جنبش اعتراض به آزار جنسی زنان در ایران چه تفاوتی با جنبش مشابه در آمریکا دارد؟ - BBC News فارسی

08/06/1399 07:35:00 ق.ظ

جنبش اعتراض به آزار جنسی زنان در ایران چه تفاوتی با جنبش مشابه در آمریکا دارد؟

همزمان با جنبش اعتراض علیه آزار جنسی زنان در ایران، بسیاری این جنبش را با جریان مشابهی در ایالات متحده مقایسه کرده‌اند. جنبشی که با نام #من_هم شهرت پیدا کرد. نظام حاکم در این دو کشور در مواجه با این اتهامات چه واکنشی نشان داده‌اند؟ برای پاسخ به این سوالات در برنامه چشم انداز بامدادی رادیو بی‌بی‌سی در شنبه ۸ شهریور ۱۳۹۹ گفت‌وگویی داشتیم با حسین قاضیان، جامعه شناس در واشنگتن آمریکا.

نظام حاکم در این دو کشور در مواجه با این اتهامات چه واکنشی نشان داده‌اند؟ برای پاسخ به این سوالات در برنامه چشم انداز بامدادی رادیو بی‌بی‌سی در شنبه ۸ شهریور ۱۳۹۹ گفت‌وگویی داشتیم با حسین قاضیان، جامعه شناس در واشنگتن آمریکا.

ادامه مطلب:
BBC NEWS فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

کافه «میوزه» در تهران؛ اینجا اوقاتی را در کنار گربه‌ها سپری کنید

بازدیدکنندگان این کافه-موزه می‌توانند در اتاق‌های نمایشگاه و تراس کافه، ساعاتی را در کنار گربه‌ها سپری کنند و درباره آنها بیاموزند. کافه «میوزه» نخستین بار در سال ۲۰۲۰ افتتاح شد. ادامه مطلب >>

جوانی ۱۷ ساله در ارتباط با تیراندازی در کنوشا دستگیر شد | DW | 27.08.2020پلیس آمریکا خبر از دستگیری یک نوجوان آمریکایی در ارتباط با تیراندازی در حاشیه ناآرامی‌های ایالت ویسکانسین داده است. این فرد متهم به کشتن دو نفر است. ترامپ خواستار اعزام گارد ملی برای برقراری نظم و امنیت شده است.

ناآرامی در روستای ابوالفضل با شکایت بنیاد مستضعفان

درگیری پلیس با اهالی روستایی در استان خوزستان ایراناهالی روستای ابوالفضل در استان خوزستان ایران که قرار است از سوی بنیاد مستضعفان تخریب شود با ماموران انتظامی درگیر شدند. - خبرگزاری آناتولی

تمجید کشورهای شورای ترک از موفقیت ترکیه در مقابله با کروناهیئت علمی کشورهای شورای ترک از عملکرد موفق ترکیه در مقابله با پاندمی کرونا و پژوهش‌ها در راستای ساخت واکسن این بیماری تمجید کرد. - خبرگزاری آناتولی

سیستم ایمنی زنان در مبارزه با ویروس کرونا بهتر از مردان عمل می‌کندپژوهشگران می‌گویند واکسن کرونا باید با در نظر گرفتن تفاوت‌های جنسیتی ساخته شود و برای نمونه باید بتواند سلول‌های تی را به‌ویژه در مردان تقویت کند.

نیما دینی؛ دویدن و داوری در نروژ با پایی که ۳۰ بار عمل شد