جمهوری اسلامی بی‌تردید آینده‌ای بسیار درخشان در پیش دارد

17/12/1400 07:44 ق.ظ

وزیر کشور: *جمهوری اسلامی بی‌تردید آینده‌ای بسیار درخشان در پیش دارد *روزبه‌روز بر عزت جهانی کشور افزوده خواهد شد

وزیر کشور گفت: جمهوری اسلامی بی‌تردید آینده‌ای بسیار درخشان در پیش دارد. وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران مسیر پر از خطری را با سلامت تاکنون طی کرده است و امروز ملاحظه می‌کنید در اوضاع آشفته دنیا به‌رغم همه فشارهایی که بر نظام مقدس جمهوری اسلامی آمده است امروز منطق و حرکت و رفتار ما منطقی‌ترین، اصولی‌ترین و اخلاقی‌ترین...

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران مسیر پر از خطری را با سلامت تاکنون طی کرده است و امروز ملاحظه می‌کنید در اوضاع آشفته دنیا به‌رغم همه فشارهایی که بر نظام مقدس جمهوری اسلامی آمده است امروز منطق و حرکت و رفتار ما منطقی‌ترین، اصولی‌ترین و اخلاقی‌ترین و هدفمندترین راهی است که در دنیا وجود دارد.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: آخرین اتفاق هم جنگ اوکراین است که نمونه‌ای است از بسیاری از اتفاقاتی که در جهان توسط قدرت‌های مختلف شکل می‌گیرد. وحیدی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران با اتکای به خدای تعالی و اتکا به اعتماد مردم و در پرتو هدایت‌های اهل‌بیت (ع) تحت زعامت رهبر انقلاب با قدرت به جلو می‌رود.

وی بیان کرد: امروز در یک نقطه جدید و تحولی قرار داریم و این تحول قرار است به دست کارگزاران امروز جمهوری اسلامی با بهره‌گیری از حضور میلیونی مردم رقم بخورد و این را باید باور کنیم که شکل‌گیری و تحقق این نقطه تحولی اجتناب‌ناپذیر است که محقق شود. headtopics.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

شک نکنید همینطوره به لطف خدا آینده بسیار خوب خواهد بود برای ایران 😊 بله بله بله البته آره ارواح کس ننه عرزشیا اتفاقا سرنوشت ج ا و حکامش خیلی وحشتناکه😡😡😡😡 خبر نداری. ولی سرنوشت ایران درخشانه. حاجی ناموسا ما رو گرفتید ؟ جوکر تایم هست؟! 😂😂😂😂 لطفا از موتوری جنس نگیر!! البته از جهت خودشون و انگل زاده هاشون راس می گه وضعیت هرروز بهتر میشه! اما برا مردم 43 ساله هر روز دریغ ار دیروز تف بر حکومت ولایت وقیحی ایران

گفتن‌این‌حرف یعنی‌‌کلا از عظت و‌احترام دور هستیم

دیدار معاون رئیس سازمان همکاری اسلامی و سرپرست وزارت خارجه طالبان در کابلمعاون رئیس سازمان همکاری اسلامی و سرپرست وزارت امور خارجه دولت موقت طالبان در کابل دیدار کردند. - خبرگزاری آناتولی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 این حرفای من‌دراوردی پدر مملکت رو درآورده... مشکل اینجاس که وقتی این مزخرفات رو به زبون میاره یکی نیست برینه به سر تا پاش که از کدوم آینده خوش دم میزنی تو جرات نداری پاتو از کشور بزاری بیرون که بخاطر بمب گذاری در مرکز یهودیان در آرژانتین یهویی دستگیرت کنن اینو میگی عزت

همیشه نمیشود واقعیت را وارونه جلوه داد و باور پذیر بود دیگه زمانه به دوربین نگاه کردن و دورغ گفتن سپری شده این کذابان فراموش میکنند که مخاطب هم رشد میکند و آگاه میشود و همیشه با یک روش نمیشود گولش زد کمی خلاقیت مضاعف لازم است بله بله همراه با کاترین پرز شکدوم آینده بسیار درخشانی در انتظار زیپ شل های نظام اسلامی و بالطبع نظام اسلامی است. مرد حسابی از هر سه ایرانی یک نفر زیر خط فقر است آنوقت تو میگی آینده درخشانی در انتظار است .؟؟؟

ما اگر بهترین کشور جهانم باشیم‌با مسولین مثل شما ننگ ایران هستند تا صبح قیامت مارا تحریم میکنند😥😥😥😥

پوتین: عملیات نظامی ادامه می‌یابد مگر این که اوکراین نبرد را متوقف کندولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در تماس تلفنی با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه تاکید کرد که عملیات نظامی نیروهای روسی ادامه می‌یابد مگر این که

گروسی: مسائل زیادی در ارتباط با ایران وجود دارد که باید برطرف کنیممدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در یک‌ کنفرانس خبری در پی برگزاری جلسه شورای حکام و سفر اخیری که به ایران داشته است، گفت: در ایران درباره مسیر پیش رو در تعاملات ایران و آژانس توافق شده است که رضایت کلی درباره آن وجود دارد.

