت‌های والیبال| برتری ایران مقابل چین در روزی که کار سختی نداشتیم- اخبار والیبال|بسکتبال|هندبال - اخبار ورزشی تسنیم | Tasnim

آخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید ادامه مطلب >>

روسیه بخشی از 'گازپروم جرمانیا' در آلمان را تحریم کرد | DW | 11.05.2022'گازپروم جرمانیا' که زیرمجموعه کنسرن انرژی گازپروم روسیه بود و آلمان آن را ضبط کرده، مورد تحریم روسیه قرار گرفت. وبگاه دولت روسیه لیست ۳۱ شرکت زیرمجموعه گازپروم در غرب را منتشر کرده که مورد تحریم کرملین قرار گرفته‌اند.

شمار جرایم با انگیزه سیاسی در آلمان به بالاترین میزان خود در دو دهه گذشته رسیدوزارت کشور آلمان از افزایش ۲۳ درصدی تعداد جرایم با انگیزه‌های سیاسی در آلمان در سال ۲۰۲۱ نسبت به سال قبلش خبر داد.

کلاس درس به‌ مثابه اهرمی سیاسی در آلمان نازی و جمهوری اسلامیبه‌رغم تلاش‌های بی‌پایانِ جمهوری اسلامی برای صدور«مکتب خمینی»،هرگز موفق نشده تا،مثل نازی‌ها،جوانان و نوجوانان ایرانی را شست‌وشوی مغزی دهد و آنها را با نگرش خشنوت‌آمیزِ خود کاملاً همراه کند. یهودستیزی پروپاگاندای_نازی گزارشی از azadehpourzand

جنگ اوکراین؛ ادامه حملات روسیه به کارخانه فولاد آزوف‌ستال و «اوضاع وخیم» در ماریوپلشهردار شهر ماریوپل اوکراین می‌گوید اوضاع در این شهر بسیار وخیم است و غذا و آب به سختی برای مردم پیدا می‌شود. این در حالی‌ست که حملات نیروهای روس به کارخانه فولاد آزوف‌ستال این شهر ادامه دارد. تازه اولشه..شده باشه جنگ اتمی بشه.جنگ جهانی سومم بشه...روسیه اوکراین از دست نمیده...همونجور که خاورمیانه سهم امپراطوری ایران💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

فنلاند به درخواست رسمی عضویت ناتو نزدیک شد؛ تهدید روسیه به اقدامات «نظامی و فنی»رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر فنلاند روز پنج‌شنبه ۲۲ اردیبهشت اعلام کردند که موافق پیوستن کشورشان به ناتو هستند و افزودند که تصمیم رسمی در این مورد در همین آخر هفته اتخاذ خواهد شد. لطفا عضو دو تا کانال تلگرام بشوید 1_ afghan_girls_0093 2_ Hotel_hal ❤

درخواست ۱۸ سال زندان برای شهروند فرانسوی به دلیل پیوستن به داعش در سوریهکیفر دادگاه به دلیل اقامت «بسیار طولانی» در سوریه و ظن برخورداری مستمر از دیدگاه ایدئولوژیک نزدیک به تفکر افراط‌گرایانه اسلامی موسوم به «تفکر جهادی» علیه عمار فلوکی درخواست شده است.