دیدار معاون رئیس سازمان همکاری اسلامی و سرپرست وزارت خارجه طالبان در کابلمعاون رئیس سازمان همکاری اسلامی و سرپرست وزارت امور خارجه دولت موقت طالبان در کابل دیدار کردند. - خبرگزاری آناتولی

مشکل تردد کشتی‌های ایرانی به بنادر قطر رفع می شودمشکل تردد کشتی‌های ایرانی به بنادر قطر رفع می شود مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، توسعه بنادر شمالی بوشهر را یکی از دغدغه های این سازمان دانست و گفت: ساماندهی این بنادر در دستورکار قرار دارد

سخنگوی کمیسیون تلفیق می‌گوید «دارو از سبد ارز ترجیحی حذف نمی‌شود»در مصوبه مجلس، تاکید شده که اگر دولت قصد حذف دارو از سبد ارز ترجیحی را دارد باید هزینه آن را از طریق بیمه یا روش‌های دیگر جبران کند. هنوز حذف نشده قیمت دارو ۲ برابر شده و کسی همی نمیگه چرا. حکومت فقط بلده یا «به شدت محکوم کنه» و یا «اخبار رو کذب قلمداد کنه» همین. وگرنه هیچ کس با گرون فروشی و دزدی و دست تو جیب مردم کردن هیچ برخوردی نمیکنه که هیچ بلکه با دزد هم همکاری میکنن. نمیشه دولت هزینه دارو رو یک جور دیگه جبران کنه؟!! یه مشت اوباش واقعی بعنوان نماینده جنتی چه کارهای عجیب و غریب و من دراری تو مجلس انجام میدن!!

احمد وحیدی در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه لرستان که ۱۶ اسفندماه برگزار شد، ان شاء الله در پرتو هدایت‌های مکتب نورانی اهل‌بیت (ع) بتوانیم کشور امام زمانی خود را آن‌چنان‌که مورد رضایت امام زمان (عج) است بسازیم و همچنان که انتظار می‌رود برای عالمیان الگو باشد.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران مسیر پر از خطری را با سلامت تاکنون طی کرده است و امروز ملاحظه می‌کنید در اوضاع آشفته دنیا به‌رغم همه فشارهایی که بر نظام مقدس جمهوری اسلامی آمده است امروز منطق و حرکت و رفتار ما منطقی‌ترین، اصولی‌ترین و اخلاقی‌ترین و هدفمندترین راهی است که در دنیا وجود دارد.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: آخرین اتفاق هم جنگ اوکراین است که نمونه‌ای است از بسیاری از اتفاقاتی که در جهان توسط قدرت‌های مختلف شکل می‌گیرد.

وحیدی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران با اتکای به خدای تعالی و اتکا به اعتماد مردم و در پرتو هدایت‌های اهل‌بیت (ع) تحت زعامت رهبر انقلاب با قدرت به جلو می‌رود.

وی بیان کرد: امروز در یک نقطه جدید و تحولی قرار داریم و این تحول قرار است به دست کارگزاران امروز جمهوری اسلامی با بهره‌گیری از حضور میلیونی مردم رقم بخورد و این را باید باور کنیم که شکل‌گیری و تحقق این نقطه تحولی اجتناب‌ناپذیر است که محقق شود.

وزیر کشور ادامه داد: مجاهدت در راه خدا حتماً راه را می‌گشاید و این امید بزرگی که امروز در انقلاب اسلامی می‌بینیم ناشی از این بوده و امروز همه چیز برای شکل‌گیری جهش آماده است برای اینکه این جهش شکل بگیرد.

وحیدی اظهار کرد: و روزبه‌روز بر عزت جهانی کشور افزوده خواهد شد.

وی تصریح کرد: مشکلاتی هم که وجود دارد مسائل بسیار ساده‌ای برای حل شدن است و شناخت ما از اوضاع و احوال و درک و ادراک ما نسبت به مسائل و فهم عمیق ما نسبت به اینکه حل مسائل به دست خود باید حل شود کلید اصلی حل مسائل است.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: خود ما محور تحول هستیم و باید تحول ایجاد کنیم تک‌تک شما از فرمانداران، بخشداران و مدیران و همه مسئولان و البته آحاد مردم محور تحول هستیم.